Új hozzászólás Aktív témák
-
tyukee
csendes tag
Egy hete használok ilyen órát, és leírnám a tapasztalatokat! hátha valaki hasznát veszi.
Úsztam vele beltéren 3 alkalommal. A hosszakat tökéletesen számolja, holott nem szabályosan fordulok, csak olyan koca úszó módon. Be lehet viszont csapni, ha az ember előbb fordul meg akkor az óra érzékeli a kéz mozgásából hogy fordult és számol is egy hosszt. De hát ki akarja magát becsapni egy edzés alatt??? :-) Úszás alatt a képernyő lezár, ekkor csak a gombokkal lehet navigálni a menüben ha kell. ez szerintem hasznos dolog.
A beltéri szobakerékpárom egy elég jó minőségű (nordiktrack) és az óra adatai között egy órás edzés után szinte alig volt eltérés, 20 kalória, a pulzus +- 2-3 egység csak, mikor kontrolláltam az óra (vagy a szobakerékpár) adatait.
A futásnál a gps nagyon pontos volt,25-30 mp alatt talált jelet. Én nem futok csak a kíváncsiság miatt próbáltam ki.
Kültéri kerékpározásnál a sebesség 1-2 km/h-val kevesebb volt mint amit a kerékpár kijelzője mutatott, ezt nem tudtam mire vélni, lehet hogy a gps-es sebességmérés a pontosabb. A számlapok nekem megfelelnek, személyre szabhatóság megfelelő szintű, egyes lapoknál a kijelzőn megjelenő adatok személyre is szabhatóak. Az értesítések mindig megjönnek, többre nem is volt szükségem, az android rendszer plusz értesítéseit én nem használtam ki.
A kijelző szokás kérdése, de én huawei watch 1-ről jöttem és elégedett vagyok vele. Üzemidő 3 edzéssel, éjszakai automata flight üzemmóddal, de kikapcsolás nélkül jelenleg 4 nap és 19 óra, és 20%-on vagyok még. Szerintem simán hozza a 4,5-5 napot is ha muszály. Best buy egyenlőre. A huaweiben az akksiidőt nem szerettem.mindíg csak előre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Hibátlan Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular TiTanium 1OO% ! 1Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- Eladó hibátlan Apple watch SE 2 44mm sok tartozékkal
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest