- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vdavid33
csendes tag
sziasztok, mért lehet az , hogy hangouts on keresztül nem azonnal kapom meg a csevegő üzeneteket, hanem több perc késéssel?
Pc ről és gmailből kapom, de ma is többször 10perc késéssel kaptam meg. -
fifly
újonc
Helló
Hogy lehet beállítani, milyen névjegy lista jelenjen meg. Nekem most két név jelenik meg, olyanok akiket nem is ismerek, az ismerőseimet meg sehol sem látom ? Nem találtam erre lírást sehol.
-
Snoop-y
veterán
válasz
#16820480 #24 üzenetére
Engedtessek mar a felhasznalonak eldonteni mi fontos es mi nem.
Igenis van lenyege a statuszoknak. Mivel nekem korlatlan a net a telomon ezert mindig be vagyok jelentkezve. De ez nem jelenti azt hogy mindig online vagyok. Tehat igenis lenyeges hogy egyreszt ha gep elott ulok ( akikkel en kommunikalok azok megismerik a szokasaimat es vice versa ) es onnan vagyok bejelentkezve akkor nem hagyom ott idle-ben hanem ha nem akarom hogy lassanak akkor kilepek. Tehat ha latjak hogy gepen vagyok belepve akkor 100%-hogy meg tud talalni el tud erni az ismerosom.
Meg ha nem latom hogy valaki online akkor nem kezdek el vele chatelni ( altalaban a chatet arra szokas hasznalni hogy hirtelen megkerdezz valamit ) -
törölt tag
Ennek semmi értelme, ne haragudj. Ha valami fontosat akarsz, akkor felhívod az illetőt. Vagy ha azt látod, hogy "nincs a gépnél" az állapot, akkor addig várod, amíg elérhető nem lesz (akár két hétig, hogy a fenti példádnál maradjunk)?
A nincs a gépnél és az offline lényegében ugyanaz a küldő szempontjából, így teljesen felesleges megkülönböztetni, ahogy a többi státuszt is. Valaki vagy elérhető, vagy nem, nincs kicsit elérhető, vagy mérsékelten elérhető. -
rosand86
csendes tag
Amíg lehetett én a gtalk-ra visszamentem(frissítések eltávolítása), de az új ROM-on alapból a Hangouts volt. Ezért inkább karanténba raktam, és kerestem másik gtalk klienst: Xabber. Pont azt tudja mint a gtalk. Egyszerű, és teszi a dolgát.
A Hangouts-ban a zöld aláhúzás semmit nem ér, ha az állapota "Nincs a gépnél". Ha valami fontosat akarok, akkor nem mindegy, hogy azonnal látják a túloldalon, vagy lehet csak 2 hét múlva.
Az a gond, hogy a Google+ nem hozta az elvárt számokat, és ezt nem akarják (még) elvetni mint a Buzz-t. És így próbálják nyomni hogy beépítik mindenhova. Csak ebben a formában nekem használhatatlan. -
davenet3
csendes tag
Örülök az újításoknak, de a jelenlévők között csak én vagyok olyan szerencsés, hogy 3g-n nem működik a küldés/fogadás a Hangouts-ban? (nincs korlátozva a program internethasználata)
-
Polllen
nagyúr
válasz
zsirfecske #17 üzenetére
Bár én hangouts-t nem nagyon használok (gtalkot sokat nyúztam), mond már el, hogy mi a hozzáadott értéke annak, ha látom milyen platformról van a másik bejelentkezve?
-
Ceree
senior tag
válasz
zsirfecske #17 üzenetére
+1, teljesen egyetértek.
-
margithid
veterán
válasz
zsirfecske #17 üzenetére
Azt nem tudom, de más szolgáltatóknál megy a dolog.
-
zsirfecske
addikt
válasz
margithid #16 üzenetére
szerintem előfizun se nagyon engedik a tetherrel együtt
hangouts védelmébe kelőknek: az hogy ott az online státusz még édeskevés (ja és ehhez is hány hónap kellett, vicc), mindenki a chat-es kontaktjait akarja látni, mégpedig legfelül az online lévőket, státusz üzenetekkel, mindenféle g+ circle tagok nélkül, bónuszként platform kjelzéssel (telóról/pc-ről vagy-e fent) stb. sokan addig lesznek talk userek amíg a google végleg le nem lövi az xmpp protokol támogatást (ami szerintem fél éven belül megtörténik).
-
margithid
veterán
Nekem nagyon bejön a hangouts, csak az nem, hogy a vodafone nem engedi feltöltőkártyás internet mellé a hanghívást...
-
Szelley
senior tag
Akinek nem tetszik a Hangouts, frissítések eltávolításával visszakaphatja a régi Gtalkot.
-
Az új Facebook Messenger-ből pedig pont most veszik ki az SMS támogatást
-
dr. Kind
aktív tag
válasz
DeathAdder #10 üzenetére
A Hangouts egyébként jelzi, hogy ki elérhető (zöld / szürke ikon a kontakt mellett), kb. egy hónapja érkezett a frissítés, ami ezt hozta.
-
törölt tag
válasz
DeathAdder #10 üzenetére
Az elérhető felhasználók avatárja alatt egy zöld csik van.
-
DeathAdder
veterán
Rohattjók, lementem hídba!
Azt hittem már behozzák a legnagyobb innovációt amit felhasználó csak kívánni tud, hogy végre láthatók lesznek az elérhető felhasználók, de erre a bomba dologra még mindig várni kell -
rep3at
őstag
Kedves kis újítások, engem amúgy is érint a dolog, napi szinten használom mindkét alkalmazást (fb helyett) és eddig meg vagyok velük elégedve többnyire. Csak így tovább Google!
-
Mr.Kodi
csendes tag
2.2es telefonon még G+ os üzenetet sem lehet küldeni.
a 4.1-es verziót sem lehet már akkor teljesen kihasználni. -
samadam
csendes tag
Inkább a nexus 5-öt jelentenék már be!
-
Lomha 8V
addikt
Nem lesz Messaging? Még nem tudom, hogy ez fejlődés e.
-
zdanee
őstag
A hagyományos Messages app kukázása egyet jelentene a 3rd party SMS appok elterjedésével (nincs ám mindenki oda a Hangoutstól), kiváló felület az emelt számra SMS-t küldős átverésekhez.
-
razorka777
veterán
Már régóta ezt használom a facebook messenger helyett és jobban is bejön.
-
Szerintem inkább az emberek csoportosításán kéne dolgozni ... meg tiltásán és bele rakhatnák az állapotot kijelzést is...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A szerda reggeli sajtótájékoztatón a Google Plus újdonságai mellett a Hangouts közelgő frissítéséről is lerántották a leplet.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest