- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
Sztem ne pakold át mert U1-es kártya kell bele min. 80mb/s gyorsaságú, ez igaz az adoptációra is, mert belassul a telefon más esetben(jó drága a kártya).Appoknak elég a belső tárhely, minden más mehet SDre.
Takaritani nem elég a gyàrival. Én az SDmaid Pro-t ajánlom.Igaz 500ft, de már a tizedik telón meg tableten van.Ha megveszed annyi eszközre rakod amennyire akarod.Ha más, Pl. CleanMaster, azt nem szabad fennthagyni.Letöltöd>Kitakaritasz>Eltávolitás.Mindig törölni kell mert leterheli a telót és beleszól mindenbe.2 havonta megismétled és kész.De az SDmaid Pro ajánlott és az maradhat.Döntés a Tied. -
Black_Raven
veterán
Akkor adj neki 1 csillagot a Playen, és írd be nem működik.És meg fognak keresni.Engem is felhívtak, amikor 1 csillagot adtam.+Ügyfélszolgálatot hívd fel, és kérd a műszakiakat.Mert ilyen nincs.Működnie kell, és jó dolog.Én is egy hete raktam fel, mert fw-t cseréltem, és működik ötön és haton is rendesen
-
vlevi
nagyúr
-
Black_Raven
veterán
Régebben mintha tudta volna a sima Opera, most csak a felső részt pörgeti ki.Sajnos Opera minit én is csak lassitott netnél használok, vagy itt MAn olvasgatni, amúgy a rendes Opera a nyerő.A gyári böngésző le van tiltva.Van ~100 gyoshivó oldalam és Operával bármire szinkronizálom öt másodperc alatt, ezért használok csak Operát évek óta.Amúgy ilyen az igazi
-
Krigi34
tag
240 MB frissítés után: android: 5.02/ biztonsági hibajavító: 2016-04-01/ kernel: 3.10.49/ építési szám: LRX22G release-keys
Magyarországi bolt, neten rendeltem: 59.990.- de láttam már 55-ért is csak ott elfogyott (de lesz a héten megint annyiért, csak én nem vártam ki -5000.- - ért)
. 6045y modell, dual sim. Jól tudod, nem minden régió kapta még MM-et, én a hibajavító után azonnal kaptam az MM-et, ma frissítem arra.
Annyi észrevételem van egy nap után, hogy: amikor lezárt képernyőt 2 koppal felélesztem, akkor 2 koppal elaltatni nem tudom, csak akkor ha a kezdő lapon vagyok... a kicsinél (4.7) ha felébresztettem akkor elaltatni is lehetett... ez MM-en hogyan műxik?
-
Krigi34
tag
Szia, köszönöm az infokat!
Holnap lesz ilyen telefonom, eddig a 4.7-et használtam. Azzal semmi gond nem volt a Lollipopon. Tehát nyugodtan frissíthetem az új androidra, az is összeszedett... annyit még kérdeznék, hogy a zene app az már az ami a 4-en is van?! (Waves MaxxAudio-t kapott?) A gyári böngésző pedig eltűnik tényleg a frissítéssel?
Több kérdésem nincs...
-
vlevi
nagyúr
Nyáron emlegettek a Qualqomos prociknál egy quadroter sebezhetőséget (egész pontosan négyfélé baja volt) ez benne volt a korábba idolos androidban, de a MM-ban javitották.
Nekem a korabbi, 5-ös droid jópárszor tobánn gindolkodott, mint szerintem indokolt lett volna, a hatos ebben is sokkaljobb.
Képernyőt is lehet "kalibrálni", vagyis hidegebb, melegebb szinarnyalatok felé eltolni, kinek hogy jobb.
Azt vettem észre, az MM-ben bevezetett doze mode is teszi a dolgát, a wifi folyamatosra be van kapcsolva, de alig mérhető akkuidőben, hogy éjszaka többet merülne a telefon, mjnt kikapcsolt wifivel.
Ami zavaró, az a MM másik ujdonsága, hogy minden szarra tőlem kér engedélyt. Az ötlet jó lett volna a google részéről, hogy tudjak arről, mihez fér hozzá az adott app, de a gyakorlatban visszafelé sült el, mert az alkalmazás telepitese után még nyomni kell 2-3-4 yes-t mire használhatnám. -
vlevi
nagyúr
Én a MM feltelepülése után nyomtam neki egy teljes resetet.
Mostmár rájöttem, mi a 2-3 file, ami nem az SD kátyán volt meg, hanem a belső tárhelyen
Szerencsére nem a világvége, ami elveszett, de most kicsit bosszant, hogy ilyen hülye vagyok, hogy a belsőt nem mentettem le, csak az SD-t. -
dunc
nagyúr
Nos akkor mindenkinek, bár egyszerű, és kézenfekvő!
Saját felelősségre, minden adat torlódik!
Kezdet alcatel usb driver letöltése, telepítése.
Én az első lépésbe az alapoktól csináltam meg, első lépéskét letöltöttem a mobil upgrade alcatelt. majd csatlakoztattam a telefont downloader módba, kikapcsoltam a telefont, rádugtam usb re, és benyomtam egyszerre a 3 gombot, power, hang fel, hang le, egy idő után (kb 10 mp) a telefon újraindul rezeg egyet, ekkor elengedem a power gombot, de a másik kettőt nem, és a telefon downloader módba áll, majd hosszan nyomni kell a hang fel gombot, ha ez megvan, mehet a visszaállítás mobile upgrade programmal, kiválasztod a telefont 6045, és megkezdi a folyamatot, ez kb fél óra.Ha elkészült akkor kapunk egy alap androidot, itt gyorsan nyomjuk állítsunk be pár dolgot.
-fejlesztő mód előcsalogatása. (telefon, beállítások, Építési szám megérintése 5x, ekkor előjön a fejlesztői opciók menüpont, ott kapcsoljuk be a USB hibaelhárítást.Ha ez megvan jön a TWRP.
Szedjük le a TWRP t. És a Recovery imaget. (ezt is az asztalra kell rakni)
Ha ez megvan csomagoljuk ki az asztalra, és az asztalon nyomjunk egy shift+jobb egér gombot, majd menjünk a parancsablak nyitása itt opcióra.
Bejön egy cmd, ott két parancsot kell megadni, az első.
adb reboot bootloader
Ekkor engedélyezzük a telefonon a számítógéppel való kapcsolatot, majd adjuk be ismét a
adb reboot bootloader parancsot, akkor újraindul a telefon bootloader módba és adjuk meg a második parancsot.
fastboot -i 0x1bbb flash recovery twrp-2.8.7.0-idol3.img
Ekkor felrakja a TWRP t. Nyomjuk addig a power gombot ameddig újra nem indul a telefon.Majd töltsük le az általunk válaszotott MM et, amit másoljuk fel a telefon memória kártyájára.
Itt van rootal (ajánlott, és root nélküli)
Lépjünk be a twrp be, telefon kikapcsol, majd benyomjuk a power+hangerő fel gombot, amikor bekapcsolt, a hangerő fel gombot nyomva tartsuk, majd bent vagyunk a TWRP be ott, válasszuk a Wipe menüpontot, lépjünk be a Advanced Wipe menübe, és ott jelöljük ki a
-Davlik
-System
-Data
-Internal Storage
-Cache
Majd húzzuk jobbra a Swipe to Wipe nyilakat.
Ezután válasszuk ki a instal menüpontot, majd tallózzuk be a memóriakártyára másolt romot, és húzzuk jobbra a nyilakat. (Swipe to confirm Flash)
Ekkor felkerül a rom, ha problémát ír ki akkor menjünk be a Advanced menüpontba, és válasszuk ki a Fix Contexts t, és húzzuk el a nyilat jobbra. (swipe to Contens)
Majd ismételjük meg a Advanced Wipe, és instal menübe leírtakat. Ha minden megvan rebbot system, és teleül a rendszer kb 10-15 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest