- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Most leírnám, de már leírták előttem páran... pont úgy ahogy akartam.
"És ezt így ki is próbáltad valamikor?
Papíron működik az biztos... papíron."Igen én már sokszor hoztam helyre a gépet, még teljes adatvesztés után is parancssorból.
"naprakész vindózos ismereteim vannak."
Nincsenek.
Értsd már meg hogy megy a System Restore még egy DVD lemezről indítva is.
"főleg a nulla cpu, memória, és i/o kezelése miatt"
Azért ezt te se gondolod komolyan? A Windows legalább annyira, (szerintem jobban) van optimalizálva mint a mostani utolsó Linux kernel. A Windows egy igen fejlett, stabil, hatékony maggal rendelkezik, és az esetek nagyon nagy hányadában felsőbb szintekkel van probléma. A két rendszer minimum egy szinten van, annak ellenére, hogy a Windows By Design nem enged annyi mindent módosítani. (imádom egyébként a Linuxszal való játszadozást, nagyon hatékony tud lenni)
Ha vennéd a fáradságot hogy utána nézz hogyan működnek a dolgok a motorháztető alatt, akkor megváltozhatna a véleményed talán (de nem fog).
PS.: A programkompatibilitási varázsló nem csodaszer, és nem is átbaszás. Csak annyit csinál, hogy virtualizál az adott programnak egy környezetet ami hasonlít a régi Windows-okra, néha megadja a rendszergazda jogot, meg csak átirányítja a műveleteket a megadott új mappákba, hogy ne legyen baj a fájlhozzáférési jogokkal. A Windows verziószámát a beállítottnak hazudja, és a WinSxS mappában a megfelelő DLL-eket kaparja elő.
-
obligat
senior tag
válasz
pakriksz #125 üzenetére
Windowst évek óta csak virtualboxban használok, célfeladatokra főleg. És spontán erekcióm támad, amikor egyetlen kattintással, vagy killel leölöm.
Hozzátenném, állandóan wint kell telepítenem rokonoknak, haveroknak, mert bambák. A nyócpontegy is classicshellt kap első telepítésként, mert a csempe majdem annyira okádék, mint pl. a juniti a zubiban.
szerencsémre ezeken túlléptem.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
pakriksz #106 üzenetére
"egy átlag linux user tud kezelni vindózt linuxot"
A hsz-ek alapján windowst nem, vagy alig, ismeretei 10-15 évvel ezelőttről vannak, és "természetesen" csak ritkán előforduló hibák, míg linuxon minden napsütés, akkor is ha nem (mint azt a cikk is tanúsítja). A linux egy vallás, nem oprendszer. -
bokrosolajos
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nintendo Switch 2
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest