- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Kendek saját benchmark-jai.
madgie 3d mark teszteredménye.
overclock3d.net tesztje.
xtremeSystems Forum eredményei, tartalék is van benne ha kell.
Kendek linuxos tapasztalatai.
Hogy mekkora a hiány. És miért is van hiány?
Egy kis szereplője a pc-s piacnak. igaz noname gyártó.
A többiért kérlek használd a google-t, hisz a barátod. Wiki meg a barátnőd. -
dezz
nagyúr
Ajjajj...
Semmi más!? Hát a játékok (+ egyéb real-time 3D grafika)? Hát az OpenCL? Hát a DirectCompute? Hát a videokonvertálás minősége (itt nem derült ki, de más tesztekből igen)? Hát a fogyasztás?
"Itt melyik is a gyorsabb?"
Hát ez az!!! A WinRAR saját benchmarkjában gyorsabb az Atom, de valós tömörítésnél már lassabb!
Abu85: Lásd egy sorral feljebb! Melyik a relevánsabb, a benchmark vagy a valós felhasználás? (Ha már csak egyféle CPU-s teszt van, miközben sok más, kisgépen is használatos programban még nagyobb a különbség, a Brazos javára.)
-
dezz
nagyúr
1. "WinRAR bench (kB/s)"
2. Google: "Brazos test"A tesztek többségében az ION-os Atom volt a lassabb, ebből neked az jött le, hogy alapvetően az ION-os a gyorsabb és hihetetlen a számodra, hogy a kivételek a driveren múltak... Mit szívsz?
(#562) lenox: Nos, nézzük, honnan is indult ez a konkrét dolog...
Én (#209): "Az olcsóbb jelentősen rosszabb; a kisebb fogyasztású, de hasonló teljesítményű (van egyátalán ilyen?) meg drágább."
Erre te (#512): "Az mondjuk mar eleg vicces, hogy amirol nem tudod, hogy letezik-e, arrol tudod, hogy dragabb, ugyhogy ennyire tudom a tobbit is komolyan venni."
Mint látjuk, te jöttél itt először komolyanvehetetlenséggel (tehát megsértettél, jogos alap nélkül), miközben továbbra is képtelen vagy felfogni, hogy ha van valami, ami azonos teljesítmény mellett kisebb fogyasztású, de mégsem azt veszik, annak drágábbnak kell lennie.
Aztán, még jóval a "hülye" szó feltételes elhangzása előtt nekem szegezted a write-only-t is (szintén egy jogos alap nélküli sértés)... Holott:
"(es de, en arrol beszeltem, hogy pl. egyvalamiben, sajat magamat csak nem ertem felre)"
És? Akkor most nézd meg, hogy én mit írtam, ha már reagáltál rá! De szerintem jobb lett volna még előtte...
"vasarloi preferencia donti el, hogy kinek melyik a legjobb. Szerinted az atlagembernek ez, szerintem meg egy olcsobb atomos."
És ki az, aki drágábban kvázi minden szempontból rosszabbat akar venni (Atom+ION)? Vagy aki olcsóbban, de szinte használhatatlanul lassút (Atom+Intel grafika)?
"Ezt hulyezes nelkul is meg lehet beszelni szerintem, mar ha valaki nem csak sertegetni akar."
Na ja, ha a másik fél értelmes hozzáállást tanúsít, és mellesleg nem kezd ok nélküli sértegetésbe, mint te.
"Marketingrol meg brandekrol mar hallottal? Mindig a gyorsabb processzor, a jobb auto, az egeszsegesebb tej, a kevesebbet fogyaszto es olcsobb vga a dragabb, stb.? Vagy megsem?"
Ahh, szóval, azt mondod, akárhogy is állunk teljesítményben, nem számít, eltörpül amellett, hogy az Atom mégiscsak INTEL? Pfff... Hát ezzel tényleg nem lehet vitatkozni...
"Ja ertem mar, ezt miert irtad, de biztos megint csak felig olvastad el, a haverod #540-es hozzaszolasara irtam, hogy biztos nem kellett sugni rola, hiszen mar korabbi hozzaszolasomban is benne volt. Nem mondtam, hogy en linkeltem eloszor."
Sem most, sem előzőleg nem olvastam el semmit félig. Láttam, mire írtad, és azt is látom, nem érted: nem számít, hogy mit linkeltél, mert eleve benne volt a cikkben. Gy.k. GerykO ironizált a megsúgással.
-
dezz
nagyúr
"Én úgy látom, hogy a teszt alapján (winrar) gyorsabb az ION."
Goto #546. Csak hatot kellett volna visszaolvasnod...
(A WinRAR-hoz amúgy sincs köze az ION-nak, az prociból megy.)
"Videó lejátszásban meg kifejezetten gyorsabb." [ION]
Ne csak a grafikonokat nézd, olvass is! (Kiforratlan driver.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest