Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
Nekem idáig mindenhol eltünt főleg ha kiválasztod alapértelmezettnek.pl galérián belül van videó, akkor feldob egy ablakot hogy mivel játsza le.Ott VLC mindig, és kész.A részletes "fogyasztást az appokra próbáld a Fejlesztői beállitásokban keresni.
Normale weise das Fader ist Vader, also , Luke ich bin dein Vater" (Darth Vader) -
Black_Raven
veterán
Az csak úgy lenne meg a párhuzamos használattal, DE nem hiszem hogy anyukádnak szüksége lenne, annyi és azokra az appokra amit te használtál.Különben gondolj bele mi lenne a Playen ha egyből felrakna minden gyári appot, én már így is keresővel keresem, mert nincs kedvem fél óráig görgetni, és ehhez még 150 appot feltolna, egy káosz!
-
Black_Raven
veterán
Nem írtad konkréten mi nincs meg.De ha azt akarod hogy a régi telódon Anyukádnál is legyen minden, rakd fel vissza a Te fiókodat is, és oda IS szinkronizál majd mindent, de ott csináld amit a második hszben írtam, és az új fiókot add meg a Biztonsági mentés fiókjaként.(Viszont akkor nem csak te fogod olvasni az email/minden ami használja a fiókodat.)
-
Black_Raven
veterán
Szia. Tehát: ha csinálsz egy fiókot a telefonon, azt az eszközt tekinti alapnak tipus/szám alapján, de az nem azt jelenti hogy a Playen a "Saját alkalmazásaim" pontban minden mobilon lévő app megjelenjen.Ott csak a letöltött és frissitett appok vannak.Szinkronizálással kapcsolatosan a telón, a menü>Fiókok>Google>és a bejelentkezett fiókra kattintva tudod beállitani részlesen hogy mit szinkronizáljon+fiókok alatt a Google beállitásokba is érdemes belenézni.Régi és új fiók használatánál az a tapasztalatom, hogy mindkét fiókot tarsd meg együtt 1-2 hónapig, amíg az újra átszinkronizálódnak az appok(megtanulja).Mivel az új "tiszta" lappal kezd.Aztán később törölhető a régi fiók.
Pár hsz-el följebb azt akartad írni "alles zusammen" ugye?(25perc volt) -
nicu71
addikt
akkor tehát megjött
nálam is csak a kezdőképernyőn működik a duplakoppos elaltatás.És én csak MMnél fedeztem el hogy elaltatni is lehet így,eddig Lollinál csak felébrsztéshez használtam
Viszont lehet nem jól tudtam a multkor a böngészőket,kettőt kipróbáltam /CM browser,UC browser/ és nem lehet full képernyőt beállitani/csak a böngésző saját kezelőgomjait tünteti el bennük a full screen mód -
nicu71
addikt
ja és igen,ha kinyiffantják a gyári böngetőt,akkor jópár választás van az áruházban,amelyik szintén támogatja fullscreen módot,ugyhogy emiatt ne aggódj
dunc mivel jobb a playerpro? mivel a powerampot már megvettem,sőt egyetlen cucc amiért pénzt adtam ki,alapos indok kell hogy lecseréljem
-
nicu71
addikt
sajnos nem kapott MaxxAudiót,pedig mekkora királyság lett volna ha a beépitettet helyrepofozzák equalizer stb
amúgy én a Powerampot használom, már megszoktam..
Nálam is hatékony a Doze mód,éjjel alig merül egykét százalékot
Aaz emlitett MM frissitéssel meg még ujabb kis finomságok is jönnek -
vlevi
nagyúr
Ezzel a frissitessel még nem tűnik el a gyári bongésző. Az a MM "biztonsági" frissites, amiről az xda-n írtak, az még nem érkezett meg hozzánk.
Gyári bongészőt én nem hiányolnam, ha eltűnne, mint ahogy rengeteg gyári vackot is ki lehetne hajítani, csak a gigabyteot zabáljak. Oké, letiltom őket, így nem latom, de a helyet foglalja. De ez persze elmondható majdnem mindegyik telefonra, ez sem csak az Alcatelnél van így.Zenelejatszóból nem tudom, ez valami Onetouch music, abszolút fapados valami, még azt se tudja, hogy egy előadon belül mutassa az előadó albumait, innentőlkezdve nekem ez is kuka.
Mostanában a Pulsar zenelejatszó nálam a favorit. -
nicu71
addikt
Szia,igen változott sok minden , az animációktól kezdve sok apró finomsággal körítve egész jó dolgokat kaptunk! Pl.Zárképernyő ikonok testreszabása,Képernyő beállitás/hideg-meleg/ uj zene app ,rendszerkarbantartó beépitetten,az oldalra görditett menü nem fehér ,hanem a háttérkép marad ott is,fényképezőn nem vettem észre változást,de nekem kielégitő volt eddig is,akkuidő maradt változatlan..új frissitési központ... stb szerintem nagyon jó lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest