Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
En hal'istennek nem talalkoztam semmilyen buggal az AvP-ben. A kezdeti multiplayer csapnivalo volt, de a dedikalt serverek ota nicns vele gondom.
A BC2 viszont hemzseg a bugoktol, BC2-es tesztnel osszeszedtem az osszeset amivel talalkoztam, hat jo hosszu lista lett, es az a baj, hogy nem elszigetelt esetek, hanem baromi gyakoriak. Fogyogatnak, fogyogatnak de azert van meg boven.
-
Cathulhu
addikt
En se bantam meg, mert mindketto megvan, de teny hogy az AvP beta servereivel nem volt es nincs annyi szivas mint a BF
C2 kiadasra szant valtozataival. Az a jatek meg mindig tele van hibakkal es kell meg vagy 4 patch mire a idegesito balancehibakat helyrerakjak. Eddig se volt maskepp, a DICE nem tanul.
Nade, hogy on legyek egy map packet penzert kiadni egy jatek halala (sikereseke hosszutavon, esetunkben kozepesen sikereseke mar rovidtavon is). Egy apado userbazist felosztani meg ki melyik palyaval jatszhat/ nem jatszhat dologgal az a legnagyobb hulyeseg. A sega most azt hiszi belenyult a tutiba, kicsit elszallt vele a lo es felek ezt mi, AvP rajongok szivjuk meg a legjobban. (igen a jatek nekem baromira bejott, ellenben a csapnivalo 2. resszel
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest