Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danykahh90
csendes tag
Egyébként van olyan ember aki ha Tpontban vesz készüléket akkor előtte nem bontatja ki a dobozt?! Szerintem ez alap lenne... Nekem kibontották, hogy nézzem meg, berakták az akksit, bekapcsolták (mikor már a pénztárnál voltam). Gondolom pont azért, hogy ha valami baja van akkor ne kelljen vissza vinni mert az több macera nekik is... Ezekre tessenek oda figyelni!!!
Aki pedig webshopból rendeli annak sajnos kalkulálni kell ezzel a kis "kockázattal" bár nem hiszem, hogy itt olyan nagy mértékű lenne a "hibás" készülékek száma...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest