Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Végül is. A Motorola V360-amban VGA kamera volt, és érdekes módon a minap nézegettem őket, nem is olyan rosszak. Viszont a dolog pikantériája, hogy amikor én azokat először néztem PC-én még csak 1024x768-as felbontást használtam a monitoron, mint az átlag júzerek. Azóta 1680x1050-ben tolom. Nah már most ezen nyissunk meg egy 640x480-as képet. Ott lesz egy körömpiszok a képernyő közepén, amit ha rendesen megszeretnénk tekinteni, vagy távolabbról szeretnénk egy slideshow-t akkor az egész mehet a kukába. 2Mp a minimum,és legalább egy D600 minőség amiért érdemes lenne egy ilyen telóba kamerát rakni. De akkor gondolom 12K-nál olcsóbban nem kapnánk meg ezt sem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újdonsága elsősorban telefonálásra és üzenetek írására alkalmas, ám jelenleg az egyik legolcsóbb a piacon.
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest