Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucs10
csendes tag
válasz
littlejohnny #3418 üzenetére
👍👍
-
szucs10
csendes tag
válasz
littlejohnny #3416 üzenetére
Szia! Próbáld meg leválasztani, majd újra csatlakoztatni az órát az alkalmazásban. A leválasztáskor resetelődni fog, és amikor újra hozzá adod az applikációban , az óra le fogja tölteni az app beállításait is. Igy remélhetőleg újra mindent fog jelezni. Sok sikert🙂.
-
baluponthu
csendes tag
válasz
littlejohnny #3373 üzenetére
-
SztiviVander
addikt
válasz
littlejohnny #3377 üzenetére
Akkor maga az óra üveg ragasztoja kezdene elengedni attol a feket kerettol? Az csunya. Az en gtr-em is 3-4 eves de olyan mint ujkoraban. El se tudom kepzelni mitol tudna ez igy kinezni. Napon volt allandoan vagy mitol?
-
SztiviVander
addikt
válasz
Szedd le rola a védőfoliat/üveget. Oke hogy te nem tettel ra, de vakami akkor is van rajta, Ez pont ugy nez ki mint amikor a folia/uveg ragasztoja kezd elengedni/elkoszolodbi a szeleinel. Maga az ora uvege igy nem tud kinezni, ez nem szemuveg uveg huszfele bevonattal.
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz
Nekem is úgy tűnik, mintha a legfelső réteg kezdene lekopni, úgy mint a szemüvegeken a sok dörzsöléstől, stb. valószínűleg menthetetlen
-
YADA
tag
válasz
passz, de nekem mostanaban jott elo. szerintem a touch reteg valik le
-
littlejohnny
aktív tag
válasz
littlejohnny #3260 üzenetére
-
zodo
nagyúr
válasz
littlejohnny #3275 üzenetére
Fura.
Nekem több mint 2 éve van meg Red 42mm-em és képed alapján én is védőfóliára/üvegre tippeltem volna.
Mint első tulaj viszont csak tudod hogy raktál rá vagy sem.Sajátomnál nincs ilyen jelenség pedig melóban is rajtam van, ide-oda vágom. (fémpolc stb. ) Megnéztem az első fotóimat, felnagyítva tényleg látni egy ilyen peremet.
Szabad szemmel kb. nem látni, körmöm sem akad bele.Ha gondolod vidd el egy szervízbe de jót ne várj, gondolom kijelző csere ha létezik egyáltalán alkatrész ezekhez az órákhoz.
-
littlejohnny
aktív tag
válasz
littlejohnny #3266 üzenetére
Eltűntem, elnézést! Valamibe tényleg beleakad a körmöm. Tehát van ott valami... akkor már csak azt kellene tudnom, mi a teendőm, mit tudok tenni/tetetni, hogy ne legyen ott, ami ott van... Kezd egyre zavaróbb lenni...
-
ncc1701
veterán
válasz
littlejohnny #3262 üzenetére
Szerintem pedig van. Ha az üveg felülete síkban van a lünettával, akkor van rajta.
-
bobek72
tag
válasz
littlejohnny #3262 üzenetére
Szia.
Pedig a képből ítélve van rajta.
Úgy néz ki mint ha az üveg ki lenne kopva a szélein.
A körmöddel lehet érezni ha a szélén meg próbálod fel kaparni bele akad a körmöd. -
ncc1701
veterán
válasz
littlejohnny #3260 üzenetére
Nincs rajta véletlen egy védőüveg? Olyan, mint ha az alá menne be a víz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nincs igazi okosóra tudása az Amazfit gyönyörű órájának, viszont egy töltésről heteket elfut, sokrétűen követi a testmozgást és remek AMOLED kijelzőt visel.
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- Új Ticwatch Pro 5 Enduro Google WearOS 2 év garancia
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Apple Watch Ultra 2, 2+ év gari, AppleCare+, számla, plusz szíjak
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest