- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
válasz
f8enter #3617 üzenetére
szeva... rég voltál erre...
most éppen sikerült egy sima 1 SIM-es MIX-re ráerőszakolni egy 2.3.5-ös Dual SIM-es ROM-ot...
friss custom ROM nem nagyon van... a 2.3.6-os frissítését is jól elszúrta az ALCATEL.... (már villog a led, ha nemfogadott hívásod volt, de bekapcsolás után 5-10 percig dobálja a mobil hálózatot...)
-
hhatika
tag
Sziasztok, jelentem én is csatlakoztam a "superOneClick-kel nem sikerülő rootolásozók" táborához...
Ott kezdődik, hogy a nod32 kapásból kiszúrja az exploit alkönyvtárban a két file-t, hogy vírusos... Nem tudom, ennek lehet-e köze ehhez, hogy nem sikerül... Avagy visszatehetem ezt a két file-t? (psneuter és zergRush)
Ugyanakkor a másik megoldásnál (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23736584&postcount=43) mi játszódik le a telefonban a system.img-s piszkálgatás során?
Köszi előre is válaszaitokat
-
-
cossie023
csendes tag
Köszi a Skifta-t, de nem jól fogalmaztam. A TV-n szeretném a böngészőt irányítani! Annak mégiscsak nagyobb a képe, mint a telefonomnak... :-) Ez az app, ha jól olvasom inkább a telefonon lévő média file-okat játsza le másik eszközön.
Olyasmi érdekelne, mint a SamyGO a Samu TV-khez...
-
Mikuland
tag
Kérhetnék egy Magyar telepítési leírást és bővebb tapasztalat megosztást erről a főzött romról?
Jobb, gyorsabb? Úgy látom a Spanyolok főzték meg....
Olvasgattam az xda-n, de nem bírom nagyon az Angol nyelvet ( a Magyar is gyenge volt a suliban) , töltögetem a progikat lefele, csak az eredeti rom mentése nem világos.
Itt is felpezsdül a topik, ha akad egy friss sütés!
-
-
FeZ...
aktív tag
Egyelőre kimondottan ehhez való tartót én nem találtam, de egy viszonylag jónak tűnő állíthatót igen. Persze egy céltartó jobb lenne gondolom. :-)
http://www.ebay.de/itm/KFZ-Halterung-360-schwenkbar-Alcatel-One-Touch-918D-OT-Halter-PKW-LKW-Auto-/310381968923?_trksid=p3286.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D2%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6910643793597437614
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest