- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daveboy
tag
Amit korábban írtam, az csak Sony Ericssonnál működik. Bővebb infó itt: [link]
A bluetooth természetesen könnyebb megoldás, de ha valamiért nem működik, akkor marad lehetőségként a vcf fájl előállítása és használata. Számomra továbbra is rejtély, hogy miért problémás a sim-ről való másolás, úgy látszik ez az Alcatel nem nagyon szereti ilyen szempontból a vario sim-et, de legalább minden más működik, nem dobálja el a hálózatot meg hasonlók, úgyhogy engem nem zavar. -
-
holdab
csendes tag
Én Omnia 2-ről váltottam az Alcatelre. Kiesben és Samsung pc studióban (ból) próbáltam névjegyet menteni, átnevezni, stb. Elvoltam vele egy ideig, mire jött a Feristeni
sugallat, hogy bluetooth-on küldjem át...
Igaz, simről bemásolni egy másik telóba, onnan átkékfogazni, majd a kapott (hiányos, lerövidített) névjegyzéket egyesével szerkezgetni sem volt 2 perc,de még mindig gyorsabb, mint egyesével bepötyögni 100+ kontaktot
Még egyszer hangsúlyozom, ez csak az én eljárásom volt, nem azt mondom, hogy nincs ennél jobb, egyszerűbb, gyorsabb... -
puskas1993
tag
Szia.
Én is most fogok venni.
Olvastam, hogy ez úgy oldható meg, hogy a névjegyeket lemented a memóriakártyára, majd arról felteszed a gépre és átnevezed .rar formátumúra és az ot995-ben pedig simán a rarból felmásolod.
Ha valamit nem jól írtam azért elnézést kérek, csak nem találtam meg az eredeti hsz.-t.szekr.: [link]itt is van
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest