- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Megmondom őszintén kicsit féltem, hogy csak pletyka vagy félremagyarázás, hogy az új AM3 procik a DDR2-t is fogják támogatni, de szerencsére nem igazolódott be a félelmem. Viszont azt még most se értem, miért tagadják új AMD hybrid memóriás lapok eljövetelét, hiszen miért ne lehetne olyan 940 tokozású AMD deszkát készíteni, amin DDR3 és DDR2 foglalat is van és ha AM3 procit teszünk bele, akkor egyik féle DIMM slottal vagy másik féle slottal is működtethető lenne, természetesen AM2 proci esetében nem működne csak DDR2-es slotokkal. Én ilyen alaplapra pályáznék.
Intelel kapcsolatban: ha emlékezünk a 915chipset DDR1 és a DDR2 is megette, de a 925 és a 945 már csak a DDR2-t, tehát a P45-el hála az égnek nem volt annyira erőszakos az Intel még meghagyta nekünk a DDR2 örömöket, tehát már ez is egy kisebb csoda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest