Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Ryche
csendes tag
Sziasztok!
Már jó ideje használom a Robot-ot, és az Elixir-t is -ezúton is gratulálok a fejlesztőnek- most kicsit jobban belemélyedtem, fel is merült néhány kérdés..
Főleg Tamásnak címezném, de mindenki ötleteinek örülök.1. Jó lenne a Robotban egy olyan várakozó parancs, ami addig vár, amíg választok A és B gombok közül. A gomb folytatja a futást, B pedig leállítaná, esetleg lehetne választani, hogy melyik legyen az alapértelmezett, ha x ideig nem reagál a user.. Pl egy automata restart, ami csak akkor fut le, ha engedélyezem. Túl sok feltételt kéne megadni, hogy ne fusson le olyankor amikor idegesítő lehet, ilyen parancs esetén hosznosabb ha beleavatkozhatom. Ha nem látom az értesítést, fusson le nyugodtan, akkor úgysem okoz gondot.. Hasonlóan mint a parancs beállításnál a megerősítés, csak az a legelején jön fel, és nem is tudom melyik parancs kérdez. Akár ha ezt az ablakot el tudnám nevezni, egyéni üzenettel, már az is sokat segítene.
2. A másik javaslatom, ha megoldható, a legutóbbi taskok egy parancsal történő kilővése lenne.
Egy régebbi hsz-ben olvastam, hogy kérdezte valaki, miként lehet dual SIM-es telónál az egyik SIM-et automatán ki-be kapcsolni. Én találtam rá egy futtatható scriptet a neten, amit a Robottal el tudok indítani. Itt volt némi küzdelem vele, mert közvetlen nem futott le, de mentve a scriptet és shell parancs futtatása paranccsal a paramétert átadja, és végrehajtja.
Ha van érdeklődés, esetleg Tamás beépitené a Robotba, előkeresem a forrást, és megosztom veletek.
Köszi az infókat, és a sok jó tippet amit itt találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest