- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
Hát ez már rég nem az az Angry Birds mint amit én anno megszerettem sebaj ellehet ezzel is játszogatni. : )
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
rosco111
csendes tag
Hali!
Régi Xperia playem van, amin sajnos nem indul el ez a játék. Feleségemet rábeszélték Huawei ascend y300-ra a telenornál, hogy hozza el, azon tuti menni fog és hát nem....
Milyen középkategóriás mobilt tudtok ajánlani amin tuti megy az angry birds go 30-40k körül akár smarttarifa 2 előfizetés mellett is? -
MODERÁTOR
Aki nem hajlandó pénzért vásárolni a játékban és könnyen felidegesíti magát a játékokon, az inkább le se töltse.
A legtöbb versenyzős játékhoz hasonlóan itt is csal a gép. Hiába éred el a pályához szükséges szintet, ő valamilyen trükkel úgy is megelőz, amíg nincs teljesen felfejlesztve a járgányod.Harrrr!!!!
-
Lomha 8V
addikt
Ez egy sz*r...
-
bok92
addikt
válasz maggi1886076 #71 üzenetére
De nem szar. Az elején még az egy kicsit, mert kevés a választható madár, de utána már több van, és több időt is lehet vele szórakozni. Meg néha jobb ezt játszani, mint tanulni.
-
DMG
senior tag
válasz razorka777 #12 üzenetére
Az madarakat nem unják, amíg ki nem jön az első FPS-rá, vagy valami Mortal Kombat klón.
A StarWars-os szériával is olyan szívesen játszanék, de már az előző részek alatt ráuntam a játékmenetre, így nem nagyon köt le.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
Stanley-B.
őstag
hulladék lett, 30 perc után törlés.
Sajnos a grafika sem 10-es egyáltalán... -
bok92
addikt
Én már a 3. típusú
találkozásversenyben vagyok, ahol már repülő autók vannak. Napok óta le nem tudom rakni, annyira jó... -
Z-o-t-y
tag
Azért ez egy elég korrekt minőségű játék, ingyen. Pozitívum, hogy WP re és BB re is egy időben jött a két másik nagy platform mellett én is WPn tolom (1020) nem mondom hogy hűde izgi, de azért elég korrekt
http://instagram.com/_doublez_
-
enginev3.0
félisten
Szóval ezért nem tudtam már versenyt nyerni
Oh...A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
icezozo
addikt
de jó ! jó olvasni,hogy BB10-re is!
http://qwankido.hu/
-
adamikus
tag
Kár a mikrotranzakcióért, így hamar a levesben fog kikötni részemről. Inkább fizetnék egyszer, és akkor tudjak játszani rendesen.
Persze úgy nem lehet a kisgyerekekből kihúzni a zsebpénzt, akik madarazni akarnak. -
Ace owner
addikt
wayteq 79-en siman megy, de eszmeletlenuk unalmas.. inkabb vonatozok malacokkal minecraftban.
Galaxy Fold 4
-
Griff55
senior tag
kipróbáltam. nem tetszett, nálam továbbra is az angry birds star warsok maradnak a legjobbak a rovio-tól
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
janos1988
addikt
Akárcsak anno a Rollcage játék, csak madaras kiadásban. Bár nem bánnám ha valaki egy méltó folytatást készíteni a játékból.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
szezso15
addikt
Incredible S-en elmegyeget, alapvetően elég folyamatos, ritkán megakad 1-2 pillanatra, dehát gyenge a HW... Amúgy már az első pálya után unalmas lett nekem (ugyanez volt az eddigi AB verziókkal is), úgyhogy DEL...
*Hajrá Loki!* i15+
-
Zmej96
csendes tag
Szerintem ez egy jó játék. A madarak fáradtságát ki lehet úgy küszöbölni, hogy a rendszeridőt előre állítod, míg minden madarad élete feltöltődik visszalépsz a játékba, hogy érzékelje. Utána amíg maxon van minden madarad élete visszaállítod az időt. A fizetős kocsikat meg nem kell megvenni mert nem sokkal tudnak, többet.
Nekem semmi probléma nem volt a játék indulásával( LG G2-n), de öcsémnek egy Prestigio tableten is tökéletesen működik.SPEmall kuponok a következő telefonokhoz: LeEco Le 2, Le 2 Pro, Le Max 2, Xiaomi Mi5, RN3/RN3 Pro, R3/R3 Pro, Xiaomi Max, Meizu M3/M3 Note stb. Link: https://goo.gl/P3v6B0 , http://hardverapro.hu/apro/csoportos_rendeles
-
skylinelaca
senior tag
iPhone 4-en és 4s-n próbálgatom 4s-en tökéletesen fut, nem lép ki, csak a grafikára férne rá egy elég erős update mindkét telefonon mert az elég recés
Üdv: Laca
-
Wolflaci
csendes tag
Nekem bejött a játék. Igaz a madarak elfáradnak és asszem 10 kristály az ujratöltésük ára. de nekem pár futam után volt 60 kristályom, és még mindig van 48. 3 madaram van és mire az utolsó elfárad az előző majdnem kipihent.
De az igaz hogy napi fél óránál nem tudsz játszani vele többet, ha a kristályod is elfogyott és a madarak is fáradtak.
Ja és Alcatel ot-997D-m van ezen tökéletesen fut ha valakit érdekel ez az info.I love computer troubleshooting.
-
fioninquo
tag
Xperia L-en megy, legalábbis az enyémen... Néha nem indul, beakad, kilép. Egyébként egyik baráton Xperia S-én megy, másik ugyan olyan telóján meg nem megy...
EGYÉBKÉNT: Ha zavar, hogy lassan töltődik a madarak energiája, csak állítsd át a mobilod óráját pl. 1984. Március 9.-re, és tádáám, fel van töltődve maxra. Ha meg már nem játszol, visszaállítod a valós időre. Akkor is feltöltődik teljesen>>>iPhone XS<<<
-
sgery
őstag
Nálam simán fut note 2-ön.
Az idö mulását a telefon órájának átállitásával lehet gyorsitaniFurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
ViiiiktorOC
senior tag
Hát eddig nem győzött meg a játék.
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
szabieable
aktív tag
S3-on stock rom esetén néha bezabál és konkrétan nullára esik a frame, ki kell gyomlálni rendesen a ramot, hogy élvezhetően fusson. Ettől függetlenül tényleg repetitív és unalmas pár kör után Kicsit többet vártam egy ekkora névtől, nagyon elment a pay2play irányba
-
F-ECT$
titán
A verseny elején választható 3 powerup mit tud? Az első megvan: messzebbre lő ki a csúzli, de mit tud a másik kettő?
Iap nélkül végig lehet vinni? Jelenleg a 2-ik világ közepén vagyok, és egyelőre pont elég a gold arra, hogy fejlesszem a kocsit. Ez később is így lesz, vagy lesz majd valahol elakadás?
Dive ever, work never.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Plazmacucci #24 üzenetére
Simán a Marketplacen meg se találom de egy korábbi hozzászólásba betett linken keersztül elértem viszont ott kiírta hogy 1GB ram kellene neki és nincs is telepítés gomb. Szóval mi 820 alattiak ezt bebuktuk.
Més que un club!
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz errorcode06 #44 üzenetére
szerintem így jártál a legjobban
megspóroltál magadnak egy értékes 10 perceta beach buggy blitz ehhez képest "élmény"
-
errorcode06
őstag
Nekem tegra3-on nem indul el. Villan egyet a képernyő, aztán kidob homescreen-re...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
-
freeapro
senior tag
Ki játszik ilyennel több mint 1 órán át?
-
Peterson_
addikt
válasz razorka777 #17 üzenetére
-Nem egyszer dobtam már hatást a Play agyhalottjaitól...
Nekem az ilyenek a kedvenceim:
"☆☆☆☆☆
-fos."Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Segal
veterán
A negatívumokra van egy baromi egyszerű megoldás a "Mod Money" verzióra kell rákeresni...
Amúgy tényleg baromi hamar megunható játék."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Dr.Anonymus
addikt
"A hangulat kapásból megfogja az embert (...) A modellek szépen ki vannak dolgozva, a textúrák igényesek, az effektek látványosak"
- ezek szerint nem ugyanazt a játékot próbáltam ki mint a cikkíró
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam: fantázia nélküli pályák, igénytelen textúrák, gagyi effektek...Az egész játék menet unalmas, és semmitmondó.
Igazából nem csodálom, hogy elfáradnak a madarak a versenyzésben, én is úgy beleuntam az első 15 perc játékba, hogy azóta el se indítottam a Go!-t, hiába spammel a program az állapotsávba, hogy menjek versenyezni...[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
ipad-en használjuk, tök jól megy. Az első kampányban nincs fáradás, az a második részben jön, amikor már 2 madarad van. Az autók szépen tuningolhatók a versenyeken gyűjtögetett pénzből, megnyerhetők a futamok valós pénzköltés nélkül is.
A gyerek szereti, hameg elfáradt minden madár, legalább leteszi a kezéből a gépet, ami nem baj, tanácsolom másnak is -
zoleetag
csendes tag
Lumia 820-on gyönyörűen fut, egy hete telepítettem és eddig csak 2-szer lépett ki (napi kb. 2-szer játszok vele). Nekem bejött, nagyon tetszik!
Nokia 6100 > Nokia 6101 > Nokia 5310 XM > Nokia X2-00 > Nokia 5800 XM > Nokia 500 > Nokia N8-00 >Nokia N9 > Nokia Lumia 820 > Nokia Lumia 735 > Samsung Galaxy S6 > Samsung Galaxy S7 Edge > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S20+???
-
törölt tag
válasz pantomimes #29 üzenetére
Nem tudom a pályákat miért unjátok meg olyan gyorsan. Annyi verseny azért nincs, vagy nem kell.
Egyébként legalább változatosak a részek. Harmadik epizódnál már "repülni" is kell. Nekem most best game a subway surfers-el -
pantomimes
aktív tag
Én mindig 20 perceket játszottam vele, amior fáradt a madaram másikra váltottam, majd vissza, egyelőre még nem volt gond ilyen szempontból.
Maga a játék nem rossz, N4-en simán megy, a pályák elég unalmasak, egyelőre 2 típusú pályával találkoztam.Valaki írta a beach buggy blitzet, kipróbálom, eetleg hasonló típusú játékot tudtok még ajánlani?
-
BiP
nagyúr
Akkor csak még nem játszottam vele annyit ezek szerint. Kb. 30 futamot nyomtam le eddig. (29 kristály, ha ez többet mond) Egyszer sem jelezte, hogy fáradt lenne. Igazából azt sem tudom, azt hol jelzi.
Vagy a WP-sben nincs ilyen, vagy csak az első championshipben nincs még? nem tudom. -
Legendd
senior tag
BB Z10-en és iPhone 5-ön is hibátlan, de az Xperia Z és Huawei P6 párosán is futott, bár utóbbinál szaggatott kissé.
[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
félisten
válasz Napfénysüti #20 üzenetére
Ez komoly? Akkor csak a leg elterjedtebb WP mobilokra nem elérhető (520)
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
maggi1886076
addikt
Csalódás.. maradhattak volna az eredeti koncepciónál.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Peat;)
veterán
Beach buggy blitz-ből indultak ki a fejlesztésnél szerintem, az még jó volt, ez már unalmas lesz szerintem. Minden mobilos játék fő baja hogy borzaszótan repetitívek általában. A régi pc-s játékok átiratai nyújtanak általában elfogadható minőséget.
-
Viper26
nagyúr
-
Napfénysüti
nagyúr
Gondoltam kipróbálom Nokia 720-on de nem lehet letölteni mert 1GB ram kell hozzá.
Més que un club!
-
törölt tag
Szerintem nagyon jó game lett. Elején valóban idegesítő, hogy várni kell, de most, hogy van már 7 karakter, nem probléma. Ebből adódóan lassan indul, de utána nem okoz gondot. Előnye viszont, hogy ahoz, higy nyerj nem kell fizetni. Nem úgy mint az A8-nál, mert ott nem nyersz, ha nem fizetsz. Itt pénz nélkül is végigviszed.
Jó game.
Amiről a cikkben nem volt szó, és baromi nagy pozitívum, hogy van felhő alapú mentés.agressor12 - Z-n is tökéletesen megy.
[ Szerkesztve ]
-
agressor12
senior tag
Nexus 5-ön tökéletesen megy.
-
razorka777
veterán
Ahogy olvasom a hozzászólásokat a playen, nem nagyon akar ez működni.
A kedvencem:
"Ne tölcsétek le Az angry birds 70 százáléka arra megy ki hogy mit csinálsz.ÉS LÁTJA IS !!!!! "Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Peddy789
őstag
elkezdtem vele játszani 2napja kb, mondom de király game uuu, aztán bejött ez h a madaram elfáradt.. mondom sebaj van másik.. aztán az is elfáradt... és nem tudtam mit csinálni...
nézem fizetni kéne..
1star értékelés, és delete appahogy a vcikk is irja, kicsit szolidabb fizetési kényszerrel marhajó játék lehetne.. így viszont kb kuka
[ Szerkesztve ]
-
osszaki
tag
Rákerestem Play-en. Semmi. Oké, akkor a cikk végén lévő linkkel érem el. Rábökök és ez vár: Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval. Nexus 7 (1st Gen). Bár ahogy nézem a véleményeket rengeteg embernél el se indul.
Xbox 360 gamertag: osszaki
-
BiP
nagyúr
Én a WP8-as verziót próbáltam, én nem tapasztaltam ezt az elfáradás dolgot.
-
lacuspapus
tag
én még mindig nem értem ezt a fizess ezért-azért dolgot. biztos vagyok benne, hogy kevesebben költenek rá, mint ahányan törlik a csába...
ehelyett inkább ki kéne tenni az appot két dollárért, biztos letöltenék vagy 2-3 millióan úgy is. az már alsó hangon 2 millió dollár, a google lenyúl 30 százalékot, akkor is marad 1,4 milla. ennek a játéknak a fejlesztése megáll szvsz 100ezer dolcsinál. nem érze volna meg??
pénzéhes rabló kö...ök mind...[ Szerkesztve ]
"Cinikus az az ember, aki mindennek tudja az árát, de semminek sem tudja az értékét." (O.Wilde) +36209267626/8-21-ig/
-
razorka777
veterán
Nem unják még ezt a kart témát?
Mind egyforma, csak mások a szereplők.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
callmeakos
veterán
Én letöltöttem, és odáig jutottam, hogy elindul, és egyből ki is lép, frissítés pedig még nem érkezett. Maradjunk annyiban hogy ez még nem nagyon használható
Egyébként a bemutató elolvasásának következményeképp, lehet nem is fogom erőltetni. Semmi nem utálok jobban, minthogy egy játék, az efféle karakterhasználati limittel próbálja meg rátukmálni az emberre a mikrotranzakciós vásárlást. Kiábrándító, idegesítő, és ráadásul elveheti az ember kedvét rendesen az ilyen...All→M8
-
addikt
Én nagyon vártam, de annyira nem nyűgözött le sajnos...
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
dionaea
őstag
csak azt nem vágom miért nem tudom telepíteni és marketten elég sokan hasonló problémával küzdenek ok régi elavult készülékem van de akkor is kezd az egész android egy kaotikus katyvasz lenni
-
félisten
vicc az egész
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Maxentius
addikt
Engem csak egy apróság idegesít, hogy kilépéskor fc-zik, és néha benn is ragad a főmenü zenéje...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
roobey
csendes tag
BlackBerry 10 re is elérhető (:
-
zdanee
őstag
Külön negatívumnak tartom, hogy nem jelöli egyértelműen, mi kerül pénzbe és mi kristályba/coinba. Meg akartam nézni, mennyit kell gyűjtsek egy nagyobb autóhoz, ráböktem. Abban a pillanatban nyílt meg egy kis ablak, de mivel nem csatlakoztam épp semmilyen hálózathoz, pár másodperc után közölte, hogy a tranzakció meghiúsult. Igen?! Csak így levonta volna a pénzt? Abban a minutumban töröltem a programot.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
tothmaxy182
őstag
Próbáltam, de nekem nem tetszett túlságosan. A madarak elfáradása tényleg nagyon idegesítő, és baromság! Valamint egy pályán kb 20-25-ször végig kell menned, hogy teljesítsd az adott szintet. Az ötödik után már elég unalmas az adott pálya...
Egyelőre fent hagytam, még lehet, hogy pöcsölök vele egy kicsit, de pénzt biztos nem költök rá...Minden szavam magánvélemény!
-
batai15
félisten
Jo játék,wp alatt lagg mentes is,de a micro tranzakció egy idő után megöli.
-
Oppenheimer
nagyúr
Windows Phone 8-ra is elérhető. Itt a link:
http://www.windowsphone.com/s?appid=98fbba41-dafc-4b3e-83e5-21a8d7a4e0f4
Telefonról nem tudok linkelni.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Kasya
nagyúr
Nagyon nagy orommel lattam, hogy lehet "nyomkodassal" is iranyitani, mert a "dulongeles" nekem elvezhetetlen. Azonban par perc utan magatol kilepett....es en nem adok masodik eselyt neki
Szerk: WP verzio
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- UHD filmek lejátszása
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest