- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Covid lett az új influenza. Kb a hatása is ugyanaz, xarni kell bele, a legtöbb köhögős covidos, csak annyira enyhék a tünetek, h nem foglalkoznak vele.
Van most új dráma, amivel lehet riogatni a népet, infláció, putyin, nem lesz gáz, válassz. A covid huszonötöd rangú gond lett sztem mindenkinél. -
Köszi a tippet!
Szerdán dunsztolom magam, vagyis ágyban maradok, forró teát iszom, fokhagymát csócsálok és így tovább. Aztán csütörtökön veszek tesztet és meg is csinálom, mert pénteken gombavizsgáló napom lesz, és jobb tudnom, hogy Covid vagy sem. Persze maszk sima nátha esetén is lesz rajtam.
-
ThodEE
őstag
2 hétig itthon van az asszony mert 2 pozitív tesztje lett így nem mehet dolgozni, semmi tünete, él és virul tényleg semmi. Én csak ezen a héten vagyok itthon vagyis ha pénteken is negatív lesz a tesztem mint tegnap 2 is (különböző, egyik nyálas másik agytúrós) akkor szombaton már mehetek, ez ugyan az a munkahely
Én két hete úgy köhögök az arcom leakar esni, orrom folyik, néha szakad is fel hurut, szedtem rá többmindent
-
KISDUCK
addikt
A covid megint sláger, érdemes patikában venni egy gyors tesztet kb 1700HUF körül van a beleköpös.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crypto Trade
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Renault, Dacia topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest