- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Ne csodáld, belépő árú telefon az 520, azok között pedig nagyon jó ajánlat (még így 30 környékén se rossz). Anno az első Blade volt kb ilyen híresen jó ár/érték arányú, azt is sokáig emlegették. Mondom, szerintem jobban megéri egy 520 30-ért, mint ez 20-ért. Drágább, de az a + 10 rugó nem egy akkora összeg, hogy ne lehessen hozzátenni még és akkor jó esetben van egy frankó kis telefonja az embernek, ami remélhetőleg problémamentes lesz. Kevés olyan embert ismerek, akinek van 20 ezre egy telefonra, de 30 már nincs.
(#91) gabancs
Mit raknál rá? Mondjuk egy közösségi marhaságot, chat appokat, egy-két játékot, menetrend appot... Tök átlag dolgok, amik bizony zabálják a RAM-ot, amiből kevés van ezen a telefonon. -
kolosanyi
veterán
válasz
mackoapo11 #80 üzenetére
"Amúgy meg ennek inkább megbocsájtja a lagolást az ember,mint egy 160K csamcsung telónak."
Ez már igaz, ennyiért elnézőbb az ember.(#81) beefjeez
A lassulást úgy értettem, hogy többet akadozik, eldobja a RAM-ból a homescreent stb. Érdekes, ezt dobozból kivéve kevesebbet produkálja. -
kolosanyi
veterán
Minden droid akad. Párhuzamosan használom a két rendszert, az Androidot 1.6 óta, volt időm kiismerni. Ha gyári állapotban használod, úgy valóban gyorsabb lehet kicsit, de amint elkezded belakni, folyamatosan lassulni fog az egész. Pár hónap használat után meg durván be tud lassulni. Egyébként ezt pontosan jól tudja miben droid user, nem értem miért kell rávágni, hogy "dehátezgyors", mert nem az.
(#50) Csapoati
Részemről nem az, hanem tapasztalat. 4 év alatt csináltam én már mindent, főzött ROM, CPU tuning, kernelvadászás, governor finomhangolás stb. Aztán ugyanúgy belassult. Gyakorlatilag a kezdetektől nem bírják normálisan megcsinálni ezt a részt, ami szomorú."de mi van, ha valaki mégis androidot szeretne, mert saját launchert/témát/stb.-t tenne rá, nem pedig a csempét akarja bámulni?"
Az vesz droidot és elviseli, hogy laggol. Ha ezzel együtt tud élni, akkor boldog és nem érdekli más rendszer, ha nem akkor vált.(#57) -myself-
A WP 7 és 8 már teljesen más rendszer. A 7 az kötött, bár én simán elvagyok vele. Vannak hülyeségei, de egy jól használható cucc az is.(#64) Paul119
Laggolni soha nem fog, max a resuming feliratot meg a pöttyözést bámulod, amíg flashből visszarakja a RAM-ba a programot. Ez csak az 512 RAM-os modelleknél van, és még ezzel együtt is gyorsabb lesz, mint egy akadozó droid. A multitaskot ismeri, ne beszélj hülyeségeket, a vaku hiánya meg miért ciki? Ezen van? Vagy egyáltalán használható kamera? Na ugye... -
kolosanyi
veterán
válasz
Silentfrog #32 üzenetére
Az már igencsak durván jó ár.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Silentfrog #27 üzenetére
Mármint az 520?
(#28) gabancs
A Hangouts még úgy ahogy működik, de BBM valóban nincs. Ha ezekhez van kötve az ember, akkor nem alternatíva a WP, viszont én a saját szemszögemből nézem, nekem egyik általad említett chat szolgáltatásra sincs szükségem, viszont jobban szeretem a csempés rendszert, így én annál is maradnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelszókezelők
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest