- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beci9595
tag
Egyedül a fedlap tetszik.
-
Sn[4k3]
senior tag
Hm, én is mintha izgatottabban olvastam volna végig a cikket. +1
Megjósolom, hogy az Alcatel vissza fogja szerezni a régi pozìcióját. Ja, hogy már megtörtént? Hajrá Alcatel
100%, hogy venni fogok magamnak majd egy Ilyen telefont, mert nagyon bejön és kéne is egy secondary, mert vennék VitaMax-os SIM-et.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
Hm, én is mintha izgatottabban olvastam volna végig a cikket. +1
Megjósolom, hogy az Alcatel vissza fogja szerezni a régi pozìcióját. Ja, hogy már megtörtént? Hajrá Alcatel
100%, hogy venni fogok magamnak majd egy Ilyen telefont, mert nagyon bejön és kéne is egy secondary, mert vennék VitaMax-os SIM-et.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
foxymaci
senior tag
3,5 jack azért belemehetett volna mert ha a füles tropára megy nehéz beleszerezni másikat ... anno így volt az ot800-al.... elhiszem hogy olcsó de egy nagyobb kijelző is elmehetne benne a jobb olvashatóság miatt annyira sok plusz költséget nem okozna de egész korrekt és nem csúnya készülék
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
NoMagix
addikt
Időutazás...
érdekes egy ilyen telefonról olvasni ebben a procihajhász erőműgyár világban. -
manoarc
senior tag
Nagyon jó kis telefon 4e ft-ért, és szerintem szebb mint sok vele hasonló árban lévő másik darab.
{。^◕‿◕^。}
-
Tombi
őstag
hol lehet kapni?
-
Pantal
senior tag
Tesztvideó!?
-
=Mentor=
őstag
Elnézve a részpontszámokat ez tényleg csak az ára miatt lehet ajánlott... De egy kínai teló mitől is lenne drágább?
-
draco31
veterán
Egy kollégámnak ilyene van már vagy 2 hete, Pannonos express csomagban vette. Azt mondja, hogy amire való, arra tökéletesen megfelel. Telefon-sms, kész is a lista.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
forgonati
őstag
válasz osztraksajt #17 üzenetére
Épp ezt akartam írni, ha ma meglát az ember egy ilyet, hogy 70 MHz-n megy egy telefon, röhögnie kell, mert hozzá van szokva a sokgigahertzes sokmagos gépekhez. De régen mekkora volt már az bakker. Ha belegondolok, ez a telefon majd 4x olyan gyors mint anno a 20MHz-s AT286-om
Egyébként meg, a telefon ennyiért szerintem remek. Bazz 4000 alatt, és abba már benne van a SIM kártya, meg gondolom valami kis kezdő egyenleg is... És még nem is rossz, korrekt dizájn, alaptelefonnak, tartaléknak, idősebbeknek bőven jó. Azon gondolkoztam, vajon mennyiből gyárthatják akkor le ezeket? 100 Ft?
Keelah Se'lai!
-
nincsisbéla
aktív tag
Ennyiért 2.telónak tökéletes!
Mentalita'
-
Peterson_
addikt
Engem például mindig érdekelt, hogy mi hajthatja az ilyen masinákat, és ahogy mondod, színesíti a cikket is
Rövid, velős teszt lett, ezért az árért a telefon is jó, bár magamnak ilyet nem tudnék elképzelni még másod telefonnak sem.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Dzsano
tag
Árában jó vétel, és szép telefon. Jó ez.
-
Rav3n02
senior tag
-
M3oH
addikt
Ennyiert teljesen korrekt, es igen szukseg van meg ilyen telokra. Joanyamnak egy ~5-6eves kagylo Samsungja van, de mar kezd megfaradni es kellene neki uj. O nem csinal semmi mast a telon, csak telefonal es neha sms. nincs szuksege tapira es 2magra. Annyi kert, hogy az uj is legyen majd kagylo alaku. Sztem ez tokeletes jelolt, foleg ha a Tmobil szorja ennyiert kartyasan.
-
Vtwo
senior tag
4-ért kártyásan jó vétel szvsz.
-
Failure
csendes tag
pont ugyanezt a kommentet le lehetne írni a tiéd kapcsán is.
Ha arra gondolsz, hogy Rav3n02 kommentje off topic, és miért kiáltja bele a világba, hogy rendelkezik új céges telefonnal, akkor valószínűleg rosszul érted, amit ír, mert véleményem szerint ő arra gondolt, hogy az elemzés tárgyát képező telefon annyira elnyerte tetszését, hogy személyében látni véli leendő céges telefonját.
Ha viszont érted, amit mond, akkor nem értem, mi vele a problémád. -
Rav3n02
senior tag
Meg van az új céges telefonom
-
Hennet
aktív tag
Nagyon jó ajánlatnak tűnik, szerintem kimondottan szép.
"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."
-
Tomcat
őstag
válasz transmission #18 üzenetére
Nem ártana. Sok idősebb korosztályhoz (50-60 évesek) tartozó ismerősöm keres magának új kagylótelefont, de hiába. Csak az érintősökből meg a nagyifonokból lehet manapság válogatni és akinek egyik sem felel meg az nehezen tud készüléket váltani. Ezek közül többen is ezért haszálnak még ma is pl. Motorola V3-at vagy valami hasonló felépítésűt más gyártótól.
Tomcat
-
GSM Boy
csendes tag
Nagyon korrekt telefon lett! Tudja valaki, hogy melyik szolgáltatónál lesz elérhető?
-
transmission
tag
Még a végén újra divat lesz a kagylótelefon?
http://www.neobux.com/?rh=6C616375733131 Internetes pénzkeresés! Ha többi infó kell, privátban írj!
-
osztraksajt
őstag
válasz Pete55555 #11 üzenetére
Én egy 66Mhzes procin 8mega ramon anno Wordöt, Excelt, és Photopaintet futtattam egyidőben. De futott rajta a Doom, és még csillió egyéb játék is.
Manapság divat röhögni az ilyen procikon, de nekem az első gépem pont 78-ad ekkora órajellel működött. (C64)
De jól leoptimalizálva ezen is bizony villámgyors UI-t lehet összehozni, ami mindennapi használatra tökéletesen elegendő lehet. Persze vannak architéktűralis különbségek, de azért ebbe a telefonba több mint elég is lehet.
-
V.T.CS.
senior tag
válasz osztraksajt #4 üzenetére
igaz,meg a rezgője is elég gyenge némelyiknek.
én nem tudtam volna ennyit írni róla. -
hemaka
nagyúr
külsőre jól néz ki, belsőre is, jó nagyok a gombok
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Pete55555 #11 üzenetére
Na igen, ezt külön kérdezni is akartam, hogy "nem okos" telefonoknál egyáltalán van értelme kiírni a proci órajelét?
Hiszen nem nagyon lehet ezeket a rendszereket egymással összehasonlítani.
Viszont érdekességnek én minden tesztben szívesen várom a hardveres infókat is ezután. legyen az okos teló, vagy egyedi rendszeres..... -
JanFe
aktív tag
Alap telefonnak egesz jo
"There is nothing permanent except change"
-
Pete55555
addikt
78 Mhz, de egymagos ?
...Szeretem leracsniztatni...
-
Lacces
őstag
Na ez meg a másik mondtad a motorát, azon gondolkozok, hogy egy penge motit kéne venni a v3-at. Ocsó is má, meg penge vékony, mindig is vágytam anno egy olyanra.
Mondjuk mikor állásinterjúra kell mennem vagy vad idegen helyre, akkor a nokia jól jön, mert az ingyen gps és térkép az mindig jó. Meg ha fotózni kell, egész jó képeket csinál, de amúgy meg egy könnyű mobil is jól jön városban, mint a vaskos okos telók.
Még meglátom.
-
tzsolesz
nagyúr
Végül is. A Motorola V360-amban VGA kamera volt, és érdekes módon a minap nézegettem őket, nem is olyan rosszak. Viszont a dolog pikantériája, hogy amikor én azokat először néztem PC-én még csak 1024x768-as felbontást használtam a monitoron, mint az átlag júzerek. Azóta 1680x1050-ben tolom. Nah már most ezen nyissunk meg egy 640x480-as képet. Ott lesz egy körömpiszok a képernyő közepén, amit ha rendesen megszeretnénk tekinteni, vagy távolabbról szeretnénk egy slideshow-t akkor az egész mehet a kukába. 2Mp a minimum,és legalább egy D600 minőség amiért érdemes lenne egy ilyen telóba kamerát rakni. De akkor gondolom 12K-nál olcsóbban nem kapnánk meg ezt sem.
[ Szerkesztve ]
-
Lacces
őstag
-
Lacces
őstag
Egyetértek a többiekkel. Szerintem meg nincs is vele semmi baj. Jó fesztivál teló, csak hát képeket is szeret az ember csinálni fesztiválon... vagy buliban...
De teljesen korrekt, ennyi pénzért lazán megéri. -
tzsolesz
nagyúr
Nah ez igen. 4K? Kifutja az anyagköltséget?
-
osztraksajt
őstag
Én csak üdvözölni tudok egy normál hangminőségű telefont, hihetetlen mennyi gagyival találkoztam ilyen szempontból az okostelefonok között.
-
rep3at
őstag
Tetszetős kis telefon, buliba inkább ezt vinném mint a jobbakat, villantás ide vagy oda.
Forward thinking. كرر
-
kolosanyi
veterán
Hoppá, ennyiért ez teljesen jó. Tartalékba, buliba, keretbe, melózni, stb teljesen jó ez.
-
B1T3
addikt
Aranyos telefon. VeleTech-en a néni nem épp ez iránt érdeklődött?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Politikai mémek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest