Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Macrodroid
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyukee
csendes tag
Egy hete használok ilyen órát, és leírnám a tapasztalatokat! hátha valaki hasznát veszi.
Úsztam vele beltéren 3 alkalommal. A hosszakat tökéletesen számolja, holott nem szabályosan fordulok, csak olyan koca úszó módon. Be lehet viszont csapni, ha az ember előbb fordul meg akkor az óra érzékeli a kéz mozgásából hogy fordult és számol is egy hosszt. De hát ki akarja magát becsapni egy edzés alatt??? :-) Úszás alatt a képernyő lezár, ekkor csak a gombokkal lehet navigálni a menüben ha kell. ez szerintem hasznos dolog.
A beltéri szobakerékpárom egy elég jó minőségű (nordiktrack) és az óra adatai között egy órás edzés után szinte alig volt eltérés, 20 kalória, a pulzus +- 2-3 egység csak, mikor kontrolláltam az óra (vagy a szobakerékpár) adatait.
A futásnál a gps nagyon pontos volt,25-30 mp alatt talált jelet. Én nem futok csak a kíváncsiság miatt próbáltam ki.
Kültéri kerékpározásnál a sebesség 1-2 km/h-val kevesebb volt mint amit a kerékpár kijelzője mutatott, ezt nem tudtam mire vélni, lehet hogy a gps-es sebességmérés a pontosabb. A számlapok nekem megfelelnek, személyre szabhatóság megfelelő szintű, egyes lapoknál a kijelzőn megjelenő adatok személyre is szabhatóak. Az értesítések mindig megjönnek, többre nem is volt szükségem, az android rendszer plusz értesítéseit én nem használtam ki.
A kijelző szokás kérdése, de én huawei watch 1-ről jöttem és elégedett vagyok vele. Üzemidő 3 edzéssel, éjszakai automata flight üzemmóddal, de kikapcsolás nélkül jelenleg 4 nap és 19 óra, és 20%-on vagyok még. Szerintem simán hozza a 4,5-5 napot is ha muszály. Best buy egyenlőre. A huaweiben az akksiidőt nem szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm BT
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Ultra akku 94% 3 hónap Apple jótállás
- Apple Watch Series 9 (41mm) GPS MR8T3QC/A - Starlight - 90% akkumulátor - két ajándék szíjjal.
- APPLE WATCH 9 45MM KARCMENTES, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest