- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNake^
tag
Már tavasz óta egy ilyen eszközt használok, nem tudom hogy értétek el a 4 órás képernyőidőt, de grat, nekem megáll 2,5-nél. Minőségérzetben adja a HTC One M7/8/9 érzést, talán ennyire jól összerakott készüléket utoljára iPhone 6 tapizásakor láttam LTE hiánya nálam nem jelentett problémát, hisz Erdély (sőt szinte egész Románia) nagy részén úúúúgysem elérhető a 4G. A Snapi 800+2GB RAM páros nagyon jó, de a készülék nem csak picit melegszik ahogy ti írtátok. (Több fórumot is utánaolvastam , hogy véletlen nem gyártási hibás-e a telefonom, vagy akármi, de nem az...) A processzor akár a 75°C-t is elérheti, ami rengeteg. A kamera körül olyankor egyszerűen megérinthetetlenül forró. (Persze ez mondjuk 1 óra intenzív játék után jön elő, de úgyis...). Az ütést-kopolást jól bírja, többször ejtettem már le betonra, kavicsra, szőnyegre, az alumínium eltorzul mint állat, de másképp nincs probléma. A kamerával is meg vagyok elégedve, korrekt képeket csinál ahhoz képest hogy csak 70k újon (én személy szerint 45ért vettem egy egy hónapos készüléket), tehát csak a középkategóriában versenyez... (Lumia 640 XL, Galaxy J5, Moto G III, G4c, Desire 620, Galaxy A3) Az antenna is lehetne erősebb, az S5el bőven jobb térerőm van
[ Szerkesztve ]
Ha indulsz, ha érkezel, éjjel-nappal étkezel.
-
raulicio
senior tag
Ez a garancia csak szerencse dolga. Nekem eddig egy telefonomat kellett garanciálisan javíttatni, az egy htc volt és finoman szólva is gyalázatos volt akkor a hazai gariztatás hiába volt hazai gyártói garancia rá. Kb 3 hét alatt sikerült vissza is kapnom a készüléket.
Azóta volt már 4 három kínából rendelt készülékem. Az egyiknek 1,5 év után tönkre ment a jack csatlakozója, egy másiknak meg a képernyőjét törtem össze, amit meg amúgy sem cserélnének sehol garanciával.
Csak arra akartam kilyukadni, hogy persze szar dolog ha kínába kell visszaküldeni valamit, de azért közel sem kell arra készülni, hogy egy 1-2 éves életciklus alatt biztosan postázgatni kell majd a készüléket.
Ennyi kockázatot meg megér a sokszor 30-50%-al alacsonyabb ár. -
helixP
nagyúr
Ja tényleg nem jelentett semmit, hogy bevittem a szervizbe a készüléket és 2 héttel később kész volt, vagy ha gondom volt vele azonnal tudtam reklamálni, nem pedig jihusonwei@google-os e-mailcímmel vitatkoztam google fordítós angollal, többezer forintos postákkal.
Persze kínaiból is lehet jó supportot kifogni, de azért igenis jó ha van hazai garanciázás. -
dzsi23
addikt
Ezen is van 2 vonal meg egy kamera... hűha, tényleg ugyanaz. Gratulálok, sasszem, nagyon kellettél ide! De még ha onnan is vették az ötletet (valszeg igen, csak mi, nem troll emberek, teszünk rá), akkor sem állja meg a helyét ez a "már lassan", mivel ez egy tavalyi készülék, és már az Allview is túllépett ezen a dizájnon, csak a HTC van még mindig leragadva.
-
no more
veterán
Már lassan minden gyártó a HTC One hátlapját másolja?
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
raulicio
senior tag
válasz Den Hadnagy #31 üzenetére
A készülék már vagy egy éve a piacon van IUNI U2 vagy Walton Primo vagy még 3 másik néven, csak az Allview adja ki most. Ez remélem sok mindent megmagyaráz az értetlenkedőknek...
Amúgy nem rossz készülék, de ergonómiailag tényleg nem tökéletes. Az LTE és NFC hiányát meg a felhasználók 99%-a észre sem venné. Persze akinek pont ezek fontosak az nyugodtan vehet olyat, amiben ezek benne vannak. Nem kell finnyogni...
-
gusthy
veterán
válasz Den Hadnagy #31 üzenetére
Úgy valahogy. A G2-re van hivatalos Lollipop, és a maga idejében hihetetlenül jó és szép telefon volt. Még most is az.
-
medica
senior tag
70-ért vicc, sokkal jobbak vannak ennyiért 3 giga rammal is akár
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
-
Cyberpunk
félisten
Az NFC hiánya még elnézhető lenne, de a 4G hiánya az vicces 2015-ben egy ilyen áru, és belsővel rendelkező készüléknél.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
bepe79
addikt
válasz tothmaxy182 #21 üzenetére
Most dobta piacra a Samsung a Galaxy S4 Mini Plus-t 4.3-al, de azt meg lehúzta mindenki a topikjában, hogy hú, hát minek az... Pedig Super-AMOLED, qHD, Snapdragon 410, Adreno 306, 1.5 GB RAM, és nincsenek fagyások, meg újraindulások, mint ennél és a többi kínai dzsunkánál.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Icewind
aktív tag
Szomorú hogy manapság ezt a méretet hívják "mininek", és ez hónapról hónapra növekszik... pl samsungoknál is s3 s4 s5 mini mind nagyobbak egymásnál, az s6 mini gondolom már féltégla lesz, mint a legtöbb új telefon... már rég nem értem ezt a mobil piacot, szerintem aki nem filmezik vagy netezik túl sokat a telóján, annak teljesen feleslegesek az ilyen méretű telefonok/kijelzők, vígan el lehetett netezni 3,6-4 colon is, csak most tűnik kicsinek... jó lenne, ha legalább a látszatát megtartanánk annak, hogy ezek mobiltelefonok, és vannak akik főleg annak akarják használni. Sokkal több jó minőségű 4 max 4,3 colos telo kéne a piacon legyen, 125/65mm-nél nem nagyobb (és a 6mm-es pengéket meg alig lehet felvenni az asztalról) - tuti lenne rá kereslet, én azt látom hogy ránk van erőltetve az óriástelefon, meg bevannak gőzőlve a gyártók hogy lenyomják egymást, csak épp teljesen beszűkültek ebbe az irányba. Kár.
-
|AP|
veterán
egészen felkaptam a fejem a címre, el is kezdtem olvasni, aztán a méreteknél feladtam... ez nem mini
A 4,7" még csak-csak elmegy, de meg lehet azt oldani jóval kisebb méretben is...Továbbra is a Z3 compact az egyetlen nem túlbutított telefon számomra normális méretben (cserébe embertelenül drága)
-
kovy79
őstag
válasz davidsone #29 üzenetére
Ja. Én már azzal kezdem, hogy megnézem a specifikációt és ha 5colos, vagy nagyobb a kijelző, el sem olvasom a tesztet/írást.
Kb, mintha kávéfőző teszt lenne. Érdekelne, de már nem pazarolok az időmből olyanra, amit úgysem veszek meg. Annyi teszt, írás van már, hogy ebben a témában szelektálok... Max bele-beleolvasok a hozzászólásokba, ha időm engedi.
Ha egy ismerősnek infó kellene valamilyen nagyobb készülékről (ezek szerintem már nem telefon kategóriások), akkor veszem a fáradtságot és utánaolvasok.''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
mugencivic
tag
De mitől mini ez? A képernyője talán az, de a ház meg vastagabb, nehezebb és még hosszabb is, mint egy Galaxy S4, ami közben 5"-os...
-
Kékes525
félisten
Az árához képest jó készülék.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Den Hadnagy
senior tag
De most csak azért ne érjen már többet 50k-nál, mert van papíron fHD meg S800... Attól még bugol, akad, nem ismert a márkanév, nem kiemelkedő az akksi, stb. Ne két technikai paraméter legyen az árszabó, pláne ha az átlaguser nem arra kíváncsi, mi van a motorháztető alatt. Működjön, ha S600-as széria, ha Mediatek, ha más. De csak ezek miatt nem lehet 70k, ha egyszer a végfelhasználói élmény olyan, amilyen.
Jól mondod, el kell kérni az árát, más kérdés, hogy nem fogják megvenni. Ugyanazt mondtad te is, mint én: ez így nem versenyképes, csak én konkretizáltam, hogy mennyiért lehetne elgondolkodni rajta. No offense, de komolyan is gondoltam.
[ Szerkesztve ]
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
kislaszlo83
tag
Jó kis telcsi, és túl drágának sem érzem.
-
csongi
veterán
Este van, elnezest felre ertettem .
Egyet ertunk szerintem. Adhatnak 100ert is csak ki venne meg? A 70 is eros, valoban valahol 50-60 kozott lenne elgondolkoztato, snapi ide vagy oda. En sem fizetek markanevre plusz penzt. .
Es en komolyan gondolom a max 60k- t. Akkora a kinalat, hogy ebbol adodoan, azok aki foglalkoznak ezekkel a kutyukkel nem ad enyi penzt erte, es nem is lesz javasolt termek a koreikben szerintem ez pedig nem jo start.Egy eve a piacon, megis most kerult teritekre, es loguthon sem kattantak ra kutyure ez ido alatt. A nyito arat nem tudom, de szerintem 90 korul lehetett, egy ev alatt kb 30% areses, es tovabb fog csokkeni szvsz. -
dzsi23
addikt
Azt írtam, hogy 50-ért sem venném meg... ebből azt szűrted le, hogy szerintem jó vétel 70-ért? Még véletlenül sem mondtam, hogy az. A pixeleket sem kergetem, amint látod, HD-s telefont használok, és meg vagyok vele elégedve. A spec. alapján jó vétel lenne, de az összkép mégis lerontja. Viszont azt senki sem gondolhatja komolyan, hogy 50-ért kellene adniuk, a magyar árakat figyelembe véve. Még ha nem is kellene bele fullHD és S800, akkor is benne van, és el kell kérni az árát, de azt nem mondom, hogy meg is kell vennie valakinek. Az L7-nél is szívtam azzal, hogy néha nem tudtam felvenni a hívást, egy 70 ezres készüléknél ez főleg megbocsáthatatlan.
-
nagyúr
válasz szentkuti11 #30 üzenetére
Mester Hálám Üldöz! Köszönöm!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
csongi
veterán
Ettol nem lesz jovetel, es ez nem lett mentseg. Sot... Elgondolkoztato mennyire foglalkoznak vele, ha egy ev alatt csak kitkatig jutottak.
Es ezt sanapdragon dolgot pedig betudom a fiataloknak. Mert ettol meg laggol, es akadozik a telefon. Szoval lehetne benne cori7, nem lenne kellemesebb. A markating bedaral mindent. Jatekokon kivul semmi nem igenyel 4 magnal tobet. Rambol viszont jo ha megvan a 2 giga. A ppi szamok kergetese egy kozep kategorias telefonnal haaat. Kinek mi a fetise.
A kozep attol kozep, ha egy jo munka eszkozt kepvisel, nincs huha, kiugro dolog benne, de atom stabilan megy es birja az akksi is.
Es szerintem 70 ert nem jo vetel. Akkor inkabb grace 60 ert. Es lehetne sorolni a 70 ezres kategoriaba mi az ami jobb vetel, kinti rebdelesekrol mar ne is beszeljunk.
Ahova ez a hardver kellene oda pont keves, ahol pedig rendesen helytallna oda meg tul sok. Persze ez csak az en velemenyem. Szamomra nagyobb a kompromisszum ennel a keszuleknel, mint a szimpatia merlegen. De hat mindenki azt vesz amit....
Amugy nekik is szurkolok, mert szepnek tartom es remelem elkapjak a fonalat.[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz maximilian4 #36 üzenetére
Azér kell lte, mert a töredékét fogyasztja a rádió modul készenlétben mint a 3g. Fater, muter telefonjaik, mivel nem nyomkodják őket csak telefonálnak vele, elmennek 3-4-5 napokat pedig rongyos kis akkuval rendelkező nokia 735-ről és samsung galaxy express 2-ről beszélünk. Még csak nem is mai csirkék... ellenben nálam a 3g úgy eszi az akkut több készülékemen is, hogy öröm nézni.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
"És most 4,4-el kiadni új készüléket már elég blamás. Nem egy napra kész állapotot tükröz."
Attól, hogy te most hallottál először erről a telefonról, és most jutott el tesztelésre az MA-hoz, még nem lesz új készülék... 2014-ben adták ki ("10 éves jubileumi kiadás"), és pl. az emag is ezer éve forgalmazza már. Szemeztem is vele, mielőtt februárban megvettem a Neo-mat, de sokalltam a(z akkori) 90k-s árat.
Aki szerint pedig 50k-t ér, mutasson már, legyen szíves, fullHD-s, snapi800-as telefont újonnan 50 ezerért, mert elgondolkodnék rajta! Bár a bugok miatt ezt valszeg annyiért sem venném meg, de akkor sem fogják 50-ért dobálni.
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
Szerintem ennyi pénzért jó kis telefon lett. Hardver simán jó, kijelző is jó, anyaghasználat és külső is jó. Nekem már sokadik lte-s telefonom van, évek óta, de soha nem használtam ki mondhatni. Minek az lte itthonra? Sok helyen az országban egyáltalán nincs lte (ezt a fővárosiak nehezen szokták megérteni), másrészt a magyar mobilnet csomagok nem nagyok (átlag embernek 500mb- 2Gb van) és drágák is. Filmet vagy mást nem nagyon fogsz vele letölteni, a haverod facebook profilját 3 tized másodperccel hamarabb nézheted meg...minek?
Maxi
-
szupermacs
veterán
Az a kamera valami kegyetlen gyenge szerintem. A telefon maga tetszik, elfogadnám, de nem értem miért kell bele ekkora kijelzőhöz FullHD felbontás. És ez nem az első Allview amit nem lehet bővíteni kártyával. Kár érte.
-
MeGabee
senior tag
Odáig olvastam el, hogy nem bővíthető SD-vel.... És ezt már a második cikkben írjátok le 2 nap alatt az Allview termékeiről.
Innentől ez kuka....
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
csongi
veterán
Nem hiszem el!! Ennyire nem lehet oda figyelni arra mit kell egy telefonnál elhagyni ahhoz, hogy jó legyen az ár/érték aránya. A memórai nem bővíthetősége valami parádés baki, és a közép felső kategóriába szánt készülékeinél ez trend lesz? Miért kell egy májfon sutaságait követni? Érthetetlen. Az egész koncepció zavaros. Pedig a készülék forma tetszik, félig meddig európai az is.
De ehelyett egy Cubot S308 is fényévekkel jobb választás.
És most 4,4-el kiadni új készüléket már elég blamás. Nem egy napra kész állapotot tükröz.
Kár, sajnálom, butuska bakik sokasága. Pedig pici kellene hozzá, és bestby csoportba lehetne sorolni. Ez is hamar lesz olcsóbb. Inkább ezekre figyelnének, nem pedig az A brand árazási, piacra kerülési stratégiáját lesték volna el. Így rögös lesz az út...
Xiaomi vagy Oppo és ilyeneket követnének....mobilos fronton, ezek a cégek mondhatni pillantok alatt kerültek rivalda fénybe, és folyamatosan szorítják vissza a neves gyártókat.
Kellenek a jó készülékek, mert sajnos ebből is 12 egy tucat. -
Egész jó, nekem tetszik a kialakítása, szoftverileg majd idővel egy újabb terméknél útóléri majd magát.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Den Hadnagy
senior tag
Nehezen látom be, miért venne ilyet bárki G2 vagy Nexus 5 helyett. Kis tárhely, nincs LTE, akadozik, nem friss a szoftver, noname. Legalább az akksi lenne bika... A formaterv meg, hát
70k? Nagyon max 50.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
szentkuti11
addikt
Jó időben kérted, még ki tudtam belőle menteni.
-
nagyúr
A szitakötős hátteret vajon honnan lehetne megkaparintani?
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Bogyó bá'
nagyúr
A 4,7" az kompakt?! Az nagyobb tepsi mint a Lumia 920-am, pedig azt is utálom a méretei miatt...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
szentkuti11
addikt
válasz Mr.Csizmás #23 üzenetére
Hivatalos garanciával az is minimum 95k, ami azért nem kis különbséget jelent.
[ Szerkesztve ]
-
cezarlacrone
aktív tag
Efféle készülék vásárlása esetén érdemes felkeresi a Play Áruházat és megkaparintani egy Launchert.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
lte nélkül ennyiért inkább egy Mi3, az is s800, fullHD, 5coll
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
janeszgol
félisten
A hozzászólások elolvasása előtt inkább leírom a véleményem az olvasottakról.
1, Nagy a készlékház. Az LG L9 2 pontosan egy centiméterrel kisebb. De Lumia 625 is kisebb ennél. (De ez nem akkora baj ha valakit nem zavar. Ízlés kérdése.)
2, Na ez már baj. Ez jó kamera? Az egész életlen, homályos, ráadásul kevés fény is jut a lapkára. Videó gáz, mivel szaggat. Igen szaggat. Lehet hogy papíron 30 fps és lehet hogy meg is van, de akad. Nézzétek meg. (Én többször is megnéztem.). Innen is látszik, hogy nem minden a modul. Írni is kéne hozzá programot. (Vagy a lapka méretének sablonja a bolha pöcse volt?)
3, LTE hiánya fájó.
Hardveresen korrekt.
-
tothmaxy182
őstag
A többi gyártó is csinálhatna már ilyen méretben telefonokat. Az utóbbi fél évben szinte egyik gyártó sem dobott piacra/jelentett be 5 col alatti telefont. Elég szomorú. Pedig sokan vagyunk szerintem, akik 4,7 colnál nagyobban semmiképpen sem vennénk.
Minden szavam magánvélemény!
-
Crafter32
őstag
Múltkor volt a kezemben egy Windows telefon. A gazdája nem tudta megmondani, hogy ez pontosan melyik is, neki csak telefon kellett. Én még ilyen rossz fogást műanyag téglalappal nem tapasztaltam. Borzasztóan vágta a kezem.
Ha ez is egy ilyen készülék és gyakorlatilag egy szép képernyő az egész , akkor nem igazán értem a tetszik plecsnit. Értem én, hogy dicséri mindenki a kínai termékeket, de miért számomra nem világos. -
aszti75
senior tag
Nincs LTE,nincs NFC,es ezert 70 ezer?
Pfff.... -
Paul119
addikt
Ezért 70 ? Ennyire melegvan a cégnél?
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
gutriqper
tag
Inkább az LG G2 választanám ehelyett a készülék helyett. Még ha a specifikációjuk kísértetiesen hasonlít is.
-
telemundo
tag
-
telemundo
tag
Ezúttal mit címkéztek át? Amúgy nem olyan rossz ez. És kb. az LTE az átlagfelhasználók zömét nem érdekli. A legtöbb embernek van egy Klikk, Net plusz s vagy valami ilyesmi kis csomag, amik csak 3g-n érhetők el.
[ Szerkesztve ]
Kínáé a jövő :)
-
Akkor már inkább egy Nexus 5.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
aelod
veterán
Kár érte, lehetett volna jó vétel is. Amúgy az ilyen domborított hátlapú és kitüremkedő kamerás telefonokon asztalra rakva mennyire lehet "gépelni"? Nem billegnek?
Érthetetlen, hogy a szoftvert miért nem tudták jobban igazítani.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
gradient99
tag
Csak engem emlékeztet a hátulja az Xperia P-re?
-
ctvagyok
őstag
Normális gyártók miért nem tudnak 4,7" FHD telefonokat gyártani? A 70k pénzért nem is rossz ez, csak hát dzsunka.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Nagyon jó próbálkozás, kár az ergonómiai és szoftveres bakikért.
<< Heimdal >>
-
gerii
addikt
Ha ilyeneket is gyártanának a nagy gyártók, akkor nem sok panasz érhetné őket a tepsifonok miatt.
Kár a power gombért, és a kameradudorért, amúgy elég pofás telefon, jó áron, bár a szoftver hosszútávú működése kérdéses lehet. -
a510
aktív tag
Kis javítás az összegző részben: "de a bővíthetőség hiánya sem írható épp a készülék
számlájárajavára" -
2ofthem
aktív tag
Elképesztő, meddig kell még várni hasonló méretben egy készülékre amivel nem kényszerülnek az emberek kompromisszumokra?
-
darvinya
titán
Hát ez nem nyert kategória.
70eFt-ért legyen már LTE, ha már maga chip szett képes rá.
Jó, hogy nem 3G-ig korlátoznak.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest