- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkiDev
őstag
Nagyon jó kis játék , le tudja kötni az embert... Külön piros pont , hogy végre van játék ami el is megy az X8-asomon
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
blackmajesty
aktív tag
az első részt szerettem, meg is vettem, igaz azt jó akcióban kemény 22 ft-ért. lehet ezzel is teszek egy próbát.
-
LÁZ
addikt
úúúú, nem is vágtam, az elsőre beruháztam már, nagyon adja, sztem a 2. részét is meglépem majd
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
O N E
tag
A "csomagfájl érvénytelen„
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz sz.balazs.95 #5 üzenetére
Ez a legtöbb alkalmazással már csak így van. Egyelőre a fejlesztők nem veszik komolyan azt a platformot - lehet nem véletlenül.
-
arn
félisten
Van ingyenes verzioja, cool :-)
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
sz.balazs.95
veterán
miért pont arra a platformra (wp) nem jött ki, ahova passzolna ez a dizájn?
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
RepeatSector
senior tag
Az elsőt végigtoltam és kellemes volt! Lehet ezt is megnézem !
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
saelin
veterán
Az első részét már végig vittem, lehet belefogok ebbe is.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
RangerFox
veterán
Nem játszottam egyik részével sem de majd letöltöm valahonnan ingyé. Amúgy ha ez 10 pontos akkor a fingóappok hány pontot érnek?
-
S e t h
nagyúr
Ennyi 10 pontos alkalmazást, ez igen!
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest