Új hozzászólás Aktív témák
-
modeart
tag
válasz
proton78 #631 üzenetére
Bocs az előbbi kétszeri küldéssel, valami gond volt a fórummotorral...
proton78-nak:
Köszönd meg a Galaxy tulajnak...
Az igazából ilyen előítéletek miatt kénytelenek a kis gyártók minőséggel és szolgáltatásokkal versenyre kelni a nagyokkal.
Ha nem lenne (az utóbbi évtizedben egyékbént sokszor jogos) előítélet az Alcatellel szemben, akkor ez a teló is lenne vagy 60e forint, de így kénytelen az árát lenyomni...
Ja most látom az Iponon már csak 31... -
modeart
tag
válasz
proton78 #621 üzenetére
- Vibert még nem próbáltam, de ez a "kihangosítva megy" dolgot kipróbálom most már.
- GPS-t használtom aktívan két(!) navigációval is (Navigon, IGO) a Google Map-hoz nem vagyok hozzászokva. A gps tökéletes, gyorsan talál jelet, gyorsabb mint a régi PDA-s navigációm!
- az akksi nekem sajnos papírforma. 1 nap és kész. Persze aktív mindkét SIM és aktívan netezek. A GPS-szel 1 nap sincs, de ez minden telónál így van. Úgyhogy autós töltő beszerzése kötelező.Ettől eltekintve én nagyon szeretem ezt a telót.
Egyetlen hülyesége: a híváslista két hét alatt úgy betelik, hogy csak szaggatva lehet pörgetni. Mondjuk sok hívásom van (épp ezért használom a híváslistát is hetekre visszamenőleg telefonszámokért) ezért egy kicsit döcögősen megy. Van akit nem zavar, én is megszoktam már, de ez is lehetne olyan pörgős mint a telefonkönyv.
Minden más nekem oké.ha első teló, akkor vigyázzon a játék-appokkal. Nem arra van kitalálva a teló. Van aki itt a kevés memóriára panaszkodott, pedig hát ez szerepel a gyári adatokban, szóval nem lehet agyon pakolni mindenféle szeméttel vagy csak körültekintően...
-
cossie023
csendes tag
válasz
proton78 #621 üzenetére
Szia!
Nekem a Viber megy, bár rendesen nem tudok vele telefonálni, csak kihangosítva működik. Az is lehet én vagyok a béna, hogy nem bírom rendesen beállítani.
A GPS-t lassan találja meg, de utan viszi, Sygic-et használok.
Attól függ. Én sokat nem lógok neten, nekem inkább az volt a fontos, hogy adott funkcióhoz jó progik közül válogathassak, így a max majdnem 5 nap volt, de van olyan, hogy csak 2. Az átlag a 3. nap végén töltőre dugom.
Üdv: cossie
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged