- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Brutális eb #5 üzenetére
Oh, azt próbáltam ma reggel, egyrészt nem ismerte fel a telefonomat (Pannon Phone-ként azonosította), másrészt hiába indítok letöltést, a telefon a letöltés után nem telepíti, harmadrészt harmadszori próbálkozásra ezt az üzenetet kaptam: "There are no android phones associated with this account. Please sign in with a different account." Kezdetnek igen rossz. Később talán javítják... de nem így kéne indítani. Amúgy ez csak a telefonos Market webes verziója, semmivel se nyújt többet, nincsenek normális keresési, szűrési, listázási beállítások (dátum, értékelés, méret, ár, letöltöttség, stb.).
-
Rickazoid
addikt
"legalábbis ott, ahol ezen fizetési módok közül legalább az egyik rendelkezésre áll"
Pedig egy pillanatra már kezdtem örülni, hogy végre kiterjesztik a telefonos egyenleggel való fizetést. Előbb ezzel kéne foglalkozniuk, meg a PayPal támogatással, mondjuk mindenhová, mert addig innen nézve egyre kevésbé akarok még egyszer androidos telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest