- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Ez a méret kérdés kezd számomra vicces lenni. Olyan méretű telefonok vannak, amikkel már eleve problémák van.
Senki se mondja ,hogy g2,s4,one,z1,z2,n5 barátságos méret. Pár mm ide agy oda, nem mindegy ezeknél a tepsiknél? De. Vicc ami sirás megy itt a méret miatt. (nem csak itt)A normális valóban a z1c, vagy a Iphonok.
s24U+15p
-
batai15
félisten
a sense se a régi már. egyre butul.
-
Land
veterán
Ha lesz olyan jó, mint a sima One, hangzasra fulesrol es kihangositva hozza azt, meretben nem lesz sokkal nagyobb, optimalizaltsagra is koveti es vegre jól fog fotózni, akkor könnyen lehet ez lesz a Nexus 5-öm utódja.
Szerettem a Onet. Gyönyörű volt, prémium, csak az a fránya kamera no meg a Power gomb is lehetett volna oldalt...
Város! Az S5 meg annyira nem érdekel, mint az S4. Aztán a véleményem változhat.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
spawn21
veterán
Akinek minőség kell , ezt fogja venni.
s24U+15p
-
Peterson_
addikt
Nekem az előző két telefonom sztereó volt, az One-t csak kipróbálni volt szerencsém.
Bizton állíthatom mindegy, hogy milyen hangkeltőt tesznek bele egy mobilba, nem fogja felvenni a versenyt egyikkel sem, és nem csak a számok törvénye miatt.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
hurrikan
addikt
Így van.
Épp ezért mondom, hogy nem mindenkinek biztos hogy a Samsung extra szolgáltatásai tetszenek.
Valamint sokaknak fontosabb a felület szépsége, lagmentessége, és a 4-500megával kevesebb RAM használat, mint az hogy legyen betűtípus, stb.De egyébként ezekben is előrelépés lesz az új One-ban és a SENSE6-ban. Lesz témázás, betűtípus, gesztus vezérlések stb. Tehát testreszabhatóság terén is utóléri a Samsungot.
3dolog biztos, a One jobb hangban, anyagminőségben, a Samsung meg jobb kamerában.
Az összes többi nézőpont és használat kérdése.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
laszlo.g.
újonc
válasz xperiasigi #11 üzenetére
premier utan rogton kaphato lesz, legalabbis Londonban [link]
-
Joachim21
őstag
Bízzunk benne, hogy nem 4mp lesz a kamera. Jelenleg a SONY Z2 és eközött a telefon között látom a vacillálok, de a SONY-nál 20mp-es kamera van, és nagyobb akkumlátor is, szóval a HTC-nek valami nagyot kellene virítania.
[ Szerkesztve ]
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
halkow
őstag
felhasználó kérdése mit vár el a telojától, én csak próbáltam összevetni röviden tömören ami nekem fontos szempont az elvárásaim között .
laszlo.g. nem látod hogy kapott egy +1et ?
stilo18: Snapdragon 600 és 800 között nics eget rengető különbség minden optimalizáltság kérdése
" lagmentes működik "
nekem a 600mhz es telom is lagmentes csak rá kell bökni a ram kilövésre és mükszik[ Szerkesztve ]
Alcatel onetouch idol2s the king
-
hurrikan
addikt
Viszont itt alapból 32GB van.
Továbbá a felhasználói felület, sebesség szintén a One javára dől el. Ezt mindenki elismeri akinek mindkettő járt a kezébe és nem berögözött Korean fanatic.
Szoftveres támogatásban is sokkal jobb volt idén a HTC. Rendre megelőzte a Samsungot, és bugok se nagyon voltak.
Az extra szolgáltatásokat sem tenném a Samsung javára, inkább egál. Más más extra szolgáltatások vannak a két készülékben. A HTC inkább a multimédiás extrákra ment rá, míg a Samsung a személyre szabhatóságra.Nem volt itt semmi baj a One-al. Egyedül a kamerája nem hozta a vártat, de azért annyira nem szar mint ahogy azt egyesek próbálják itt beállítani.
Nem véletlen a több tucatnyi díj sem amit elnyert idén a One. Ha lenne a HTC-nek olyan marketingje mint a Samsungnak akkor tuti biztos hogy többet adtak volna el belőle mint az S4-ből. Csak sajnos nincs, és nem is lesz talán soha, nem csak a HTC-nek, hanem egy gyártónak sem.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Csapoati
nagyúr
Ugye nem ez lesz majd a neve, hogy All New One?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Leafnshit
tag
Szokásos andante hír, természetesen 4.4.2vel jön..
HTC One M7
-
h4h01
senior tag
Ennyi fanyalgó xyz-t!! Még így is egyértelműen ez lesz a legütősebb az idei "normál" csúcsok között...A Note az sztem másik kategória, A G3 az 5,5 colljával szintén (hülye ez az lg, de QHD azé lesz benne egyébként a note4-be is tuti qhd kerül). A csúcskategóriában mindig is nagyon erős volt a HTC, a külső, és összeszerelés még mindig hibátlan, a sense még mindig az egyik legjobb, a kijelzőjére ennél sem lesz panasz, a hangszórói a legjobbak...Egyedül a kamera kérdéses, de fanyalgóknak ott vannak a fényképezőgépek, vagy az iphone
Egyébként ez a 4megapixel ez sztem még korántsem biztos, na mind1..4.4.2-vel jön igen..[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Jelly Bean
csak nem... a forrás szerint KitKat lesz rajta.[ Szerkesztve ]
-
kafk89
csendes tag
Remélem lesz olyan mint az elődje volt
LG G Flex and Xperia Tablet Z
-
1697
tag
válasz xperiasigi #11 üzenetére
S4 van most jelenleg,megvártam az S5 öt hát arról nem mondok véleményt inkább!Vagy uj Htc One,vagy note vagy i5s!Lassan megszületik a döntés:-))
-
halkow
őstag
Az idei one se lesz valami nagy durranás .
DLNA az már 4éves galaxy s-be is volt,beats audio azt érdemes volt eladni tavaly ha idén is bekerül a repertoárba
micro sd remélem most már nem hadják kiAlcatel onetouch idol2s the king
-
1697
tag
4.2.2,4mpx.Tuti bukás sajnos pedig ez lehetne a következő telefonom talán.
-
stilo18
addikt
válasz bigmasterg #8 üzenetére
3D, utólagos fókusz, jobb mélységélesség a képeknél....
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
bigmasterg
addikt
Azt lehet már tudni, hogy milyen szerepe lesz a dupla kamerának ? 3D ?
-
blade zte
őstag
Teljesen új one? Hát ilyen hülye nevet ritkán hallok, főleg hogy a leakekből ítélve épphogy felújított verzió lesz.
Oppo find 7 astro black
-
Lionking01
tag
Én már alig várom. Mondjuk nem értem a DNLA dolgot, mert az elődben is volt. Miért kellett külön kirészletezni, de mind1.
-
törölt tag
Android 4.2.2???
és még sokan sírtak, hogy a Z1 Compact 4.3-al jelent meg....
-
Peet91
aktív tag
Szerintem az angry birds: epic-es kép nem ide való.
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest