Hirdetés
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
crow89
tag
Próbálkozz azzal flash tool-lal, fel kell ismernie. Ugye nincs rádugva még az usb-vel a gépre mikor kiveszed az aksit? Az sd kártyád se lehet százas, ha nem találta...
Ha végképp meghalt van egy fölös alaplapom a telóhozalkatrésznek vettem egye törött lcd kijelzős telót, már rootoltam is kijelző nélkül
-
crow89
tag
Most raktam újra téglából. A formatot megcsináltam aztán laca leírása alapján a kinti scattert módosítot, hogy ami van a system nevű mappában azokat onnan teszed fel. Aztán felrakod a backup scatter-rel dsp_l+preloder +backup/log-ból a bootimg + leszeded az 5-ös cwm-et papaya linkjéről azzal gyárira állítasz, aztán felteszed ugyanígy a 6-os cwm-et a backup/log-ból és azzal az update.zip-et felnyomod és kész
-
crow89
tag
Üdv!
Kék led miatt aksi ki aksi vissza a 808-as kommentet ajánlom, ha a Flash tool nem ismeri fel akkor usb lehúz aksi ki-be amíg fel nem ismeri én is szórakoztam vele sokat mire megtalálta.
Ha megvan 808-asból a formázás akkor laca 830-as kommentje alapján flasheld fel a cuccot akkor működni fog. -
Pityu62
tag
Köszönöm!!!
Meg lett végre,,,,a scattert is kikapcsolt állapotban töltötte csak fel,,,,,,,de utána simán ment a root.Ott volt a bibi hogy nem töltötte fel a romot.
Viszont van most megint egy gondom:hiába formázom bár hogy az sd-t a második partit nem látja!
Ezt nem értem miért játsza velem?!Mini parti tool al csínálom és fat32 re és 2gb sd vel.És nem jó!!!Ezt beszéljük meg ha kérhetem.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy pénztárcakímélő okostelefonnal rukkolt elő az Alcatel, ráadásul nem is kell komoly mértékben lemondanunk az Android által nyújtott felhasználói élményről.
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest