- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Figy, én tudom mi ez mire való, miért lehetne jó.
Jelenben élek azzal foglakozok, tiszában vagyok vele hogy mi lehet a jövőben.
De ze ami most megy az csak mosdatás.
Nagyon nem így állnék hozzá a dolgokhoz ha más tapasztalataim lennének az AMD és a jövőképekkel kapcsolatban. 1x bekajáltam még anno a HD3850 nél amikor a HD3 as szériára ígértek fűt fát aztán semmi nem lett akkor jobban jártam volna egy NV vel. Azóta azt nézem hogy mi van MA (ezért vettem 7770-t mert tökéletes a mai felhasználásra).Jelen pillanatban én cska azt látom hogy itt ment a nagy világmegváltó szövegelés aztán ez lett belőle. Valami de nem éppen az aminek beharangozták és nem is úgy ahogy. (felsőközépkategóriás CPU-kon meg felsőkategóriás GPU-n dobott ennyit, szerinted lejebb mi lesz ennyi se?)
Ezért vagyok kritikus ezzel kapcsolatban.
Remélem így érthető. -
Lacccca87
addikt
Szinte éreztem hogy ez is elő fog kerülni "beta kiadás" nem ezért csúszott az egész?
Mind1, nem érdekel, a sok Mantle mantraba ragadt user nem látja be hogy a nagy áttörés majdnem elhanyagolható gyorsítást hozott "átalános felhasználás" mellett
I7 et nem fogja gyorsítani amit leolvasthatsz te is az eredményekből, az erős CPU-n kb 4-6%-ot dob.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az Intel semmit sem ért el a GRID 2 és a Total War: ROME II extra effektjeivel, pedig megtömték pénzzel mindkét projektet. Valahogy nem jutott el az üzenet a játékosokhoz. Elhozták az AMD-től Richard Huddy-t, adtak neki támogatást meg amit kért, de nem értek el vele semmit. A PixelSync marha jó dolog, de nem keltette fel a fejlesztők figyelmét. Tök jó, hogy Johan Andersson ezt egy baromira előremutató technológiának tartja, de az interjú után másnap bemegy a munkahelyre és írja a Mantle rendert. Pedig az egész célja, hogy PixelSync-re írjanak támogatást.
-
Lacccca87
addikt
A topik nagyon nem az APU -ról szól hanem csak arról hogy talán nem csúszik a Mantle. Szó sem volt benne APU ról csak ti keveritek mindig bele. Én egy Hsz-re reagáltam nem a témára. Pontosabban arra hogy a kolléga az általa vásárolt intel procasszora mondta hogy drágán vet sz@r-t, én ezt cáfoltam egy ténnyel.
#74 jelenleg ezek az APU-k annyira gyengkék hogy multit képtelenség vele játszani ha még dvga sincs a gépbe Bf4 en low-on, max beállításokkal meg főleg nem.
Az elhamarkodott kijelentéseket meg mellőzük tele van már vele a padlás tavaly szeptember óta és azóta már x.-szer csúsztatták a projektet.Ez nekem azt sugalja:
1. nagyo kezdeti fázisban vannak még mindig
2. nem hozza a kívánt teljesítményt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- BMW topik
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest