- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
Black_Raven #291 üzenetére
Abszolút prémium minőség, FHD Amoled, 5.5 kijelző /gyönyörű/,az Idolhoz képest fantasztikus üzemidő/bőven két napot is kibir nem kímélő üzemmódban,abszolut Stock droid,az, extrák kimerülnek néhány kézmozdulatban.
Viszont a fényerőben /főleg napon/ verhetetlen az Alcatel,és a kézbesimuló pehelysúlyú ház is hiányzik.
De jó kezekbe került,az uj tulaj/is/ imádja -
nicu71
addikt
válasz
Black_Raven #289 üzenetére
Munkatársnak egy jó telefon kellett jó áron...én meg kaptam egy visszautasithatatlan ajánlatot egy Moto Z Playre. Szóval e két dolog kellett hozzá.
-
nicu71
addikt
válasz
Black_Raven #287 üzenetére
én múlt héten eladtam ,nagyon szerettem
-
nicu71
addikt
válasz
Black_Raven #279 üzenetére
én is gondolkodtam rajta hogy egyes appokat át kéne pakolni a memkártyára,de valahogy nem jöttem rá hogy is kell ,pedig gugliztam is
aztán ráhagytam.
takaritani én a beépitett optimalizálóval szoktam időnként ,az jó ,nem?
-
nicu71
addikt
válasz
Black_Raven #268 üzenetére
-
nicu71
addikt
válasz
H.Istvan25 #265 üzenetére
értem,hát krokodilkönnyeket nem hullajtok érte ,majd kezdenek vele valamit/vagy nem.
Sokkal inkább zavar pl hogy a Telekom app se működik,de ez speciel nem az Alcatel hibája hanem a Tele/fuc/kom-é -
nicu71
addikt
na...frissült a gyári időjárás meg a hangfelvevő
viszont a felhasználói központba nem tudok belépni,azt irja technikai probléma,másmál van ilyen vagy csak nálam történt valami gubanc
annyira nem fontos mondjuk csak én szeretem ha minden működik -
nicu71
addikt
válasz
H.Istvan25 #252 üzenetére
nálam is jobban merül MM alatt mint a Lollival,de nem lett drámaian rosszabb,csak nem bir annyit.
Viszont éjszaka ,köszönhetően a doze-nak szinte semmit.1-1 -
-
nicu71
addikt
válasz
Black_Raven #212 üzenetére
az Opera Mini? /játék böngésző
ezt jó tudni ,ha majd kidobják a gyárit lesz mire váltani
a normál Opera nem tudja esetleg? -
nicu71
addikt
akkor tehát megjött
nálam is csak a kezdőképernyőn működik a duplakoppos elaltatás.És én csak MMnél fedeztem el hogy elaltatni is lehet így,eddig Lollinál csak felébrsztéshez használtam
Viszont lehet nem jól tudtam a multkor a böngészőket,kettőt kipróbáltam /CM browser,UC browser/ és nem lehet full képernyőt beállitani/csak a böngésző saját kezelőgomjait tünteti el bennük a full screen mód -
nicu71
addikt
ja és igen,ha kinyiffantják a gyári böngetőt,akkor jópár választás van az áruházban,amelyik szintén támogatja fullscreen módot,ugyhogy emiatt ne aggódj
dunc mivel jobb a playerpro? mivel a powerampot már megvettem,sőt egyetlen cucc amiért pénzt adtam ki,alapos indok kell hogy lecseréljem
-
nicu71
addikt
sajnos nem kapott MaxxAudiót,pedig mekkora királyság lett volna ha a beépitettet helyrepofozzák equalizer stb
amúgy én a Powerampot használom, már megszoktam..
Nálam is hatékony a Doze mód,éjjel alig merül egykét százalékot
Aaz emlitett MM frissitéssel meg még ujabb kis finomságok is jönnek -
nicu71
addikt
Szia,igen változott sok minden , az animációktól kezdve sok apró finomsággal körítve egész jó dolgokat kaptunk! Pl.Zárképernyő ikonok testreszabása,Képernyő beállitás/hideg-meleg/ uj zene app ,rendszerkarbantartó beépitetten,az oldalra görditett menü nem fehér ,hanem a háttérkép marad ott is,fényképezőn nem vettem észre változást,de nekem kielégitő volt eddig is,akkuidő maradt változatlan..új frissitési központ... stb szerintem nagyon jó lett
-
nicu71
addikt
válasz
Black_Raven #185 üzenetére
-
nicu71
addikt
már van uj frissités ,az xda-n elemezgetik,novemberi biztonsági frissités az androidra meg egykét apróság/uj ikonok a zárképernyőn,meg kiszedték a gyári böngészőt
-
nicu71
addikt
basszus tényleg megjött a MM?
pont amikor már egyedi módon ráheggesztettem,fantasztikus
-
nicu71
addikt
válasz
zsoltdrifter #129 üzenetére
én egy másfél hónapja használom,nekem eddig jól teljesít.
Kamera nem világbajnok de nem is rossz,amolyan átlagos, üzemidő ha használod akkor bizony egy nap alatt lemerül,játék passz mert nem játszom,meg olyan sok programot sem szoktam futtatni egyszerre,
a legnagyobb pozitivum a FHD kijelző amely nagyon jól néz ki,és napfényben sem bukik meg,
a zenei hangzás mind fülessel mind előlapi kamerákkal nagyon jó.
nem utolsosorban könnyű,kecses mutatós telefon -
nicu71
addikt
Üdv a klubban
Én is hetek óta nézegetem a jobbnál jobb kínai csodákat/ meizu ,xiaomi ,elephone stb/ de ugyanerre a véleményre jutottam, ez a kis Alcatel valamiért szimpatikus lett,és nekem ma jött meg az Edigitalból.
Egész délután nyomogattam,kicsit fura a wp után,eddig tetszik -
nicu71
addikt
válasz
H.Istvan25 #119 üzenetére
Kiváncsi leszek a tesztre,épp most keresek egy gazdaságos de jó telefont és ez egyelőre tetszik nekem .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Formula-1
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hyundai, Kia topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest