- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- A középkategóriában erősít a Realme
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
Új hozzászólás Aktív témák
-
vdavid33
csendes tag
sziasztok, mért lehet az , hogy hangouts on keresztül nem azonnal kapom meg a csevegő üzeneteket, hanem több perc késéssel?
Pc ről és gmailből kapom, de ma is többször 10perc késéssel kaptam meg. -
fifly
újonc
Helló
Hogy lehet beállítani, milyen névjegy lista jelenjen meg. Nekem most két név jelenik meg, olyanok akiket nem is ismerek, az ismerőseimet meg sehol sem látom ? Nem találtam erre lírást sehol.
-
Snoop-y
veterán
válasz #16820480 #24 üzenetére
Nem is ertem a microsoft communicatorban minek vannak statuszok...
Tiszta hulyeseg latni, hogy a masik elfoglalt vagy epp meetingen van eleg lenne csak azt latni, hogy be van kapcsolva nem? ....New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
válasz #16820480 #24 üzenetére
Engedtessek mar a felhasznalonak eldonteni mi fontos es mi nem.
Igenis van lenyege a statuszoknak. Mivel nekem korlatlan a net a telomon ezert mindig be vagyok jelentkezve. De ez nem jelenti azt hogy mindig online vagyok. Tehat igenis lenyeges hogy egyreszt ha gep elott ulok ( akikkel en kommunikalok azok megismerik a szokasaimat es vice versa ) es onnan vagyok bejelentkezve akkor nem hagyom ott idle-ben hanem ha nem akarom hogy lassanak akkor kilepek. Tehat ha latjak hogy gepen vagyok belepve akkor 100%-hogy meg tud talalni el tud erni az ismerosom.
Meg ha nem latom hogy valaki online akkor nem kezdek el vele chatelni ( altalaban a chatet arra szokas hasznalni hogy hirtelen megkerdezz valamit )New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
törölt tag
Ennek semmi értelme, ne haragudj. Ha valami fontosat akarsz, akkor felhívod az illetőt. Vagy ha azt látod, hogy "nincs a gépnél" az állapot, akkor addig várod, amíg elérhető nem lesz (akár két hétig, hogy a fenti példádnál maradjunk)?
A nincs a gépnél és az offline lényegében ugyanaz a küldő szempontjából, így teljesen felesleges megkülönböztetni, ahogy a többi státuszt is. Valaki vagy elérhető, vagy nem, nincs kicsit elérhető, vagy mérsékelten elérhető. -
rosand86
csendes tag
Amíg lehetett én a gtalk-ra visszamentem(frissítések eltávolítása), de az új ROM-on alapból a Hangouts volt. Ezért inkább karanténba raktam, és kerestem másik gtalk klienst: Xabber. Pont azt tudja mint a gtalk. Egyszerű, és teszi a dolgát.
A Hangouts-ban a zöld aláhúzás semmit nem ér, ha az állapota "Nincs a gépnél". Ha valami fontosat akarok, akkor nem mindegy, hogy azonnal látják a túloldalon, vagy lehet csak 2 hét múlva.
Az a gond, hogy a Google+ nem hozta az elvárt számokat, és ezt nem akarják (még) elvetni mint a Buzz-t. És így próbálják nyomni hogy beépítik mindenhova. Csak ebben a formában nekem használhatatlan. -
davenet3
csendes tag
Örülök az újításoknak, de a jelenlévők között csak én vagyok olyan szerencsés, hogy 3g-n nem működik a küldés/fogadás a Hangouts-ban? (nincs korlátozva a program internethasználata)
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de nem annyira, mint a tolószék...
-
Polllen
nagyúr
válasz zsirfecske #17 üzenetére
Bár én hangouts-t nem nagyon használok (gtalkot sokat nyúztam), mond már el, hogy mi a hozzáadott értéke annak, ha látom milyen platformról van a másik bejelentkezve?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Ceree
senior tag
-
margithid
veterán
válasz zsirfecske #17 üzenetére
Azt nem tudom, de más szolgáltatóknál megy a dolog.
-
zsirfecske
addikt
válasz margithid #16 üzenetére
szerintem előfizun se nagyon engedik a tetherrel együtt
hangouts védelmébe kelőknek: az hogy ott az online státusz még édeskevés (ja és ehhez is hány hónap kellett, vicc), mindenki a chat-es kontaktjait akarja látni, mégpedig legfelül az online lévőket, státusz üzenetekkel, mindenféle g+ circle tagok nélkül, bónuszként platform kjelzéssel (telóról/pc-ről vagy-e fent) stb. sokan addig lesznek talk userek amíg a google végleg le nem lövi az xmpp protokol támogatást (ami szerintem fél éven belül megtörténik).
-
margithid
veterán
Nekem nagyon bejön a hangouts, csak az nem, hogy a vodafone nem engedi feltöltőkártyás internet mellé a hanghívást...
-
Szelley
senior tag
Akinek nem tetszik a Hangouts, frissítések eltávolításával visszakaphatja a régi Gtalkot.
-
veterán
Az új Facebook Messenger-ből pedig pont most veszik ki az SMS támogatást
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
dr. Kind
aktív tag
válasz DeathAdder #10 üzenetére
A Hangouts egyébként jelzi, hogy ki elérhető (zöld / szürke ikon a kontakt mellett), kb. egy hónapja érkezett a frissítés, ami ezt hozta.
-
törölt tag
válasz DeathAdder #10 üzenetére
Az elérhető felhasználók avatárja alatt egy zöld csik van.
-
DeathAdder
veterán
Rohattjók, lementem hídba!
Azt hittem már behozzák a legnagyobb innovációt amit felhasználó csak kívánni tud, hogy végre láthatók lesznek az elérhető felhasználók, de erre a bomba dologra még mindig várni kell[ Szerkesztve ]
-
rep3at
őstag
Kedves kis újítások, engem amúgy is érint a dolog, napi szinten használom mindkét alkalmazást (fb helyett) és eddig meg vagyok velük elégedve többnyire. Csak így tovább Google!
Forward thinking. كرر
-
Mr.Kodi
csendes tag
2.2es telefonon még G+ os üzenetet sem lehet küldeni.
a 4.1-es verziót sem lehet már akkor teljesen kihasználni. -
samadam
csendes tag
Inkább a nexus 5-öt jelentenék már be!
-
Lomha 8V
addikt
Nem lesz Messaging? Még nem tudom, hogy ez fejlődés e.
-
zdanee
őstag
A hagyományos Messages app kukázása egyet jelentene a 3rd party SMS appok elterjedésével (nincs ám mindenki oda a Hangoutstól), kiváló felület az emelt számra SMS-t küldős átverésekhez.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
razorka777
veterán
Már régóta ezt használom a facebook messenger helyett és jobban is bejön.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Polllen
nagyúr
-
Steven
addikt
Szerintem inkább az emberek csoportosításán kéne dolgozni ... meg tiltásán és bele rakhatnák az állapotot kijelzést is...
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chromecast topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Szólánc.
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
- Apple watch series 8 GPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest