- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vándor77
újonc
válasz
nickedez89 #164 üzenetére
Igen egy másik Idol4-re cseréltem.
-
Vándor77
újonc
válasz
nickedez89 #162 üzenetére
Hello!
Szimpla böngészés, facebook közben melegszik a VR nézegetése közben pedig egyenesen tűzforró. Időközben sikerült a vásárlás helyén becseréltetnem. De továbbra is érdekelne, hogy ez széria hiba vagy csak én fogtam ki egy hibás készüléket? -
Potrien
senior tag
válasz
nickedez89 #145 üzenetére
+1!
-
<Lacy85>
addikt
válasz
nickedez89 #145 üzenetére
Nyilván a OnePlus 3 a legjobb ár/érték arányú telefon, de nekem ezek a csájnáfonok soha nem voltak alternatívák. És szerintem nem is lesznek.
-
RaveForce
veterán
válasz
nickedez89 #139 üzenetére
Igy oke
maga a telefonnal annyi a bajom hogy belerangattak a vr-t...raadasul szarul, dobtak a regi designt,hajazva másikra, na a lenyeg, az idol3 mutatott nagyot a szimmetrikus stuffaval, az idol alpha a formatervvel, es jon ez...es aki lat, az latja hogy a samsung sikeret akarja meglovagolni vr bundle-vel kicsiben...es azt is elbassza es ezzel feltornazza az arat a telonak es a formatervet is elvitte a cica koreaba... bocsanat de a fiokban regi alcatelekkel ezt nem veszi be a gyomrom, a tcl egesz eddig nem ment bele a masolo iparba
.. -
RaveForce
veterán
válasz
nickedez89 #134 üzenetére
azért meg ne magyarázt már, hogy ez a szar jobb mint a V10
-
janeszgol
félisten
válasz
nickedez89 #127 üzenetére
Az amerikai verzióban is van VR a csomagban.
Igen sok Alcatel telefon van saját márkanév alatt. (Smart 2 mini, Smart 3 mini, Smart 3, Smart 4 Mini, Smart Prime 6, ezeket ismerem és jók voltak. Az újak közül is csak a Prime 7 ZTE, a többi Alca.)Írni kéne egy levelet a TCL-nek és megkérdezni az okot.
-
janeszgol
félisten
válasz
nickedez89 #125 üzenetére
"Vagy pont az Alca gondolta ezt ki, hogy mindenképp ott legyen a szolgálatói kínálatba? Így értetted?"
Igen így. Szerintem az Alcatel (TCL) örül a szolgáltatói kínálatnak. Ujjlenyomatolvasóra: nem tudom, hogy a független EU-s verzióban miért nincs benne. Lehet nem készült annyi szenzor és piac szerint döntöttek?
-
janeszgol
félisten
válasz
nickedez89 #122 üzenetére
Dehogy is. Vodafone nem csak nálunk van. Anglia, Spanyolo., Németo., Töröko., Egyiptom, Olaszo., Görögo., hogy csak a nagyobbakat említsem.
Aki bekerül szolgáltatói kínálatba, az vigyoroghat. -
-AD4M-
tag
válasz
nickedez89 #83 üzenetére
A tesztképek alapján szvsz a Platinum 7 egy hangyányival jobb képeket csinál, pedig a HW elvileg ugyan az mint ennél
-
válasz
nickedez89 #83 üzenetére
Mi az az FPS?
Amúgy meg ne a PH-s tesztek SoT-jaiból indulj ki, mert a tesztelés közben általában extrém terhelés éri a mobilkokat, és persze még csak be sem állt az akku. Érdemes olyan másféllel szorozni azokat az értékeket és azt venni alapul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sorozatok
- Asztalos klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest