- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Samanbacsii #3385 üzenetére
Összegezvén: miután 4-7 liter víz lefolyt a homlokomon 2.3.6. -al életre kelt. Próbáltam vissza 2.3.5-re de vhogy nem sikerült... sőt be sem kapcsolt. Újabb vízvesztesség után újra az egészet és most 2.3.6.-al működik.. Szerintem nem sportolok veletöbbet - mindenki örömére!
Köszönet szucsati leírásáának és segítségének.
-
solarix45
senior tag
válasz
Samanbacsii #3373 üzenetére
A legegyszerűbb, ha a leírásom alapján felteszed a 2.3.5-höz való három fájlt, aztán ráengeded az OTU-t, és fel fogja tenni neked a teljes rendszert.
Én speciel utálom az átvariált romokat, csak a baj van velük. Már párszor kifejtettem. A 2.3.5-ös teljesen jó...
Az új telefonom ZTE V970, ehhez van moddolt rom, de az csak arról szól, hogy a gyári kínaiból kiszedte egy srác a hülyeségeket, meg javítgatta a hibákat. Nem úgy, mint a 918D-s modoknál van.
-
solarix45
senior tag
válasz
Samanbacsii #3324 üzenetére
Valószínűnek tartom, hogy a cache partíciót is törölte az illető, aminek a helyén pedig a 2.3.6-os rendszerben a custpack partíció van. Ami szintén a rendszer része. Csak sajnos a recovery-k a régihez készültek, ezért ők még cache-nek jelzik (hacsak nem a moddoltat tetted fel, amit csináltam, de gondolom, nem
.
Újra kell húzni OTU-val az egészet, de javaslom, ne a bugos 2.3.6-ot, hanem a 2.3.5-öt tedd fel.
Itt le van írva, mi merre: [link]
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #3326 üzenetére
ajánlom szucsati blog-ját.. ott minden le van írva...
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #3324 üzenetére
szerintem 2.3.6 scatter-el töltsd fel a három file-t (pro_info, dsp_bl, preloader), majd OTU...
-
solarix45
senior tag
válasz
Samanbacsii #3322 üzenetére
Melyik változat, és hol nyomtál wipe-ot és melyik részeket törölted?
-
atszabo
csendes tag
válasz
Samanbacsii #1829 üzenetére
Persze, lehet költsége (kinek-kinek) valamennyi, de nem muszáj felvenni, visszahívást is lehet kezdeményezni ... viszont nem maradsz le a hívásról és nem is "nem-elérhetőség-hallatszik" a másik félnek. A valószínűsége viszont kicsi ... véleményem szerint ezért nem is gyártanak a cégek két antennás telefonokat, mert drágábbak lennének és a gyakorlati hasznuk csekély.
Nekem "életemben" 4-5 alkalommal volt egyszerre három hívásom, amit hívásvárakoztatásnál láttam ... kétszeres jóval többször van, de igazából mindig visszahívás a vége, átvétel is csak akkor volt, ha nagyon fontos hívás érkezett és az előzőt rövidre lehetett zárni ...
De a kérdésemre még nem kaptam választ: miért nem tudom lementeni a képet mms-ből?
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #1799 üzenetére
én is arra gyúrok.... de attól én is vissza fogok még járni ide...
-
baalco
tag
válasz
Samanbacsii #1764 üzenetére
factory reset. sajnos elsődleges emailt csak azzal lehet törölni.
-
mikrofon
veterán
válasz
Samanbacsii #1215 üzenetére
Kipróbáltam én is.
Navigon: tetszetős, egyszerű kezelőfelület, kevesebb beállítás vagy csak én nem találtam meg mindet. Feleségemnek ezt ajánlanám mindenképpen!Picit talán lassú... lehet, hogy kicsit gyenge a hardver...
IGO Primo: Ahhoz, hogy jól nézzen ki elég sokat kell szenvedni, nekem a telepítés is problémákat okozott, imiadmin-nak köszönhetően sikerült. Rengeteg beállítási lehetőség. 3D épületekkel nagyon lassú, feltehetően gyenge hardver miatt....
Sygic: átlátható, egyszerű kezelőfelület, elegendő beállítás, valóban gyorsabb mint a többi, nagyon tetszik az épületek láthatóságaNálam a Navigon vagy a Sygic lesz a nyerő.
Térképadatbázis, meg majd rendszeres használatközben derül ki.... -
mikrofon
veterán
válasz
Samanbacsii #1215 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
Samanbacsii #1154 üzenetére
950-970 korul van
-
válasz
Samanbacsii #1151 üzenetére
A root az garanciavesztes. olvass vissza, csinaltam leirast rola.
c. -
válasz
Samanbacsii #1117 üzenetére
En megnéztem a defy akkut, más a mérete, nem ebbe valo.
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #1114 üzenetére
akkor az nagyon akksi gyanús...
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #1111 üzenetére
akksi ki-be?
-
Hanfi
csendes tag
válasz
Samanbacsii #912 üzenetére
Köszi a válaszotok ma let9ltöttem a programot, lehet hogy valamit nem jol csináltam de azt irja miután fat32 re formázom az sd kártyát (2particiot) hogy az sd kártya sérült. Probáltam töbször. Valami ötlet hogy mi a hiba?
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Samanbacsii #912 üzenetére
Elnéztem! Üzenet törlendő...
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #910 üzenetére
fat vagy fat32 legyen... az ext2-es SD-n lévő particiót nem támogatja a kernel...
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #902 üzenetére
bakker.. tényleg.... nálam is egybe van.... nekem csak az maradt meg, hogy ha 06-al volt benne szám, az gusztustalanúl volt tagolva.... nem is néztem meg, hogy a +36 az hogy néz ki.. bocs, hogy félrevezettelek...
ezek szerint ezt csak így lehet... esetleg egy másik címjegyzék app tudja ezt...
-
modeart
tag
válasz
Samanbacsii #894 üzenetére
3. Én az alap import/exportot használom erre a célra (címtárnál helyi menü-egyebek-importálás/exportálás). Vcard formátumban ment az sd kártya gyökerébe. Ez nem jó?
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #890 üzenetére
hali,
1. én ezt használom: [Android] iGO My Way QVGA 8.4.3.179971 Multiscreen
ezen a néven elérhető az enkorshoppban..2. A telszám felosztás csak akkor látszik jól, ha +36-al kezded az összes számot...
3. létezik app, ami megcsinálja... de szinkronizáld fel a gmail-os fiókodba... ha kell, le tudod tölteni onnan..
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #837 üzenetére
ha megnyitod a Link2SD-t és rámész a kivasztott progira akkor lesz ott egy műveletek menüpont.. ott találod az "eltávolítás" opciót...
-
szabekala
tag
válasz
Samanbacsii #837 üzenetére
Titanium Backup-pal ki tudsz mindent irtani, csak óvatosan...de a twitter, facebook simán repülhet. Root kell hozzá.
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #811 üzenetére
A Link2SD biztos tudja mert másik telón (xperia) már configoltam és ott látta az ext2 particiót... Az SD biztosan nem, mert azt meg tudtam csinálni és látszódott is mint ext2... a HW-nek nincs köze hozzá...
A hibaüzenet alapján szerintem kernel a hunyó...
-
modeart
tag
válasz
Samanbacsii #801 üzenetére
Még egy tipp: Navigon. Az is jó, bár az újabb verziók lassabban indulnak el (jóval lassabban mint az IGO) a telón.
Nekem az IGO bevált, pont az a lényege hogy egyszerű, gyors felületet kapj amivel tudsz navigálni. A gyorsaság számomra fontosabb dolog mint pl. a 3D ficsör, szerintem el se bírná ez a teló a bonyolultabb gps progikat. -
botchy
csendes tag
válasz
Samanbacsii #785 üzenetére
amikor beviszel kézzel egy nevet akkor kérdez, de csak azt, hogy hova mentse a számot a 4 lehetőség közül: telefon, sim1, sim2 vagy google fiók.
azt nem tudom, hogy ha egy szám valamelyik sim-re van mentve azt automatikusan onnan hívja-e, mert én csak google fiókot használok. és ezt még nem próbáltam ki.
kéne valami kis app, mint a Group Ringtones, csak sim beállításra -
feuerteufel
csendes tag
válasz
Samanbacsii #785 üzenetére
Bakker ez szép... azért több mint 600 névnél ez kicsit gázos
-
imiadmin
őstag
válasz
Samanbacsii #766 üzenetére
Szia,
A Link2SD-vel lehet gyári appokat törölni... (én is ezzel csináltam)
én majdnem hogy csak azért rootoltam meg, hogy ezt meg tudjam tenni...Üdv
Imi -
lhausz
csendes tag
válasz
Samanbacsii #760 üzenetére
#642 hozzászólás ... 2.3.6 -ra is müxik ..
de azt tudod, hogy programot át tudsz mozgatni rootolás nélkül is .. igaz nem mindent, és nem minden részét a programnak, de ha nem használsz tul sok programot, akkor 1 megoldás.. L2SD-hoz olvass vissza, kell az SD kártyán egy második partició... -
lhausz
csendes tag
válasz
Samanbacsii #731 üzenetére
Sajna a NBUexplorer altal kimentett SMS -megha xml formatumu is- nem alkalmas arra, hogy a Droidra attedd, de van megoldas .. kiprobalva nehanyat a kovetkezo mukodik ..
[link]
ami fontos, hogy tenyleg a 2.1 Ovi Suitot hasznald, mert utana levo verziokban a Nokia valtoztatott a sync mehanizmuson, es nem muxik ... -
lhausz
csendes tag
válasz
Samanbacsii #725 üzenetére
Hello
Hasznald a kovetkezo programot : [link]
Ezzel ments ki a contact-okat Vcard(VCF) formatumba, amit aztan felmasolsz az SD kartyan letrehozott CONTACTs folder-be (vagy nevezheted ahogy akarod)
És be-exportalod a nevjegyzékbe ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest