- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Covid lett az új influenza. Kb a hatása is ugyanaz, xarni kell bele, a legtöbb köhögős covidos, csak annyira enyhék a tünetek, h nem foglalkoznak vele.
Van most új dráma, amivel lehet riogatni a népet, infláció, putyin, nem lesz gáz, válassz. A covid huszonötöd rangú gond lett sztem mindenkinél. -
Algieba
őstag
Köszi a tippet!
Szerdán dunsztolom magam, vagyis ágyban maradok, forró teát iszom, fokhagymát csócsálok és így tovább. Aztán csütörtökön veszek tesztet és meg is csinálom, mert pénteken gombavizsgáló napom lesz, és jobb tudnom, hogy Covid vagy sem. Persze maszk sima nátha esetén is lesz rajtam.
-
ThodEE
őstag
2 hétig itthon van az asszony mert 2 pozitív tesztje lett így nem mehet dolgozni, semmi tünete, él és virul tényleg semmi. Én csak ezen a héten vagyok itthon vagyis ha pénteken is negatív lesz a tesztem mint tegnap 2 is (különböző, egyik nyálas másik agytúrós) akkor szombaton már mehetek, ez ugyan az a munkahely
Én két hete úgy köhögök az arcom leakar esni, orrom folyik, néha szakad is fel hurut, szedtem rá többmindent
-
KISDUCK
addikt
A covid megint sláger, érdemes patikában venni egy gyors tesztet kb 1700HUF körül van a beleköpös.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest