- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Talán ebay. Én nem láttam még magyar webboltban. Vagy.
Viszont szilikon tok rahedli van rá. Eltört a hátlap? A TPU szilikon megfogja.
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
A hülye proximity miatt oldhatott fel zsebben. Sanos ez az okostelók velejárója. Kell a képernyőzár.
Én nem vettem észre, hogy az akkumulátor el lett volna méretezve. Volt már olyan telóm (Huawei u8500 és Navon M400), ezeknek az akkuját ki kellett egészítenek papírzsepivel.Rázd meg a telefont, kicsit erősebben dobd le az ágyra (párnákra, de nehogy lepattanjon a földre). De ezt én is kipróbálom majd.
Az érintő olcsó benne. Ritkásabbak a pontok, plusz sima műanyag van előtte, nem üveg. Az üveg tisztább.
Viszont ugyan ez az érintő van sok Pop-ban (C1, C2, C3, C5, D1, D3). Szerintem megszokható, hívásra, sms-re, netre (főleg mobilverziós oldalakra) megfelel. -
janeszgol
félisten
válasz
zsof Nokia #240 üzenetére
Húú életemben egyszer csináltam csak. Ha jól tudom bekapcsológomb plusz a hang le. A képek között megtalálod majd.
-
janeszgol
félisten
3600FT??? Basszus. Én még azt hittem, hogy a 6 ezres Telekomos milyen olcsó volt. (Plusz 2500ft, mert unlockoltam.) Lehet elnézek a Tescoba és veszek egyet a nővéremnek. Első okostelónak jó lesz neki. (De sokadiknak is. Nézzétek meg használtan miket árulnak. 4-5 éves telefonok 8-10 ezerért. Pláne az AMOLED-eseket kell kerülni használtan. Ráadásul egymagos, lassú szarokkal van tele a piac.)
-
janeszgol
félisten
válasz
kisszoli0707 #224 üzenetére
+1!
Hm jó áron volt. Én 6000 forintért vettem, igaz telekomos, függő (feltöltősen lett véve), 1 hónapos volt (2015 novemberig garis). Látszik rajta, hogy használva sem volt. Mondtam is, mikor megláttam az egyik aukciós oldalon, hogy ennyiért nem hagyom ott. Elégedett vagyok vele. Sebesség megfelelő, érintő jó, képe jó. Fülessel a hangminősége kielégítő (szerintem ez az egyetlen gondja, hogy csak kielégítő a hangminősége).
-
janeszgol
félisten
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telefont (csak egyszer volt a kezemben, a boltban egy rövid kipróbálás erejéig), de még nincs nálam, majd a jövő héten hozza el az öcsém. Tudom mire számíthatok, ismerem az Alcatel paneljeit (nem a legpontosabbak, de használható), ezt az MTK MT6572M SoC-ot is. Viszont egy valamit nem volt módomban kipróbálni és az a jacken keresztüli zene hallgatás (nem vittem fülest). Egy kb 2000 forintos, tegát nem gyári fülessel hogy szól? Mert a nagyon testvére, az Alcatel PoP C3 nekem tetszett zeneileg (is).
Köszönöm!
-
janeszgol
félisten
A két telefon ugyan az. Annyi a difi, hogy a D1 KitKattel jött. Ami felvet egy érdekes dolgot.
Mindkét telefonban (C1, D1) ugyanaz az MTK MT 6572M chipset van. Az egyiket 4.2.2, a másikon 4.4.2. Fórumkat böngészve (nekem volt tavaly Acatel Pop C3 telóm, abban is ez a SoC volt, csak MT6572 procival, tehát nem a csökkentett órajelű) és nem igazán akart KitKatre frissülni. A nagyokosok megmondták, hogy az MTK sosem frissít, csak kiad. Tehát ha KitKat kell, akkor új teló új SoC-al.
Tehát nem éri meg az árkülönbözetet a D1. (Mivel drágábba láttam.) Mondom a két telefon az utolsó csavarig u.a.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest