Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDreams
tag
válasz
üzenetére
Se mobilon, se a felhöben nem fogok képeket tárolni, gépen is csak úgy hogy nem használok netet. Vannak dolgaim amik rohadtúl nem publikusak és szeretném ha azok is maradnának.
Természetesen arra is gondoltam hogy ha winyom véletlen beszarna, csak max a filmek vesszenek oda, úgyhogy idönként kiírok mindent dvd-lemezekre a régebbiket meg kidobom. A lemezeket nagyon gondosan elszoktam dugni.
Sose tudni mikor jöhetnek 'látogatók'... 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Természetesen arra is gondoltam hogy ha winyom véletlen beszarna, csak max a filmek vesszenek oda, úgyhogy idönként kiírok mindent dvd-lemezekre a régebbiket meg kidobom. A lemezeket nagyon gondosan elszoktam dugni.