Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrik52
csendes tag
Kedves Ayanlith!
Köszönjük a segítséget és a pontos hiba reportot. Ez alapján megtudtuk találni a hiba forrását, ez a hiba csak 4.1.2 verzión jelentkezett.
Plusz néhány változás is belekerült.
1.03
A lista mentés közben felmerülő probléma - összeomlik az alkalmazás - javítva.
Nem kötelező a jegyzeteknél és a listánál címet megadni.
Menünél felmerülő bug javítva. Rá lehetett kattintani az alatta lévő tartalomra, amikor nyitva volt.Frissítsétek az alkalmazást!
Köszönjük a segítséget: Codebuild
-
twine
veterán
köszönöm, hogy foglalkoztál a dologgal,,de ez nekem már nagyon "kaotikusnak" tűnik,,,,
Olyan "ágyúval verébre",,,
A Keep tökéletes számomra,,,és meg vagyok én a "szerkesztési engedélyek" nélkül is,,,
de összevizelném a gyönyörtől a lábszáram ha egy ilyen belekerülne,,,
könnyítene az életemen,,,
Semmi mást ne tudjon,,,csak annyit mint a Keep,,,,(és ha már úgyis Google) akkor adhassak bizonyos jegyzetekhez hozzáférést másik "gmail címnek" is,,,,ennyi,,,,
Majd írok a Googlenak, hogy "lécci-lécci...
Köszi még 1x
De otthon majd kipróbálom asszony telefonjával, hogy a megosztással mit tudok "varázsolni",,bár az már elég "sufnituning"...... -oda vissza megosztogatni- az azért nem ugyanaz mintha szinkronizálna másik fiókkal....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest