Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomcsa44

tag

válasz LonGleY #132 üzenetére

Igen igazad van. Viszont a köznyelvben ha azt mondjuk, hogy "ez csak egy sima TFT", akkor a TN+Film paneltípusra gondolunk. Elég pontatlan megfogalmazás, de hát ez így alakult.

Amúgy szemre én nem tudtam eldönteni a Lumia 520-nál, hogy milyen panellal szerelték. Jó oké olcsó telefon, valahol meg kell húzni a határt.

• tomcsa44

tag

válasz beefjeez #128 üzenetére

:R Természetesen a magán véleményt tiszteletben tartom. Ha te úgy látod, úgy látod. Nem vitatkozom.

• tomcsa44

tag

válasz Kampó #126 üzenetére

Amelyik telefonról véleményt alkotok, az mind volt a kezemben. (Ezért nem láttok tőlem Apple telefonokról véleményt, mert már régen nem volt a kezemben egy iPhone.) Illetve a HTC 300-as, 700-as tesztnél sem alkottam véleményt, mivel még nem láttam élőben egyiket sem.

Más:
    De vajon nektek volt a kezetekben ez a C1? Azoktól kérdezem, akk itt fikázzák.

Mert most akik lehüléztek (még ha csak burkoltan is), azokkal szívesen elbeszélgetnék, hogy vajon a papír alapján mondják a magukét, vagy van benne tapasztalat is.

Én nagyon remélem, hogy ezen a C1-en a szoftver is ugyan olyan stabil, mint az új szériás Alcateleken (Pop C2, C3, C4, Idol stb, tehát amióta Alcatel One Touch lett a cég neve). És azt is remélem, hogy megtalálja a közönségét.

Az Alcatellel azért vagyok picit elfogult (mindenki elfogult valamilyen márkával és evvel nincs is baj), mert szarból építettek majdnem várat. A HTC, Sony meg várból szart. Köszönöm a figyelmet.

• tomcsa44

tag

válasz helixP #120 üzenetére

Csoda szép? Messze menő túlzás. IPS? Sajnos a leggagyibb jutott belőle. Egy jó TFt van annyira szép és éles (betekintési szög), mint az gyengébb IPS.

Nézd meg a Galaxy 7 collos tabokat. Sima TFT-t írtak hozzá (még a Samu is), de annyira gyönyörű a képük.

A Sony egyenlő az aTabbal. Nem hiszed? Akkor légy szíves emlékezz a 2011-es és 2012-es Sony telefonokra, ahol bizony a többször jó hardverhez midig vacak szoftvert adtak. Soha nem tudnak megírni egy normális szoftvert. Ezért került egy súlycsoportba az aTabbal.

(Már nagyon várom a Sony SP-re a 4.3-at. Öcsém fel is frissíti vele a barátnője telefonját. Na majd akkor aztán jó alaposan letesztelem újra(!) azt a telefont.)

Xperia E? Igaz hogy gyenge a hardver, de frisebb, mint a Wildfire S és még sem jobb. Se nem gyorsabb, se nem stablabb.

• tomcsa44

tag

A fanyalgóktól kérdezem, hogy honnét a tapasztalat, hogy vacak ez a telefon? A többiből következtetünk? A sony-ból? (Köztudottan a Sony-é a legsz*rabb szoftver.) Nekem Alcatel Pop C3 van és bizony szebb a kijelzője, mint a Lumia 520-nak. Pedig mindkettő TFT (és 4 collon 480x800). Nekem tetszenek ezek az új generációs Alcatel telefonok (2013 nyarától megjelentek).

A cikkben szereplő is biztosan megállja a helyét és megtalálja a közönségét. Én pl melósnak szívesen megvenném.

Akinek meg nem tetszik, mert kicsi a kijelző stb, az minek ír ide? Jó oké, elmondja a véleményét, de elég egyszer. Most én is menjek a világ legrosszabb telefonjait gyártó cégek (Sony, ZTE, Huawei, AKAI, Gigabyte, MyAudio, aTab, és ezek társai) topicjába és offoljam szét?

Vicces amúgy a Huawei P6-ot emlegetni. Négy magos, viszont a sebessége nem veri le a kétmagosok egy részét sem!!! Gyenge, mint a... harmat. ZTE Blade 3? Akár milyen ZTE? Kell a fenének. Még egy akkumulátort sem tudnak soha elkészíteni (köztudott, hogy a ZTE telefonok maguktól kikapcsolnak, mivel az akksi elcsúszik! ésebben érintett a Blade 3 is vastagon, de ez igaz a Huawei-re is).

Vagy akár milyen Sony telefon? Sony SP?

A cikkben szereplő telefon állítólag ott is veszi a wifit, ahol a telefonok többsége nem. (Ezt a Pop C3-al alá tudom támasztani.) Na a Sony SP ott sem tudja fogni a wifit, ahol a telefonok többsége igen. (Még a 10 éves Nokia is lepipálja ebben.) Az SP meg szériahibás lehet, mert minden poscikája vacak. Kihangosítva szánalmas a hangja (Pop C3-mam egy fokkal jobb, viszont az SP 120k-ról indult, a C3 meg 35k-ról). Az SP képe annyival jobb, hogy élesebb (de hát 720p vs 480x800, tehát ez logikus is). Színekben pl elmarad az alcatelemtől.

Ennyit erről.

Ja és a Lumia 520-ra picit vissza térek, pontosabban a Lumia telefonokra. Én idén fogok venni egy Lumia készüléketi s. Aki ismer, az tudja, hogy WP fan vagyok. De könyörgöm, a piacon a legrosszabb összeszereléssel a Lumiák "dicsekednek". Öcsém L625-e villog. Berezonál a képe. A L925 sajnos nagyon melegszik és emiatt porblémák lehetnek. Ennyit erről.

*Ezek a saját véleményeim, melyeket tapasztalat útján, illetve fórumozások alapján állítottam ki.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés