Hirdetés

Alcatel OneTouch Idol 3 (5.5) - körhinta

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Az Alcatel nagyon készült a 2015-ös évre. Már rögtön a Las Vegasban megrendezésre kerülő CES kiállításon leleplezték első okosórájukat, melyen saját rendszer fut, és kellemes ár/érték aránnyal hívja fel magára a figyelmet. A következő nagy esemény a barcelonai Mobile World Congress volt, amin szintén nem tétlenkedett a vállalat, és egy külön show keretében bemutatták legújabb készüléküket, pontosabban készülékeiket, hiszen a OneTouch Idol 3 névre keresztelt mobilból kétféle verzió is napvilágot látott.

Alcatel OneTouch Idol 3 (5.5)
[+]

A márkától talán nem annyira megszokott, hogy erős marketing hátszelet is kaptak az újdonságok, ha valaki néz tévét, vagy egyszerűen csak bandukol az utcán, már reklámokban, posztereken és plakátokon is láthatja az újdonságokat, az Alcatel nagyon szeretné, ha a legfrissebb modelljeire megfelelő kereslet lenne. Erre pedig elég nagy esély kínálkozik, hiszen a 4,7 hüvelykes variáns is olyan hardveres és szoftveres felhozatalt kínál, mely könnyedén kiemeli a középkategóriából. A kínaiak (hiszen a TCL kezében van a cég) rámentek a zenei szolgáltatásokra, ami immár nem csak a DJ alkalmazásban, hanem a sztereó előlapi hangszóróban is megfigyelhető.

Alcatel OneTouch Idol 3 (5.5)
[+]

Ráadásul ott van még a kellemes dizájn és az akár fejjel lefelé használhatóság, ami különlegesség teszi a telefonokat. Mostani tesztalanyunk is természetesen az előbb felsorolt extrákkal felvértezve száll harcba, méghozzá a phabletek körében, hiszen 5,5 hüvelykes megjelenítőt kapott. A formaterv ugyanaz, azonban nem csak a képernyőméretben (és annak felbontásában) van különbség a testvérmodellek között, hanem teljesítményben, az akkumulátor kapacitásában, valamint természetesen árazásban is. Az Idol 3 (5.5) a középkategória felső szegmensében próbál szerencsét, ahol ugyan nagy a tömörülés, de esély még így is kínálkozik a sikerre.

Alcatel OneTouch Idol 3 (5.5)
[+]

A nagyobbik variáns nem a saját csomagolásában jutott el hozzánk, ám a kistestvérnél már láthattuk, hogy milyen tartozékokra lehet számítani. A kék festésű dobozban legfelülre pakolják a készüléket, ha pedig felemeljük az alatta lévő karton fedelét, akkor máris megpillanthatjuk a töltőfejet, a microUSB kábelt, valamint a JBL headsetet. A masina háromféle színben: arany, ezüst és sötétszürke árnyalatokban vásárolható meg.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés