- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz
dokee78 #6056 üzenetére
Nem látom értelmét, miért ne működne? Tegyünk próbát! Reggelre beállítom az Alarm Clock Xtreme-et Sound Type-on belül Ringtone helyett Launch Application => Rádió. Majd csatlakoztatott headset-tel, a leírásot követve kilépve a rádióból meglátjuk, mi sül ki belőle! Ha nincs automata task killered, vagy álommanód, ami kilőné az ébresztő progit, működnie kell!
attis86_zeg: beszállsz semleges kontroller-alanyként?
tpeti78@6057: Downloads fül => jobb oldalon piros kerettel: Popular Downloads => Java for Developers. LINK
-
mkRoland
senior tag
válasz
dokee78 #6051 üzenetére
Most leteszteltem a telefonomon a rádiót. Elindítottam => Menü gomb => Audio üzemmód => Hangszóró (olyan, mint az alatta levő "Fülhallgató" nevű opcionálisan választható, csak más van ráírva és másra való). Ezt követően nem a program dedikált érintős "kikapcsoló" gombjával léptem ki a rádióból, nem is "HOME" gombbal, hanem a "Vissza" gombbal, de még így is futott a háttérben, úgyhogy a Beállítások => Alkalmazások => Futó szolgáltatások ponton belül leállítottam a Rádiót (*erre később kitérek, hogy miért így csináltam).
Amikor pár perc múlva elindítottam a rádiót csodák csodájára nem a fülhallgatón szólalt meg a Class FM, hanem a kihangosítón (pedig a headset is be volt dugva), anélkül, hogy az alkalmazás indításának ikonján kívül bármi máshoz hozzáértem volna a kijelzőn! (* = Amiért külön jeleztem, hogy nem a rádió ki- bekapcsoló-gombjával fejeztem be a zenélést: mert így az alkalmazást indítva még a rádió ki- bekapcsoló szoftveres gombjára is rá kellett böknöm egyszer, ellenben a kilőtt-alkalmazás-módszerrel, ahol nem.)
Tehát a felvetésedre, hogy "Igen,de ha a rádió ébreszt akkor az először fülesen szólal meg, ki fogja kihangosításra kapcsolni az álommanó?" a válaszom: nem hiszek az álommanóban. Nekem androidos telefonom van, az megcsinálja ezt magától is. És egyébként is! Engem Chuck Norris ismerősnek jelölt Facebook-on (Választhatok is: visszaigazolom vagy VISSZAIGAZOLOM)! -
mkRoland
senior tag
válasz
dokee78 #6049 üzenetére
Nem muszáj bedugva lennie a fülébe a fülhallgatónak! Az használható csak antennaként, miközben a hanggerjesztésre a telefon beépített kihangosító-hangszórója szól! Vagy beszerez egy HTC Rhyme-hoz adott BIGYÓ-t (Charm) - ezt senki nem akarja majd a fülébe tuszkolni!
attis86_zeg@6045: Tune In Radio tudná, ha tudna nem netes rádiókat is fogni. Alternatív megoldás: vannak ébresztő progik, amik elindítanak egy általad kijelölt alkalmazást (esetedben az FM Rádiót). Ha be tudod állítani a rádión alapértelmezésben, hogy külső hangszórón adjon indítás után egyből hangot, akkor az megoldást jelentene!
-
jakovlev
csendes tag
válasz
dokee78 #5989 üzenetére
Ezt írtam: "Az OT szépen viszi a 'mezei' felbontású AVI-t? (nem 480p, 720p és 1080p)"
Szóval még1x, a kérdésem az volt h az OT viszi-e a mezei AVI-t akadás mentesen.
Tehát ebből kiderül h eszem ágában sincs hd-ben filmet nézni, egy igen vagy nem válasszal megelégedtem volna, tovább úgysem forszíroztam volna az AVI témát.Mert sztem nem minden telón egyértelmű, de lehet h én vagyok zöldfülű a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged