- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bokrosolajos #70 üzenetére
Aztán az megvolt-e, amikor az űrállomás gépei trójaival fertőződtek meg, mert az egyik okoska felvitte a saját pendrive-ját?
Windows XP helyett Linux kerül az amerikai tengerészgyalogság új radarjaira
"In a statement released Friday, she said Microsoft Windows XP is no longer supported by the software developer and the shift to a DOD approved Linux operating system will reduce both the complexity of the operating system and need for future updates."
Biztos hülyék. A bőrnyakúak és a védelmi minisztériumban is.(#81) VaniliásRönk
A szabvány kérdés kicsit más téma, főleg, ha az MS "szabványairól" van szó. Nem a Windowson vagy a Linuxon kellenek szabványok.(#82) Rhino666
Melyik Ubuntunál?"A Buguntu egy rozoga tákolmány"
Hát persze! Trey nyilván hazudik:(#85) Namelesske
A driver-problémáknál Linux esetében mikor fogod gyepálni a hw-gyártót, illetve a Windows esetében mikor fogod az MS-t? Azaz bármelyiken is változtatsz a fenti kettő közül, mikor nem mérsz majd kettős mércével?
Az meg bocs, de System restore egy szimpla meghajtó okozta rendszerösszeomlás miatt lehet, gyorsabb, mint a probléma megoldása, de kicsit nevetséges. Különösen azt nézve, hogy Linuxon legfeljebb, ha a gui omlik, a rendszer mögötte megy. Új driver leszed, régi vissza, és minden jó.
Amúgy system restore-t használhatsz Linuxon is, ha olyanod van. Ubuntu vonalon éppen kendek fórumtárs alkotta Systemback. Vagy csinálhatsz partíciómásolatot is, akár a driver frissítés előtt. A partíciómásolatot automatikusan is, ha olyanod és sok tárhelyed van. Bár a tárhelyszükséglet eleve kevesebb, mint a Windowson, hiszen bármelyik Windowsnál jóval több alapszoftvert biztosító bármelyik Linux alaptelepítésben a Windowsok HDD szükségletének töredékével beéri, a különbözetre meg mehetnek a partíciómásolatok.HP notin gyári előtelepített Win7 omlott össze tavaly. Általános iskolai tanárnő, 58 éves, nem netezik agyatlanul, a frissítések folyamatosan menetek fel. Ne tegyél már úgy, mintha a Win tökéletes rendszer lenne!
Olyan sosincs, hogy akár egy, amúgy hónapokig NSA-nak jelentett, nem javított kritikus hiba javítása okoz összeomlást, így a kritikus hiba kritikus javítására is ki kell adni javítást. Oh, wait! Hisz' minden évben van ilyen. Legutoljára mondjuk novemberben.
(#83) Stanlee
Nyilván "véletlen", hogy pont a te hsz-edre nincs semmi reakció a "reakció" részéről.(#137) Porthoszx
Egy töredéke? Végül is egy 3/5-nyi darab is csak egy "töredék". -
cadeyrn
aktív tag
válasz
bokrosolajos #77 üzenetére
Ha most csendben maradtál volna, bölcsebb maradtál volna.
a linux szerver ugyanúgy önti a spamet, mert ugyanúgy be kell tudni állítani.
Én is ezt mondtam.A winfosos rendszergazda nem kerül többe, csak a képzése! Munkabérben ugyanott van. A képzése meg kit érdekel?
És ezt is mondtam.Külföldi franchise hálózatba nem tudtuk megoldania linux telepítéseket, mert hülyék voltak hozzá. Winfosokhoz értettek a helyiek, ezért plusz linux gurukat kellett felvennünk, kiutaztatni, szállásolni stb.
Elég komoly összegekbe vannak, hidd el.
Elhiszem.
Ha meg linux cég lett volna, akkor fordítva lett volna, és semmivel sem lett volna olcsóbb. Sőt.Ha csak 2-3 éves kifutású cégről beszélünk, oda tökéletesek!
Amazon? Google?
Szerintem ezen még kicsit gondolkozz. -
cadeyrn
aktív tag
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
Nálunk is bedőltek ennek, aztán a support bérére kifizettek már 20x annyit, mint amennyit a Win alapú rendszerek kerültek volna, és amit egy kecskepásztor is felkonfigol.
Aztán nézel nagyokat, amikor a kecskepásztoszerver önti a spamet, mert a kecskepásztor nem tartja karban.
A windows rendszergazda nem olcsóbb, mint a linux. A kettő között az a különbség, hogy a linuxot nem tudja Pistike jól felkonfigurálni, a windowst meg klikk, klikk, katt - csak éppen ez utóbbi nincs ugyanazon a szinten, mintha hozzáértő csinálta volna.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Linuxosokban még mindig az a legviccesebb, hogy szerintük mindenki hülye.
Persze a problémákat éppen ők nem tudják megoldani ... -
pakriksz
őstag
válasz
"Aztán évekkel később egy bejelentkező kép az űrhajósok mindennapjairól az űrállomásról, ahol Outlook-kal küldte az Emailt a földi hozzátartozónak ..."
Aztán hogy jön ide az hogy az űrhajós a személyes notiján mit használ?
macról is bejelentkezhetett volna.
"Lassan mindenütt rá jönnek, olcsó húsnak..." drágábbnak meg már légnemű
"Nálunk is bedőltek ennek, aztán a support bérére kifizettek már 20x annyit, mint amennyit a Win alapú rendszerek kerültek volna"
Csak ilyenkor mindig kifelejtitek azt hogy a vindózt is supportolni kell, tehát meg kell venni, és még a supportot is fizetni hozzá, míg linuxon csak az utóbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest