- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Íme az új Android Auto!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Egy jó ideje követem a fórumot és mindent ami a teloval kapcsolatos.
Én augusztus óta használom ez az 51. androidos telefonom .
Az én tapasztalataim megoszlanak .
a videózást nálam is halk hangot eredményez , sőt volt hogy csak sípolás volt hang helyett .
Fényképezés sem túl jó , ha olyan pillanat van, el sem gondolkodom rajta hogy fotózzak inkább használom a gépemet erre.
Az összeszerelés és dizájn nekem tetszett , mostanában a bal felső sarkát megnyomva recsegés hallok .
Memóriakártya kezelése úgy szar ahogy van . próbáltam több féle márkájú és méretű kártyával , szerintem ez szoftveresen nem fog megoldódni .Gyorsaságra nem rossz előtte pont egy htc one, illetve egy optimus 4x használtam , azoktól bőven jobb a kijelző ,gyorsaság és melegedés szempontjából.
Az aku idő ennél a legjobb , ezzel kihúzok egy napot .
A frissítést sokáig nagyon vártam , nap mint nap írtam nekik facebookra ( sportfogadási oldalam nevében ) valamit .
Egyébként biztosra tudom hogy 2 héten belül megérkezik rá !
Ha gyors a szolgáltatóval az egyeztetést akkor a köv hét vége-felé már elérhető .Most már nem érdekel , napok múlva váltani fogok note 4 re .
Ahogy ott is írtam az alcatel még nem nőtt fel a feladatra , a telefont nem csak elkészíteni hanem megfelelő támogatással is kell ellátni .
Egyébként sosem gondoltam volna hogy lesz alcatelem , ez megtetszett , nem bántam meg , de ideje továbblépni .
Rengeteg embernek tetszett ez a telefon mikor nálam látták ( 90 % azt hitte Samu) , komolyan is vették , amíg meg nem látták a hátulján lévő feliratot .
By Alcatel .
[ Szerkesztve ]
Minden napra van egy.....
-
tag
válasz Viktor0610 #2972 üzenetére
Szinte mindegyiket kipróbáltam , azonban szinte mindegyiknél jelentkezett némi reklám stb , és a képek minősége számomra nem elfogadható .
Kisfiam 1.5 éves nem nagyon marad meg egy helyben , így nehéz fotózniMinden napra van egy.....
-
tag
válasz Badboys #2977 üzenetére
Hol írtam hogy m7?
One x volt egészen pontosan.
Tegra proc volt, szintén mint az optimus 4x. Volt már elég android telefonom hogy különbséget tegyek.
És nem csak hívásra használom.
A note 4ről pedig nem kérdeztem a véleményedet. Volt lehetőségem kipróbálni a készüléket, és nekem nagyon tetszik, és inkább halgatok arra hogy mit tapasztalok, mint hogy te mit olvastálMinden napra van egy.....
-
tag
-
tag
-
tag
-
tag
-
tag
Van némi eltérés :
[link]Ez Qualcomm Snapdragon 410 8916 ,Quad core, 1200 MHz, ARM Cortex-A53, 64-bi
Ez Adreno 306
Illetve az előlapi kamera 2 mp s.Minden napra van egy.....
-
tag
-
tag
-
tag
-
tag
-
tag
-
tag
-
tag
-
tag
Nekem Kezdetektől mostanáig :
A memória kezelés és a , videón hangfelvételénél halkság amit nem tudtam orvosolni .
Jelenleg minden más tökéletesen megy .
Nem kopik , recsegés van jobb felső sarok ha megnyomom .Minden napra van egy.....
-
tag
-
tag
-
tag
-
tag
válasz kosa01077 #3208 üzenetére
Nekem az a 7-8 óra képernyő idő soknak tűnik .
ünnepek közt volt időm real racing 3 al játszani , automatikus fényerő és wifi maximum 4-5 óra volt , de lehet még annyi sem .
csak telefonálás ilyesmi 2 napig lazán elketyeg nekem is .
átlag használat reggel 5 től , este 6-7 körül olyan 60% körüli az aksim .[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz petya220 #3210 üzenetére
Egy halom szinkronizálást letiltok , vagy kikapcsolok .
Autó fényerő és így el lehet érni . ez a reális .
A Sportfogadás oldalamat ha teloról intézem akkor is kibír kb ennyit , eredmények.com, fb pages folyamatosan .
Kérdés hogy te hogy csinálod hogy iskolába vagy 8 órán és lemerülsz ahelyett hogy az órára figyelnél?Minden napra van egy.....
-
tag
válasz petya220 #3222 üzenetére
Semmi Extrát :Viber , messenger , face deezer , minden ami nem kell, amik egyébként mennének ha már telepítve vannak .
De nekem sosem volt merülős a telefon , sőt korábban írtam hogy eddig ez bírta a legjobban , bár a note 4 el ma 97% mentem el melózni, és 6 körül 78% al jöttem haza, és mivel még új nyomkodom rendesen . ez már übereli .[ Szerkesztve ]
-
tag
" ha folyamatosan jatszok az asphalt 7 el max fényerőn wifivel..akkor 7-8 ora alatt tudom lemeriteni. "
(MAX FÉNYERŐ)
Nem tudom ezt hogy lehet máshogyan értelmezni ...
Ha folyamatosan játszok , megy a kijelző ,tehát kijelzőidő a függvény .[ Szerkesztve ]
-
tag
-
tag
válasz petya220 #3230 üzenetére
Mostanában előfordult egy párszor .
Megjegyezném hogy ha nem kapcsolom ki ezeket ,és "válaszolgatnék" ,akkor is lazán kihúzná korán reggeltől késő estig , volt rá példa hogy egy következő napba is belevágtam töltés nélkül .
Nem merültem le .[ Szerkesztve ]
-
tag
-
tag
-
tag
-
tag
-
tag
Ezek után hogy van új idol kedvenc alcateléknek nem igen lesz támogatva az idol 2 s
Még jó hogy váltottam időben .
Nem szép dolog tőlük .
Nála akkor prémium egy telefon ha nem csak kinézete és belseje adja vissza azt hanem a support is .
Így az Alcatelnél nem beszélhetünk erről .Minden napra van egy.....
-
tag
-
tag
-
tag
Szerintetek bírja a telo a 2 amperes töltőt ?
-
tag
-
tag
Írtam már az idol 3 reklám alá ..
" Érdekelne mi a helyzet a 2 s el .
Tavaly megjelenő csúcskészülék májusi specifikációja szerint, rendszer 4.3 (hamarosan 4.4 ) Prohardver teszten szintén ezt erősítéttettek meg.
Jelenleg egy év telt el , és semmilyen , hangsúlyozom még egyszer SEMMILYEN lépés nem történt ezzel kapcsolatban , azaz javítanám 2 ígéret : 1 Legkésőbb December végéig , 2 , 2015 első negyed és ( ez már kicsit nevetséges . )
Mostani levelünkre ezzel kapcsolatban annyi válasz érkezett , "hogy valóban tervbe van a frissítés , de őszig biztosan nem , mert az idol 3 lefoglalja a kapacitásotokat ." ( igazán korrekt válasz )
Nem lehet az hogy aki ezeknek az ígéreteknek köszönhetően vett ilyen típusú készüléket Át lett verve ?
Igaz hogy csak 8.000 ember követi amit írok , de egy korrekt választ ezzel kapcsolatban elvárnék .
Nem a szokásos folyamatosan érkeznek a frissítések sallangot )
Mert ez már nem kompenzál senkit . , de nagyon szívesen elfogadok egy idol 3-t ha csak arra megy a frissítés ."Minden napra van egy.....
-
tag
-
tag
Eltelt negyed év így újra neki vágtam a kérdésnek az alcatelhetz ...
Sziasztok ,
Az fb oldalatokon folyamatosan kérdezem mikor várható az idol 2 s re a tavalyra beígért 4.4 frissítés , azonban direkt figyelmen kívül hagyjátok a kérdéseket ezzel kapcsolatban .
A promóciós kérdésekre meg azonnal válaszoltok .
negyed évente próbálkozom üzenetben is , ismét eljött az idő hogy ezúton is megkérdezzem , mikorra várható a 4.4 frissítés így egy év után .
A telefon vásárlásakor fontos szempont volt hogy be volt ígérve a 4.4 frissítés , azonban majd 3/4 év után inkább váltottam note4 re .
A páromnak adtam ezt a csodálatos készüléket, és folyamatosan azokat a hibákat produkálja , mint a fórumban a többi pár ezer felhasználónak .
Mielőtt kitérnénk a vigyem szervizbe sablonra , itt megjegyezném hogy nem tudják orvosolni a szoftveres hibákat , mert nem rendelkeznek másik verzió számmal .Szóval a kérdésem hogy mikor vagy hogy lesz e ?
Egy becsapott alcateles a sok közül ...
-
tag
2 perc alatt jött a válasz sablon ..
Kedves Érdeklődő!
Pár hete érkezett egy előkészítő frissítés, ami a 4.4-es frissítést készíti elő, így remélhetőleg hamarosan megérkezik a várva-várt frissítés.
Üdvözlettel,
az ALCATEL ONETOUCH csapataMinden napra van egy.....
-
tag
Ha valakinek van kérdése írja meg és felteszem chaten "beszélgetünk "
Sajnos a leírt tapasztalatok alapján nem mertem felrakni , mivel a 90% a visszajelzéseknek arról szól hogy ettől sokkal rosszabba lett a telefon .
Márpedig azt most sem mondanám jónak .
Nem álltok kapcsolatban a fejlesztőkapcsolattal hogy pontosabb információhoz jussunk a " remélhetőleg-nél " ?Kedves Érdeklődő!
Természetesen kapcsolatban állunk a fejlesztői csapatunkkal, de egy frissítés elkészítése több tényezős dolog, nem feltétlenül csak a fejlesztői csapaton múlik.
Üdvözlettel,
az ALCATEL ONETOUCH csapataTelenorral is beszéltem :
Válasz :Utánakérdeztünk, erre a készülékre hamarosan elérhetővé válik a 4.4-es verzió frissítése, azonban pontosabb időpontot ennél a készüléknél sem kaptunk. ^Bálint
-
tag
ezt láttátok már ?
-
tag
-
tag
-
tag
" ALCATEL ONETOUCH
Kedves Csaba!Pontos időpontot nem tudunk mondani, végső tesztelés alatt van a szoftver.
Üdvözlettel,
az ALCATEL ONETOUCH csapata
1 órája · Webes felületről küldve
"Minden napra van egy.....
-
tag
Sziasztok .
Én 2014 szeptemberében vettem elő fizuval (telenor) ezt a csodát .
Mennyi garancia van rá ?
Néhol azt olvasom szolgáltatónál vásárolt telok alapból 2 éves gart kapnak .
Rákérdeztem facen telenornál azt írják a telenor 1 év gart vállal és néhány gyártó mint az alcatel is vállal +1 évet , ami nem vonatkozik az akksira , szoftverre se a tartozékokra .
Tehát kb semmire ...A telo használat nélkül azaz csak be van kapcsolva 1 nap alatt lemerül, ki is kapcsol ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest