Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter86101
tag
Nos rendben értem köszönöm , és esetleg olyat tud e hogy pl megnyílik a jofogas és mondjuk vár addig amíg abba az edit mezőbe mármint ahová írni kell bökök egyszer, és ha az megvan begépeli a dolgát ugyanoda ..
-
Scooter86101
tag
Vagyis az a lényeg hogy magának a jofogas nak , van egy betolto kepernyoje , ami állapottol függően hol 4 hogy 10 mp mire betölt, szóval ha adok neki egy olyan parancsot hogy várjon mondjuk 10mp ig aztán kezdje el a dolgát az sem okés , mert ha betölt 5 mp alatt akkor meg ott kell még várni rá mire lejár az az idő .. szóval erre van megoldás ? Köszönöm ..
-
Scooter86101
tag
Sziasztok , én egy valószínűleg egyszerű feladatot szeretnék megcsináltatni a robottal , de sajna én ezt sehogy nem tudom megoldani, ez lenne a dolga a robotnak hogy elhelyeznem az ikonjat az asztalon és ha azt megnyitom ő megnyit egy programot, pl a kifogást és mikor teljesen úgymond betölt a jofogas elkezd beírni valamit , pl hogy eladó számítógep , majd nyom egy entert és ennyi , de addig jutottam hogy megnyitja a jofogast , és egyből elkezdi csinálni a dolgokat és nem tudom rávenni hogy megvárja amíg betölt teljesen , valaki nem csinálna ezt meg és akkor képeken is látnám hogy hogyan is kellene
Köszönöm előre is .. -
Scooter86101
tag
Sziasztok , egy olyan kerdessel fordulok hozzátok hogy ezzel a progival meg lehet e azt csinálni hogy ugymond elnavigalnam a menun belül egy beállítasi opciohoz , de kellene bele olyan hogy hogy ugymond megvárja míg azt az opciot engedi vagyis várjon ... köszönöm előre is . Sziasztok
-
Scooter86101
tag
Szia köszönöm a választ főleg hogy ilyen gyorsan ..
nekem sony telefonom van , de ismerősomnek samsung és abban alapbol van ilyen lock program , a közelség érzékeloje az működik amikor hivast inditok fejemhez teszem elalszik ugyan a kijelzo de hallom hogy csak hozzá érek a kepernyohoz és pl az ertesito sav legutobb is már le volt húzva ..
szóval a saamsungon úgy van hogy ahogy elidnult a hivas megjelenik egy lakat mar levan zarva , ettől függetlenul a közelség erzekelo működik .. de csak ha kétszer a kepeenyore böksz úgy oldja ki ... a másik akkor hogy a hivoszam lerejtesevel kapcsolatban egy olyan parancs esetleg amivel a menun keresztül o maga ellep a célig és atvaltja .. ? Köszönöm megegyszer ..
-
Scooter86101
tag
Sziasztok , most telepitettem a robotot és nagyon tetszik .. szeretnék tőletek két kérdést kérdezni hogy olyat is lehetne a robottal elvegeztetni , hogy a telefon számon elrejti illetve mutatja ezt csak sima ikonkent .. a másik pedig hogy ha hívást indítok akkor úgy egy callscreen lock , vagyis lezárna a kepernyo... ezekre lenne megoldás köszönöm előre is ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest