Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
A Facebook progi nálam is lezúzza pillanatok alatt a ramot, ezért böngészőben nyitom meg.
Aki kezdő és türelmetlen, garantáltan nyűglődik a gyengébb vasakkal, viszont az ilyen az erősebbet is hazavágja idővel. Úgy egyáltalán el kell tiltani az ilyen észlényeket az androidos telefonoktól. -
mcs
veterán
A saját tapasztalatomnak hiszek. Több 512 megás is volt már a kezeim alatt, és egyáltalán nem annyira vészesek, mint amilyennek sokan állítják. Csak tudni kell, hogy mit és mennyi progit szabad megnyitni rajta.
1-2 füles böngészés simán mehet rajtuk az alap böngészővel anélkül, hogy nagyon megrogynának. Sokan abban a hitben élnek szeritem, ha nem lehet intenzíven multitaskingolni egy telefonon, akkor már használhatatlan hulladék. Alap felhasználási célokra különben is felesleges a több száz háttérben futó progi. -
mcs
veterán
Ha látja is rajta a billentyűzetet, akkor megfelel neki egy hasonló low end okostelefon.
Tényleg csak a 256 ramosakat kell kerülni nagy ívben, mint például a Beex Light. Na annál aljább telefont nem toszott még az emberiség. Ragadós bekapcsológomb, router közvetlen közelében szakadozó wifi és még lehetne sorolni... -
mcs
veterán
Sokaknak gőzük sincs arról, hogy a háttérben tovább futnak a korábban megnyitott alkalmazások, így egy halomra gyűlnek ezek addig, amíg véglegesen be nem lesznek zárva. Nem csoda, hogy idővel az 1, de 2-4-8 stb giga ramos cuccok is megfinganak a tucat megnyitott progitól, hiszen minden létező hardvernek vannak korlátai. A ram sose fog mindent eltárolni a végtelenségig.
-
mcs
veterán
Nekem jött már böngészés közben is hívás, és nem akadt vagy fagyott. Annyi a titka az ilyen low end telefonoknak, hogy ésszel kell használni, és nem elvárni, hogy akár még el is mosogasson utánunk.
Ha meg van nyitva egy-kettő egyszerűbb oldal az asop böngészőben, akkor nincs különösebb gond. A memória ürítést vagy feleslegesen csinálom vagy nem, de 5 másodpercbe kerül az egész művelet. Ne mondja már senki, hogy ennyi időbe bele lehet halni, főleg egy sós kifli árú cuccnál, aminél eleve irreális elvárás az, hogy szuperszámítógép módjára pillanatok alatt végezzen a műveletekkel. A méret is tökéletesen elég arra, hogy valaki ránézzen néhány röpke perc alatt a Facebookra vagy az emailjeire. Itt megjegyezném azt is, hogy nem a teljes méretű weboldalt kell ráerőltetni a cuccra, hanem a mobil változatot, így meg végképp folyékony a scrollozás is, és könnyen át is lehet látni az üzeneteket/hozzászólásokat. -
mcs
veterán
Akkor valószínűleg én vagyok szerencsés, hogy néhány füles böngészéssel bőven nem futok még ki a ramból, és legfeljebb bemicrolaggol egy picikét.
Kilépéskor a gyárilag feltelepített Memory Manager progival ürítek ramot, hogy egy bejövő hívás véletlenül se akassza meg. Telefonáláson meg böngészésen kívül másra nem is használom igazából. Eddig a folyamatos szoftverfrissítések se rohasztották meg jobban, pedig jó pár hónapja megvan már.
-
mcs
veterán
válasz
Archos2014 #22 üzenetére
Moderáltan is használja valóban, mert indításkor eleve 20-30 megával több a szabad ram egy Jelly Beaneshez képest.
-
mcs
veterán
,,Akármilyen olcsó, nem éri meg azt a kínszenvedést amit az 512 ram okoz az aljaTFT-vel meg a kicsi akkuval karöltve. Gyakorlatilag semmire sem alkalmas ez a telefon, jóesetben telefonálásra ha nem szemeteli tele magát 1 hónap alatt."
Használtál már hasonlót? Én is addig voltam hasonló véleményen, amíg meg nem vettem a Smart 4 Minit.
-
mcs
veterán
Kiköpött Vodafone Smart 4 Mini hasonmás KitKattal és egy ezressel kisebb akkuval. Alap dolgokra teljesen jól használható eszközök.
Nem tudom, meddig húzza nálam a Smart 4 Mini, de eddig rendkívül pozitív csalódás számomra ahhoz képest, hogy a legelső okostelefonom.
Az Alcák kijelzője sokkal élénkebb és élesebb, mint a hasonszőrű kínai ,,Tescos" Navon, Akai, MyAudio, Beex és ZTE telefonoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged