Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Scooter86101 #3663 üzenetére
Szerintem egy topikba illő dolgot ne privátban beszéljünk meg! Az én telómon nincs olyan, hogy "egyéni beállítások". Csak "egyéb beállítások" van. Sztem nem elnavigálni kell oda, hanem konkrétan behívni az activity -jét (activity = maga a megjelenő felület). Én Secure Settings -ben szoktam kikeresni. Megjelenik a Robotban, a műveletek -> külső alkalmazásoknál. Aztán actions -> launch activity. Itt először kiválasztod az alkalmazást, aminek behívnád az egyik activity -jét. Sztem nálad ez jelen esetben a "Telefon" alkalmazás. Aztán a listából megpróbálod kibogarászni, hogy melyik lehet az az activity. Sokszor a Magyar nevük ugyanaz, csak az angol alapján tudsz tájékozódni. Ha megvan az activity, akkor felül a mentésre böksz és máris megjelenik, mint Robot művelet. Nem tudom, hogy mit szeretnél annál az activity -nél, de pl. hívószám kijelzés állítgatást én számhoz társított kóddal csinálnék, nem érintés emulálással.
-
törölt tag
válasz
Scooter86101 #3663 üzenetére
Persze. Hiszen van benne várakozás művelet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest