- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Egész jó, de szerintem fizetni csak akkor érdemes érte ha valaki nem tud konkrétan enélkül élni.
-
petipetya
nagyúr
Arra gondolok, hogy a fizetős alkalmazások árát 15 percen belül lehet visszatéríteni. Volt már olyan, hogy megtetszett valami, megvettem, aztán fél nap után lefagyott és kukáztam a progit. Persze a pénzt nem kapom vissza, mivel azt 15 percen belül kell megtenni.
locaLpatrioT: Pontosan, nyaljanak sót 15 percen keresztül azok, akik bevezették ezt a korlátozást.
-
moli.hu
őstag
olyan az app neve, mintha egy menstruacios naptar lenne.
-
S e t h
nagyúr
Hozza az átlagot, de nem kiemelkedő a kategóriájában, maradok a business calendar widgetjénél.
-
dr. Kind
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #10 üzenetére
Nexus 4 stock 4.4.2-vel, a launcher simán rátelepítve.
-
Alvin_ti4200
félisten
Engem az érdekelne Kind, hogy melyik az az 1280x768-as mobil, amire Google Experience launcheres 4.4-et sikerült telepíteni (már ha gyári ROM-ról van szó)?
-
petipetya
nagyúr
Tetszik, de az a bajom mint az összes többi alkalmazás esetén: kevés a 15 perc annak eldöntésére, hogy megtartom-e vagy sem. Sajnos emiatt a korlátozás miatt sok alkalmazást nem vásárolok meg, ahogyan ezt sem. Jó lesz nekem a gyári widget.
-
tothmaxy182
őstag
Délután kipróbálom, képek alapján nagyon tetszik!
Szerintem szentelem majd neki egy egész oldalt a főképernyőn... -
Totis
aktív tag
Huuh. köszi a tippet. Eddig a Simple Calendar Widget-et használtam de ennek a mérete harmada. Kipróbálom mindenképpen.
-
Jimmy66
senior tag
Nagyon jó! Köszi!
-
törölt tag
Köszönet a tesztért
, nagyon jól néz ki, és hasznos. Már töltöm is.
-
dsr
senior tag
Nagyon szép a kezelőfelülete , egyszerű használni és hasznos is. Egyszer érdemes kipróbálni szerintem.
-
HawerKing
őstag
Most probaltam ki
nagyon rendben van az app, kosz a bemutatot
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS i5-8400H MX130 16GB 256GB NVMe új akku gar
- Latitude 7400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- ThinkPad T16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-1260P MX550 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG STRIX RTX 4070TI 12GB
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest