- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Cube
tag
válasz
donceleger8 #97 üzenetére
Azért azt szeretném megkérdezni, hogy próbáltad az ilyen alkalmazásokat, hogy mennyi adatforgalmat generálnak? Mert én rengeteg mindent használok a telefonon, a folyamatos háttérszinkronizációtól kezdve a távoli asztalig. Nem generálnak annyit, mint amennyit számítógépen, a minőség messze elmarad attól. Nem értem tényleg, hogy miért mondod többször ezt, mivel én is használom ezeket a dolgokat, mégis tudom, hogy nem használnak annyit és 500 megán belül is vígan elvagyok.
4 gigással és filmeket töltöttem le, mégse léptem túl, pedig tv-t is néztem, mert nem volt tv ott, ahol voltam akkor, ráadásul nem két napig, hanem másfél hétig.
-
Pete55555
addikt
válasz
donceleger8 #97 üzenetére
Végül is egyetértünk ebben. Szvsz videót nézni, meg mobilnetezni meg majd a korlátlan csomagok lesznek jók, így a 2-4 gigás netcsomag tényleg
lehúzáseléggé rétegigényt elégít ki, viszont az olcsóbb netcsomagokra ne mondd, hogy lehúzás, sokszor jól tud az jönni, főleg annak, aki nincs egyfolytában wifiközelben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Android és iOS platformon is elérhető a Google felhő alapú tárhelyének kliense, minden Gmail-cím mellé 5 GB ingyen tárhely jár.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest