- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
jmuranyi #199 üzenetére
Egyedi hiba lehetett. Az enyém 52%-kal jött, frissítésekkel, agyonhasználva is bírta még 5 napig. Az 1. feltöltést 1 hete kapta, most 30% napi átlag bő 1.5ó edzés/gps-szel. De volt, h meló közben majdnem 4ó-t ment kijelző ON, az -12% volt (gps off). 20 napot persze nem bír napi edzéssel, folyamatos pulzusméréssel. Szerintem rendelj egy másikat, ez nem.olyan,.mint a Stratos 3, h tele van az emag visszaküldött cuccokkal, köztük az enyémmel, mert kapott egy olyan frissítést, amely totál hazavágta az órát és semmi gps (pedig Galileo.miatt rendeltem.azt), de fénysebességet mér és hasonlók.
De akkor másoktól is kérdem, 6:00 van-e délben?
-
Predatorr
őstag
válasz
jmuranyi #197 üzenetére
Hello! Tiéden is 6:00 van délben pulzusmérésnél?
#196: Msngr üzenetátvitel telón cache törléssel megoldódott, szóval, ha elakadna, ez kell neki. Egyelőre notify nélkül jön a többi (outlook, gmail, fb). Az időjárás random.beugrik, hány fok, ált. csak a napi előrejelzést mutatja. Erre valami? Fixen beállítottam a helyszínt, és nem hiszem ,h a zeppnek szüksége lenne gps-re a telómon, amikor az órában van, ha csak nem egyéb adatgyűjtés miatt. Óra csatlakoztatása után is.kikapcsolom, de az is vicc, hogy anélkül nem megy.
Eddigi,.bő 1 hetes használat alatt 1* dobták el egymást az óra és a tel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest