- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsa44
tag
Csoda szép? Messze menő túlzás. IPS? Sajnos a leggagyibb jutott belőle. Egy jó TFt van annyira szép és éles (betekintési szög), mint az gyengébb IPS.
Nézd meg a Galaxy 7 collos tabokat. Sima TFT-t írtak hozzá (még a Samu is), de annyira gyönyörű a képük.
A Sony egyenlő az aTabbal. Nem hiszed? Akkor légy szíves emlékezz a 2011-es és 2012-es Sony telefonokra, ahol bizony a többször jó hardverhez midig vacak szoftvert adtak. Soha nem tudnak megírni egy normális szoftvert. Ezért került egy súlycsoportba az aTabbal.
(Már nagyon várom a Sony SP-re a 4.3-at. Öcsém fel is frissíti vele a barátnője telefonját. Na majd akkor aztán jó alaposan letesztelem újra(!) azt a telefont.)
Xperia E? Igaz hogy gyenge a hardver, de frisebb, mint a Wildfire S és még sem jobb. Se nem gyorsabb, se nem stablabb.
-
kolosanyi
veterán
Minden droid akad. Párhuzamosan használom a két rendszert, az Androidot 1.6 óta, volt időm kiismerni. Ha gyári állapotban használod, úgy valóban gyorsabb lehet kicsit, de amint elkezded belakni, folyamatosan lassulni fog az egész. Pár hónap használat után meg durván be tud lassulni. Egyébként ezt pontosan jól tudja miben droid user, nem értem miért kell rávágni, hogy "dehátezgyors", mert nem az.
(#50) Csapoati
Részemről nem az, hanem tapasztalat. 4 év alatt csináltam én már mindent, főzött ROM, CPU tuning, kernelvadászás, governor finomhangolás stb. Aztán ugyanúgy belassult. Gyakorlatilag a kezdetektől nem bírják normálisan megcsinálni ezt a részt, ami szomorú."de mi van, ha valaki mégis androidot szeretne, mert saját launchert/témát/stb.-t tenne rá, nem pedig a csempét akarja bámulni?"
Az vesz droidot és elviseli, hogy laggol. Ha ezzel együtt tud élni, akkor boldog és nem érdekli más rendszer, ha nem akkor vált.(#57) -myself-
A WP 7 és 8 már teljesen más rendszer. A 7 az kötött, bár én simán elvagyok vele. Vannak hülyeségei, de egy jól használható cucc az is.(#64) Paul119
Laggolni soha nem fog, max a resuming feliratot meg a pöttyözést bámulod, amíg flashből visszarakja a RAM-ba a programot. Ez csak az 512 RAM-os modelleknél van, és még ezzel együtt is gyorsabb lesz, mint egy akadozó droid. A multitaskot ismeri, ne beszélj hülyeségeket, a vaku hiánya meg miért ciki? Ezen van? Vagy egyáltalán használható kamera? Na ugye... -
Kíváncsi lennék egy belakott rendszerrel, mennyire lesz folyamatos. Vagy ha jön rá update, utána hogyan fog viselkedni. Mert ugyebár egy alap 0 km-es telefonnal máshogy viselkedik, mint egy 6 hónapja használt, belakott rendszerrel. De nem tudom, nővéremnek van androidja és kb. egy árban volt az 520-mal és nézett, hogy milyen gyors. Még most is, pedig már 4 hónapos belakott rendszer és olyan, mint ha most vettem volna ki a dobozból és első indítás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PlayStation 3
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest