- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Jim Tonic #103 üzenetére
Nálam 4G a FHD-val harcol az utolsó helyért a kívánságlistámon egy új mobiltelefon vásárlásakor, az NFC egy kicsit van előrébb (van NFC-s és FHD cuccom is), a külön SD kártya meg már valahol a középmezőnyben van... ennek ellenére az árát én is sokallom, dehát minenki tudja, h a bevezető ár nem sokáig van érvényben egy ilyen eszköznél.
-
Magnat
veterán
Ez igaz, de androidos készülék esetében van egy nagyon egyszerű módja annak, h a készülék ára időtálló legyen: garantálni kell hozzá 1-2 évnyi frissítést és kész is. Ok értem, h ha a soc gyártója nem adja ki a drivereket az újabb verziókhoz akkor meg van kötve a gyártó keze, de nehezen hiszem el, h a nagyobb brandek ne tudnának nyomást gyakorolni a soc gyártókra vagy legalább olyanokkal szerződni akik ezt vállalják... pár éve volt is egy ilyen kezdeményezés Google's Android Update Alliance néven, ami sajnos hamvába holt kezdeményezés lett. Mondjuk ha valamiért, akkor ezért tudom irigyelni az almát, meg az egy kattintásos teljes backupért ... ez a két pont az Android legnagyobb szégyene imho.
-
Magnat
veterán
válasz
dilajoska1 #68 üzenetére
JIAKE V8 ...
-
Magnat
veterán
Szia,
csak annyit ehhez a témához, h a Paypass egyelőre nem működik, mivel az Android (legalábbis pár hónapja amikor utánaolvastam) nem támogatja az aktív eszköz passzívként működését - ez az üzemmód kellene ahhoz, h paypass kártyaként lehessen használni a telefonban lévő nfc modult. 1ébként a telefonom meg a tabletem is tud nfc-t, rendeltem is pár taget, kb 1 hétig volt poén szórakozni vele, utána ráuntam és a fiókban pihennek
A telefon 1ébként tetszik, nekem az ideális változat 3000Mah-s akksival jönne és 720p-s kijelzővel, meg persze 15k-val olcsóbban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest