Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Nálam a Crysis 3 elnyomta a játékot....pedig mennyire vártam. Jah és nem vagyok egy nagy gamer.

-
törölt tag
A játékmenetről: (8.5/10). Elég változatosan adagolja az ellenfeleket és a helyszíneket. Különféle Alieneket és Katonákat, automata lövegállásokat (amiket meg lehet kerülni), APC-t (páncélozott jármű lövegtoronnyal). Bugokat nagyon ritkán vettem észre, de nem akadályozott az előrehaladásban. Az AI meg nálam érthetetlenül jól müködik! Az Alienek megpróbálnak kitérni, és jönnek minden írányból cikázva, megnehezítve elhalálozásukat. A katonák fedezéket váltanak ha megszórom őket, egyedűl a páncélos nehézgépágyús gondolja úgy, hogy sebezhetetlen (egy darabig), de az meg folyamatosan tűzel. Halo Combat Evolved nyújtott hasonló játékélményt. A grafikáról: (5.0/10 DX9),(7.0/10 DX10),(7.5/10 DX11). A telepítést követően nekem is csalodást okozott a játék grafikai megjelenítése. A Halo-hoz hasonló steril, egyszerű felületeket kaptunk, de azért az objektumok és az emberek, alienek kidolgozottsága jelentősen fejlettebb. Talán ez tünhetett fel a lelkes modereknek, akik felpattintva a motorháztetőt észrevették nincs minden veszve. Az Unreal Engine egyik jellegzetessége az ini fájlok megléte. A DOOM 3 és a Mass Effect első része is tartalmazott olyan beállításokat, amik a játék menűben nem találhatóak meg. Ezeket átnézve és a megfelelő sorokat átírva megtörténhetett a megítélésemben a pozítiv változás. Konklúzió: A Gearbox, akinek olyan sok jó játékot köszönhettünk, miért nem volt képes akár DX10-ben optimalizált, a bemutatókban (Demóban) látható részleteségben, minőségben (bugoktól mentesen) kiadni egy ilyen nagyon (régóta) várt játékot. A módderek csak felületi kezelése a készítők számára adott volt, de nem éltek vele. Igy kiadni a játékot rejtély számomra, és erre még nem érkezett magyarázat.
-
törölt tag
Érthetetlen számomra, miért nem készült el DX10 (már van végleges DX11 mód is) teszt az Alien Colonial Marines-ról. Egy kiigazítás is megfelelne, hogy a játékosok ne csak a savazást és a Gearbox-ügy fejleményeiről legyenek naprakészek.
-
Tom5
addikt
Multiban az Alien irányítás valami rettenet...borzalom, nem tudom miért nem tudták az eddigit áthozni. Ez így fos.

-
Tom5
addikt
Még mindig nem vágom, hol lehet kérni az extra tartalmat a kóddal...

-
Tom5
addikt
Nem sok időm van a játékban, de a "hibái" ellenére az Alien hangulat nálam "viszi". A grafika olyan amilyen, sosem érdekelt, bugok vannak. Volt, hogy beakadtam az elején és - SPOILER - mikor az első nagy dögöt kell a rakodóval lenyomni sikerült kiütnöm a falon túlra, kiakadt a játék, a dögök csak jöttek, és jöttek, ammo mindig újra termelődött...story okés, multiban az Alienek külső hátsó nézetes módja iszonyat, nem tudom miért nem lehetett az AvP-s Alien irányítás, az korrekt volt. Pár team deatmatch-et nyomtam, ott katonákkal jó volt írtani az ellent. Ezt a grafikai patch-et kipróbálom azért, eddig nálam 10/7 (alien függöként
) -
törölt tag
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y6DCpVxzoXc Telepítési segédlet.
-
törölt tag
http://www.youtube.com/watch?v=FD1RlWGXcIQ
-
törölt tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
ALiensDx10 V2 Collection elnevezésű, egy mod készítő csapat updatelte meg. Néhány shader és beállítás fájl és a játék DX10-ben indul el. Youtube-os Leírás:
DirectX10 - Better light thanks to DX10
Realistic light-shadow effects lamps.
- Weapons reflect better.
- Realistic muzzle flash.
Fewer problems with Nvidia 3D mode, RAM usage is better for graphics (textures) light animations texture memory load times of textures and shadows.
- Game will load faster.
- Better Bloom
- MSAA ON
- Play better with the controller better AIM is active. -
Dilikutya
félisten
válasz
üzenetére
A többségnek késő lesz, nem fogják feltenni az update-et, mert törölték, ha valóban szar. Akit érdekelt, a többség úgyis megvette vagy lewarezolta rögtön. Én mindenképpen megvárom az első frissítések tapasztalatait, bár 8990Ft-os áron továbbra sem fogom megvenni. Sikerjátékokból is hamar lesz 1990Ft, mintha Arkham City is lett volna már annyiért...
-
törölt tag
Még időben megjött a DX10-es update. Már ismert volt, hogy a játék beállítási fájlokon belül rátaláltak a DX10-re utaló nyomokra. A végleges változatban csak DX9-ben kiadott játék mostantól a Demóban látható képminőségben, de a kibővített tartalommal játszható.

-
depmod
aktív tag
Eljutottam Hope "city"-be, de ennyi volt, nem bírom tovább nézni ezt a förmedvényt. RÁmugranak a xenók, mellettem beragadnak, satöbbi. Kikészültem, nem voltak nagy elvárásaim, de sikerült olyan szinten alulmúlni őket, hogy már le is töröltem a játékot.
Most nosztalgiából a demo verzió ide vágó részét nézegetem és azon gondolkozom, hogy miként sikerült egy jó kinéző játékot így eltolni a fejlesztés során ...

-
Tom5
addikt
Limited edition extráját hol kell aktiválni??
Mondjuk nálam telepítéskor azt a kódot fogadta el, a DVD-tokban lévőt nem....
Azt azóta sem kérte sehol.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Luperator
üzenetére
Nem, és egyelőre nem tudok róla hogy bárki csinálná. Nálam most a Crysis 3, Aliens, és Metal Gear Rising tesztek vannak tervezve. Aztán meglátjuk mit hoz a jövő. Risingból még szereznem kell egy tesztpéldányt, hátha valaki megszánja gyermeteg lelkem és hozzámvág egyet.

-
myckey
veterán
nem lett egy nagy eresztés,DE aki szereti az Alien univerzumot,annak azért szerintem okoz majd kellemes órákat.
Én is ilyen vagyok. -
Luperator
tag
No igen. Ez lenne az első Alien-film folytatása, de sem a szereplők, sem a sztori nem stimmel. Szubjektív a vélemény persze, de ha sok embernek nem jön be,akkor ott gáz van. S most nem csak a tesztekről van szó, hanem legfőképp azokról, akik játszanak vele, mert ők fizetnek érte. Igazi hányattatása ez az egész univerzumnak, film és játék terén is. Megcsinálnak valamit, ami lehetőleg minél többen megvesznek (transzportáló társak, lol) vagy megnéznek (Predators, Prometheus) ami hasonlít arra aminek kellene lennie, de nem az. A filmek látványosak, de valahogy mind tökön rúgja pár ponton az eredeti történetet, s csak tényleg a szereplők állandók.
-
marthyn
csendes tag
-
Fitzgerald
veterán
Az a legszörnyűbb, hogy a játék úgy néz ki mint a töltöttkáposztás hányás habbal, ehhez képest pofával beakad egy olyan vason, amin a Dead Space 3 35+ fps-el fut full beállításokkal, 720p-ben.
Nem várok csodát az Intel HD4000-től nyilván, de ha már 8 éves a látvány, fusson már legalább úgy, mint az ennél sokkal szebb Dead Space 3... -
Dilikutya
félisten
Ööö. ha ez az Aliens eseményei után 14 héttel játszódik, Drake, Gorman és Apone karakterének miért is jöttek vissza a régi színészek? Hicks-ről, Bishopról nem is beszélve. Az első fele halott, a többi meg hibernálva fekszik, és a játék idején már nincsenek is a Sulaco-n, valószínűleg Hicks halott már. Az imdb szerint ők a multiplayerhez adták a hangjukat.
-
JoolsNOS
veterán
Egyébként vannak benne kifejezetten látványos jelenetek.
Tényleg nem éri meg az eredeti árát, de azért mégis a prohardveren vagyunk, ne reklámozzuk már, hogy warezban nagy undorral végigvittük. Akit kicsit is érdekel vegye meg egy hónap múlva 5 euró körül (amennyire szerintem ledobják majd
) és akkor lehet véleményt mondani. -
-
depmod
aktív tag
-
Luperator
tag
És a Gamekapocs.hu-n ez a játék 8/10-es értékelést kapott. Mondjuk, meg lehet nézni a pozitívumait. Semmi köze nagy részének magához a játékhoz.
-
Hajdi
senior tag
Egy elég érdekes összehasonlítás!

Co-Op részlet. Ez még barátokkal el is menne, viszont ezt is sikerült elrontaniuk. Ha pár méterre eltávolodunk bajtársainktól, máris oda teleportál hozzájuk. Esély sincsen szétnézni.
-
Végig szaladtam rajta nagy undorral. Ilyet kiadni 2013-ba eszméletlen és 6évig fejleszteni hát elmennek ezek a fenébe.

Még jó hogy nem vettem meg pénzt nem érdemelnek ezért.

-
pylon
tag
remélem a Sega helyett más veszi át az AvP játékok jogait

-
Tom5
addikt
válasz
üzenetére
Mi is ugyanígy nyomtuk...pénteken suli után haver eljött, monitor, gép kézbe, kábelek táskába és busszal ki hozzályuk, ott vasárnap délelőttig AvP. Hatalmas meccseket nyomtunk...emlékszem akkor "coop"ban ha sok dög volt nem bírta a gép és akadt mint a barom. Mindjárt vége a melónak és zúzok haza. Kíváncsi vagyok mit tud a játék...
-
Killberk
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
AVP 1 multija kifejezetten jó volt, ha emberek és alienek voltak egymás ellen. Ott még ugye ki tudta ütni fényforrásokat alien hosszú percekre, úgyhogy elég jól sötétbe lehetett borítani pályákat. Így maradt a rövid látótávú éjjellátó, vagy flare-t szórhatta marine. Szerintem jó hangulata volt aliennel és marine-nal is.
ui: szvsz elég gyász, hogy AVP1 után nem tudták berakni folytatásokba kilőhető fényforrásokat és random alieneket.
-
KubanitoS
veterán
Ha a játék végét ez akár a legeslegeslegapróbb módon befolyásolná, akkor egy szót nem szólnék és veled örülnék, hogy mennyire jó is ez már, hogy a többi játékos segítségével vehetjük fel a harcot a reaperek ellen és ez még a játék végére is pozitív hatással van. Akkor azt mondanám, hogy ez egy profi munka volt, de...
...ismerjük a játék végét. Az Extended Cut javított rajta valamit, de még így is egy nulla a sorozat színvonalához viszonyítva. Meg sem merem említeni a destruction end végén a romok alatt fellélegző Shepardot, ami a mai napig nincs megmagyarázva.
A jelenlegi állapotában az ME3 multi is egy agyatlan lövölde sajnos.
-
-
KubanitoS
veterán
válasz
frame>24
üzenetére
Abszolút nem bántásként, de sosem tudom megérteni azokat az embereket, akik efféle játékok esetén a multi felől érdeklődnek, esetleg kifejezetten a multi miatt vennék meg a terméket. Ilyen játéknak mondható bármely Alien, Bioshock 2, Mass Effect 3
és a már említett GTA-széria.Ezek mind kifejezetten az egyszemélyes módra, a történetre épülnek, rendkívül hangulatosak és főleg ezért rendkívül népszerűek. Az újabb részeknél aztán szinte kötelezőjelleggel megjelenik a multiplayer, csak hogy ezt is el lehessen mondani, de az eredmény nagyon lehangoló. A hangulat teljesen elveszik, gyakorlatilag egy agyatlan lövöldévé válik az amúgy remek játék. Egy pár hónap, esetleg fél év elég ahhoz, hogy behaljon az egész multi úgy, ahogy van.
Ez alól egyedül a Mass Effect 3 multi a kivétel, (én ugyan egyszer sem indítottam el a többjátékos módot, mert a sorozat megalázásának tartom, de ez legyen az én problémám) tudtommal még mostanság is játszanak vele, ez szerintem annak köszönhető többek között, hogy minden héten új "csomagok" kerülnek a multiba, amelyeket ki lehet nyitni sok-sok multi játékkal és a játékos új tartalmat, fegyvereket kap. Ebben a formában tartani tudja magát a játék. Tavaly márciusban jelent meg és mostanság olvasok olyan hozzászólásokat, hogy a szerverek egyre kihaltabbak, mindig ugyanazok a nevek vannak stb...
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Én már néztem és az Alien oldalazással szétlőtte a marineket. Mivel? Hát célkereszt+sav

-
Dilikutya
félisten
válasz
frame>24
üzenetére
Szerinted egy ilyen játéknál mi az, ami igazán nem ad vissza a hangulatból? Igen, eltaláltad, a multiplayer játékmód. Fel-alá rohangászós deathmatch-hez nem kellenek Alien-jogok, bármilyen környezetben el lehet szaladgálni. A klasszikus AvsP játékoknál se nagyon tudtam beleélni magam, valószínűleg itt sem menne. Egész egyszerűen azért, mert a horrornak rögtön vége. Ilyen játéknál eszembe sem jut multit indítani. Más műfaj, de pl. a GTAIV megvan Steam-ről, szerinted hányszor indítottam el a multiját? Igen, eltaláltad, egyszer sem.
-
frame>24
addikt
De tudod, mi a röhej?
Mivel mindenki letorrentezte, a multiplayerről nincs info és élmény.
Pedig az még mindig érdekel! (engem az utóbbi időben már csak valódi emberek elleni játékok és módok érdekelnek)Majd valaki, akinek megvan rendesbe', nyilatkozzon azért, köszi!
pl. Tom5, BE

u.i.: vagy ha nem teccik, vegyetek inkább KOLONIÁL ülőgarnitúrát!

-
Tom5
addikt
Hazamegyek telepítem is fel, kíváncsi vagyok tényleg ennyire szar-e....már nagyon vártam beteges Alien fan ként.
bár én eddig mindegyikkel elvoltam. -
Klikodesh
senior tag
Pacifista jatekmod is mukodik. Jol mutatja milyen messze esett az alma a fajatol.

-
Fitzgerald
veterán
Prometheus nem véletlenül lett olyan, amilyen. Pár évvel ezelőtt (olyan 3-4 éve) még arról szóltak a hírek, hogy Scott 2 Alien előzményfilmet akar forgatni egyszerre.
A sztori is 2 filmre lett megírva, és itt csúszott el kicsit a dolog. Nem a legjobb írókkal dolgoztak sajnos. Ez a Lindelof srác biztosan jó, ha sorozatokról van szó. De ha nagyfilmről, akkor valamiért nem megy neki a dolog. (És sajnos ő írta az új Star Trek filmet is, úgyhogy picit már most félek attól is.)
Ebből lett aztán a Prometheus, ami jó sok kérdőjelet hagyott az emberek fejében, nem véletlenül. Volt aki ezért leszarozta (teljesen jogosan, mivel nem értette a koncepciót), volt akinek így is tetszett.
Az hogy lesz-e Prometheus 2, az első rész sikerétől függött. És bár az USA-ban végül megbukott a kasszáknál, világszinten sikeres lett a film, a blu-ray/DVD eladásoknak is köszönhetően. A produkciós költségek dupláját hozta a konyhára. Fél éve tudni már hogy lesz folytatás. Szerintem várjuk meg azt, mielőtt eltemetjük a Prometheust. Biztosan nagyon sok minden meg lesz magyarázva. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nem jók az emlékeim de mintha az AvP könyvekben a Predator fegyvereit nem marta volna szét az Alien sav.
A filmben meg ellenkezőleg. Ráadásul ami a 2-ben volt az is érdekes mert inkább levadászták az Alieneket mint közelharcoltak volna. -
batai15
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
nagyjából tudtam :-) köszi. csak a prometheus kavart meg.
-
Fitzgerald
veterán
Az AvP egy crossover franchise, nem kapcsolódik se kronológiailag, sem a sztori tekintetében (magyarul semmilyen formában) sem az Alienhez, sem a Predatorhoz. Lényegében egy alternatív világban játszódik.
Predator 2-ben megjelenő Alien koponya-cameo spawnolta az egész AvP-univerzumot.
Amúgy addig jó, amíg nem keresztezik ezt a két univerzumot (filmen), mert mindkét AvP katasztrofálisan szar film lett. A Predators valamivel jobb, de nem sokkal. Az inkább az első film remake-je.Prometheus - Alien - Aliens - Alien 3 - Alien: Resurrection -> ez így egy franchise
Predator - Predator 2 - Predators -> ez a másik
AvP - AvP 2 - ez a harmadik.
Kapcsolódási pont csak annyi van, hogy az AvP-ben vannak Alienek is, és Predatorok is.
-
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Sztori szinten nem függ össze egyik AvsP-vel sem. Játékban nincs előzménye a Colonial Marines-nak, inkább az első két Alien filmet érdemes újra nézni.
batai15: Az AvsP teljesen mellékszál, alternatív sztorivonal, az Alien-Prometheus kronológiába nem illeszthető be, de nem is akarja beilleszteni senki.
-
Gergello
addikt
Ezek szerint ez még a néhány évvel ezelőtt AvP-hez képest is visszalépés. Majd jövőre 5 euróért....
-
batai15
félisten
Kronológiailag az avp lenne az első,prometheus követné azonban van benne baki .
mert azt avpben a predatorok hozzá több ezer évvel ezelőtt a földre az idegeneket, de a prometheusba ami a jövőben játszódik, egy a space jockeik ugy mond biológiai fegyvere.(csávót megfertőzik, meg ... a csajt , mire az terhes lesz egy polippal, és a polip elkap egy űrutazót, bele rak egy tojást amiből kikel az első alien szerűség.) nem ? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bolondember
üzenetére
Jöhet akár, mert véleményre kíváncsi vagyok, de ugye jövő héten tesztelem én is a játékot itt a gamepod-on.
-
batai15
félisten
válasz
wertigo1984
üzenetére
igazából a könyveket, meg a képregények szolgálnak lényegi plussz infóval.
-
marthyn
csendes tag
válasz
wertigo1984
üzenetére
Akkor lehet, hogy jobb lenne, ha az AVP-vel kezdenél!

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
wertigo1984
üzenetére
Úristen egy ember aki nem ismeri az Aliens világát.
Ezt fel kell írnom. No offense de tényleg.Amúgy igen FPS játék.
(#98) wertigo1984
Dude szívatsz itt engem.
A játék a film második részének a folytatása. Pontosabban a 2. és 3. film között játszódik. -
wertigo1984
őstag
Nem ismerem az elozmenyeket, de nekem nagyon tetszik. Fps jatek?
-
batai15
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
a játék kajak hihetőbb lett volna ha őt(vagyis a klónját)alakitjuk. igy hihető lenne hogy a sav nem mar minket, meg puska tussal ha kobakon nyomunk egy xenot az megszédül.
-
válasz
bolondember
üzenetére
A Prometheus sci-fi-nek jó, előzményfilmnek elég... hmm... tré.
-
Dilikutya
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Attól még Ridley Scottnak semmi köze a Colonial Marines-hoz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bolondember
üzenetére
Na, talán te vagy az első aki nem hordja le a játékot a sárga földig...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ki volt lényegében az Alien-univerzum megalapítója? Ridley Scott (írásban pedig Dan O'Bannon és Roland Shusett - látvány pedig H.R. Giger).
És a szálak pedig a Fox-kezében futnak össze. Mert elvileg ez a játék a második-harmadik rész folytatása. amik pedig az első folytatásai.
Ami pediglen most kapott egy elborzasztóan szar előzményt. 
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Mi köze Ridley Scottnak a Colonial Marines-hoz?

Alien történelemből jó vagyok. -
losi73
senior tag
Hm érdekes hogy senkinek nem tetszik a játék nekem pl tökéletes lehetne szebb meg jobb azt tudom,de igy is nagyon jóóóóóóóó!!!

-
Dilikutya
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Attól, hogy egy univerzum, a minőségük nem függ össze.
-
marthyn
csendes tag
Tényleg ennyire rossz lenne, vagy csak az az 5 év várakozás húzta fel a rajongókat ennyire? Mint törzsgyökeres xenomorph-fanatikus meg fogom venni, de majd ha jóval alacsonyabb lesz az ára. Gyanítom heteken belül úgy is zuhanni fog.
-
khron78
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Az Alien Trilogy egy bitang jó játék volt! Hatalmas zenével!
-
Klikodesh
senior tag
Korulbelul azt irtak le a review-k amire szamitottam, a multi ami kellemes meglepetesnek tunik de mivel nem erdekel, a SP pedig eleg gagyi ezt meg steam sale--n is elkerulom. Kar erte, az utobbi evekben nagyon jol sikerult nehany cimet ujra feltamasztaniuk ezt pedig epp letiportak.
-
Angel1981
veterán
válasz
Valentin90
üzenetére
Jó munkához idő kell, a rosszhoz meg még több - ahogy a mondás tartja!

Nagy kár érte! -
Taposo
aktív tag
Nagyon kár érte néztem pár játékmenet vidit és tényleg elkeseritő és bizony rengeteg idejük lett volna egy belevaló Alien-t késziteni
sajna igy most már úgysem fognak új részt késziteni mivel nem lesz elég eladott példány, de hát vessenek magukra, meg most olvasom én is hogy nem is a Gearbox fejlesztő csapat dolgozott rajta hanem valami "City interactive" klón 
-
Angel1981
veterán
Nekem már az első trailernél "gyanús" volt, hogy puskatussal arcon vágjuk az Alient, aki ettől megtántorodik - WTF?!?!

Ahogy jöttek a trailerek, úgy tekintettem hol jobban, hol kevésbé jobban a játékra, de egyre inkább erősödött bennem, hogy ez egy olyan COD, amiben alienekre vadászol, ahelyett, hogy ők vadásznának rád!
Igazi túlélő horrort vártam volna, kevés lőszerrel, kevés ellenféllel, de annál több parával.
Úgy tűnik, jogos volt a félsz részemről.
-
batai15
félisten
ezt mondtam :a pocsék prometheus után mit vártok?"lentebb bővebben kifejtettem hogy a régial alien stufokkal(film ,avp, játék etc) az újj(avp filmek,játékok, egyebek) nem hozzák a szintet. a colonial kifejezetten rosz ugy jön ez ide. ezek után szétteszem a kezem ha valaki még kötöszködik, és innentől egyéni szoc problem a dolog.aki a helyes irásomba köt bele, jelzem mobilrol tolom, ilyenkor kevésbé érdekel.
-
bolondember
MODERÁTOR
Érdekes egy játék.
Nem mondanám rossznak eddig (még csak most kerültem az LV-426-ra), de tény, hogy vannak benne érdekességek.
Mint például, hogy elsőre nem volt hajlandó elindulni, mert nem talált "végreghajtható file"-t. Második reinstall után sem. Aztán egy Steam újraindítás segített (és egyből le is szedett egy 0-day patch-et
), igaz ekkor feltette a NET4-et, ami két kérdezés nélküli újraindításban valósult meg. 
Történet érdekes, néha a mozgások is, társak előszeretettel sétálnak a tűzvonalba (szerencsére nem sérülnek - legalábbis Soldier fokozaton nem), élilyenek ugrálása elsőre megnevetteti az embert. Másodszorra is. Aztán már csak bosszant.
Grafika meg OK, hisz javarészt sötét van, annyira nem jön ki ha valahol nem annyira szép.
Cserébe a CE-hez adott szobor jól néz ki.
@Dilikutya: ugyanúgy, ugyanabban az univerzumban játszódik, lényegében a hivatalos kánon része (ettől függetlenül a promi egy nagy rakás fos szvsz)
-
GegeWarrior
senior tag
Jól van legalább kiderült, hogy ezt a szörnyűséget, nem a Gearbox követte el.Bár lehet ők hintettél el a hírt, hogy mondhassák nem is ők csinálták a Singli részt

-
blackydan
senior tag
Hát ez rém gyenge lett

-
más dolog nem egyetérteni és más azt írni, hogy nem érted mit gondol.
az első videóról, amit láttam a játékról, látszott, hogy gagyi és kb annyit fog érni az egész, mint amennyit oda belezsúfoltak. ezt le is írtam, aztán elküldtek, hogy ne írjam már le egy videó alapján. sajnos nem örülök, hogy igazam lett.
-
Fitzgerald
veterán
Ezek az idők hiányoznak nagyon. Emlékszem, 1996-ban a V-Galaxisban láttam először Playstation-t, és az Alien Trilogyval játszott éppen valaki.
Szóval az első mozis (Alien 3 '92), és az első PS-es élményem is az Alienhez kötődik
Ez egy Doom-klón volt, valamivel szebb grafikával + igazi Aliens hangulattal, eredeti hangokkal.
Talán az első komolyabb Alien-játék volt. -
csaba951
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Pedig de! A készítők szeretik a kihívásokat! És bizony nem lesz könnyű dolga annak a csapatnak amelyik még ennél is rosszabb játékot szeretne készíteni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aliens: Colonial Marines - Pacifist Mode
Ez már "komoly", játékmenetet bemutató videó. Külön szeretném a figyelmet felhívni az élethű fegyverropogásra, környezeti hangokra, és az alienek hangja is szuper jó lett! Az AI valami hihetetlenül intelligens, a társainak pedig akár teleportálni is tudnak! A látvány pedig messze túlszárnyalja a legjobb filmekét is! Nincs többé kétségem, Hollywoodnak befellegzett!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#58) JoolsNOS
Komoly dilemma: Vajon rossz dolog-e az, ha egy rossz játék csak 3-5 óra játékidőt kínál?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként őszinte részvétem! A 20 GDP teljes egészében pénzkidobás volt. Ezzel a játékkal még egy estét sem tudsz majd elszórakozni. -
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Szerintem nagyon

A demot megnéztem mert érdekel a story meg, hogy mit hoztak ki az egészből de csak kényszer érzésem van. Semmi olyan mint bármelyik régebbi Alien-el kapcsolatos játékban, hogy nem lehet lerakni. -
Mister_X
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
És mégis

-
MasterMark
titán
Ennyire azért csak nem lehet rossz egy játék?

-
Justfunker
csendes tag
Olvasom a rosszabbnál rosszabb review-okat, de végső értékelést a teszt után tudok mondani, én már akkor örülni fogok a játéknak, ha megkapm az Aliens hangulatát. Grafikát még úgy ahogy túlélem majd.
Az a baj, hogy pont nem adja vissza az Aliens hangulatát, inkább elveszi azt. De persze próbáld ki, ennek semmi akadálya, csak csalódás fog érni, hidd el. Tapasztalatból beszélek sajnos...

-
Justfunker
csendes tag
nagyjából ennyi a rövid véleményem a játékról. Bővebben: most toltam végig a Dead Space 3-at, de állítom, hogy összehasonlíthatatlan ennek a minősége még a DS1-el is. Óriási bukó, valóban egy tescos áru lesz ez hamarosan. Mintha egy 2005-ben készült játékot adtak volna ki most, csak elfelejtették a mai szintre felhúzni. Vagy lehet, hogy a DS3 miatt volnának nagy elvárásaim? Hm. Lehet. Akkor is ez nagyon gagyira sikeredett. Sajnálom, lehetett volna jobb is. -
JoolsNOS
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
Valahogy én is siratom a 20 fontomat, amit akkor milyen olcsónak gondoltam.

-
errorcode06
őstag
Titeket megnevettetnek az ilyen videók, én viszont ezek után elvonulok a sarokba, és elkezdek zokogni...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissítve a hír, jön a patch a játékhoz.
-
aAron_
őstag
Ha nem lenne már elég móka mára így is, ez is elég oh my...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Olvasom a rosszabbnál rosszabb review-okat, de végső értékelést a teszt után tudok mondani, én már akkor örülni fogok a játéknak, ha megkapm az Aliens hangulatát. Grafikát még úgy ahogy túlélem majd.
-
Bad Pritt
félisten
sajnálom pedig vártam nagyon. Dead Space sem győzött meg, szal felejtős mindkettő
-
ghostmat
tag
Ez sajnos nagyon nagyon rossz. Megkockáztatom, hogy a 2 éve kiadott AvP sokkal szebb mint ez a játék.
És kicsit félelmetesebb is. Milyen hogy külön gomb van a motion scannerre?Én úgy emlékszem az első AvP-ben is folyamatosan ment, és a filmben sem farzsebből húzták elő mindig

A linkelt review videó nagyon jó
ajánlom mindenkinek, kb ennyi a game, ezért lefoglalni oldalakat akár a magyar akár a külföldi gamer újságok oldalain kár volt.Épp Max Payne 3 után kezdtem bele, hát azt hittem valami időgépbe ültem bele...
Ha 990,- lesz talán megveszem

-
polgi803
őstag
Kipróbáltam...2004-es grafika fullon...
na ez gáz... -
törölt tag
-
UnSkilleD
senior tag
miért mindig balfasz kiadókhoz kerülnek a legjobb licenszek, hihetetlen
-
batai15
félisten
akkor csak én vagyok így egyedül .nagyon nonszensz volt nekem hogy a pasi megfertőződik, meg kuffantja a csajt, mire az terhes lesz egy polippal.
-
Loresz
tag
Nem hiszem el, hogy egy ilyen jó alapsztoriból nem tudnak/akarnak kihozni egy ütős játékot! Valahogy olyan feeling mintha 2006os játék garfja lenne az egész!!! Nem nagyon akar a fejlesztőknek leesni, hogy ebben a szakmában lassú víz nem mos partot! Akárcsak a Duke Nukem mindenki várta erre abból is mi lett!
-
Bull1
aktív tag
Jaj... nem fest túl jól.
-
Penndragon
tag
Szegény Élient még az ág is húzza.... Egyre rosszabb játékokban próbál vissza térni... :S
-
Tom5
addikt
Én holnap kapom meg, kíváncsi vagyok mit tud, bár én az előző AvP-vel is elvoltam....csak most már halottak a multi pályák és nincs mivel nyomulni...
-
Fitzgerald
veterán
Az Unreal 2 jut eszembe erről a játékról. Ugyanaz az agyatlan, dögunalmas hent az egész, csak sokkal igénytelenebb annál.
Ugyanúgy is néz ki. Ezzel csak az a baj, hogy az Unreal 2 egy kereken 10 éves játék.
A hangok jók, persze...mert megkapták a Foxtól az összes licence-et, ahogy a Rebellion is az AvP-hez.
Amúgy 2 forintot nem ér a program. Szerintem egy hónapon belül leesik a 3000 forintos kategóriába. -
GegeWarrior
senior tag
De örülök, hogy lemondtam az előrendelést! Szégyen, hogy csak ennyire futotta
Pedig ígéretesnek tűnt. -
törölt tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Sims?

-
Kareszovics
addikt
válasz
afterwhite09
üzenetére
Basszus mire rájöttünk Feleségemmel, hogy az első pár másodpercben elhangzó zene honnan ismerős...

-
Angelo69
senior tag
válasz
afterwhite09
üzenetére

Ez hatalmas... -
wolfman
veterán
Egy igen fontos kérdés!
Ezt a játékot miért jelentették meg? Mire számítottak? Mikor kész lett elégedetten dőltek hátra, hogy "NAH, JÓ LETT!"????Még jobban le kellett volna húzni, hogy azért vegyék már észre magukat, hogy bármit nem lehet kiadni.
-
Balint1986
csendes tag
Fúúúú ez nagy égés lesz úgy tűnik. Az értékelések alig érik el az 50%-ot, legalább egy CoD színvonalat hozni kellett volna (szerintem az sem magas), kár hogy nem becsülik meg azt a franchiset, nekem a legutóbbi Alien játék sem tetszett.

-
Jogosnak tartom a pontszámokat sajnos.

-
Mister_X
nagyúr
Ez fail

-
válasz
afterwhite09
üzenetére
Zseniális

-
afterwhite09
tag
A pontok, mármint azok amelyek az alsó régiót súrolják, mindent elárulnak.
Abolszolút nem adja vissza az Alien feelinget a játék, maximum a mozgásérzékelős detektor és M41-es tipikus hangja, de maga a játék és a szellemi fogyatékosság határát súroló AI... Hát elég nevetséges lett. Az Alieneket sem úgy ismertük meg, hogy a préda körül futkázoknak, mint egy kaját követelő kutya.. Nagyon elrontották pedig, de nagyon vártam már. Maximális csalódás lett. Sokkal, de sokkal többet kihozhattak volna ebből.
5/10 NAGY JÓINDULATTAL, pedig hatalmas Alien és az ezt átölelő univerzum fanja vagyok.
Érdemes ránézni erre a Youtube Videóra :
-
remington2
senior tag
Ajaj, ,olybá tűnik, hogy fél év múlva kétezeré' lesz a tecsóban . . .
-
demyen
tag
ezt nem értem..
az előzetesek alapján pár éve még nagyon ütősnek igérkezett, de lehet eljárt a készités közben az idő felette? jól tudom vagy 2006 vagy 2008 óta fejlesztik?
ergó Duke Nukem Forever szindróma?Pedig reménykedtem, hogy egy ütős akció lesz végre,
azért nekikezdek, hátha megfog.
-
ttt1
őstag
Hát grafika mondjuk 2013-ban nem valami szép. Sztem Unreal engine azért ennél többet tud ha megerőltetik magukat...
-
Angelo69
senior tag
Az ismertebb nevek pontozásai, általában elég árulkodók.
Sajnos...
-
szabakaa
aktív tag
Nem is néz ki túl jó videók alapján...

-
depmod
aktív tag
Eléggé vegyes??
Hááát, én úgy látom, hogy a nagy többség eléggé lehúzta. A pozitívok meg 8-8,5-esek, ergo kicsit kilóg a lóláb.
-
KubanitoS
veterán
Nem is mertem írni semmi negatívat a játékról a megjelenés előtt, mert feleslegesnek tartottam alaptalanul károgni, de magam sem gondoltam volna, hogy ez egy eget rengető játék lesz, hiszen láthattuk az előző Alien is eléggé közepes lett és számomra az új sem tűnt semmivel jobbnak. Kár érte.
-
finest
addikt
Az EGM értékelés nagyon kilóg a mezönyből, kapja ia a szerző az ívet érte a fészbúk kommentekben.
-
Cathulhu
addikt
Ez bizony fail, bár mikor megtudtam kik fogják csinálni, már nem számítottam semmire. Úgy látom pénz csak 1-2 újság megkenésére futotta
-
törölt tag
Nem is tudtam, hogy kijött. Erre látom, hogy a demo már megtalálható a neten

-
v!ct0y
veterán
MoHW is ilyen pontokat kapott de nekem tetszett.
-
exec79
tag
elég low a játék szinte minden szempontból, eddig 2 pozitívumot tudok felhozni a hangokat és zenéket. Grafika, animáció, hangulat, izgalom, kreativitás, újrajátszhatóság kb 3/10.
-
ennergy
csendes tag
Jó hogy nem rendeltem elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

A Dead Space 3 tesztjét is Te csinálod?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)