- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drp81
aktív tag
válasz
callmeakos #6 üzenetére
Épp ez az, hogy nem működött volna. Pl, van olyan rész a videóban, hogy elbújik egy láda vagy mi mögé, mert előtte ott az alien. Na, TPS-ben, mint ahogy a videoban is, látod, hogy az alien elmegy-e, vagy ott marad-e, vagy esetleg feléd jön, a fedezéked felé. FPS-ben ezt nem látod, hanem lapulsz a falhoz, gondolkodsz, hogy kinézzek, ne nézzek, basszus nem merek, mit csináljak stb. Pont ez a lényeg a lopakodós-túlélős-horroros játékokban, hogy nem látod, hogy mi van, olyan mintha Te lennél a játékban benne. A RE7 is ezért ütött nagyot szerintem élményben. Nyilván egy God of war, vagy egy Dark souls esetében fordított a helyzet, FPS-ben kicsit frusztráló lenne, hogy egyszerre 15 ellenfél jön feléd, ott be kell látni a teret rendesen, az túl pörgős, erre jó a TPS.
Na, ez a véleményem -
Drp81
aktív tag
Szerintem meg nem lett volna jó, ha TPS-re csinálják. Ahogy a Resident Evil 7 sem működött volna TPS-ben, úgy ez sem... Szerintem mindkettő úgy lett jó, ahogy most van...
Vagy akkor legyen úgy, mint a Skyrim-ben, és akkor mindenki boldog!(Szerintem azzal is FPS-ben volt jobb játszani.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest