- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz
nickedez89 #145 üzenetére
Nyilván a OnePlus 3 a legjobb ár/érték arányú telefon, de nekem ezek a csájnáfonok soha nem voltak alternatívák. És szerintem nem is lesznek.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
H.Istvan25 #108 üzenetére
"A magyar mobilnet azért áll jó helyen, mert lófasz se használja."
Tudom, ezért is írtam, hogy az más kérdés, hogy miért.
"De te menőzhetsz hogy mennyit mérsz a tréfos hálóján, ha baszhatod mert nem lehet kihasználni. "
Telenoros vagyok, szóval nem mérek semmit a tréfoson. Ez azért "1 fokkal" jobb. Mivel régi előfizető vagyok, ezért most 30% kedvezménnyel valami 5200Ft-ra jönne ki a 100+100GB-os hipernet home. A cat 6 lefedettséget nem tudom, de pl. telefonnal simán mérem a 80-100Mbit/s-et, pedig 30km-re vagyok minden nagyobb várostól (Győr-Mosonmagyaróvár között félúton).
Ez már simán vállalható kategória itthon is, mert lehet kérni hordozható wifi hotspottal. De mivel nincsenek ilyen hardcore mobilhasználati szokásaim, így nem kell. Itthon meg használjon, aki akar adatkeretes netet.Telekom valóban űber fos a max 30 gigás netjével aranyáron, vodát meg nem is néztem. Viszont a telenor már egész jó irányban halad itthon is. 100GB nappali + 100GB éjszakai mobilnetért finoman szólva sem sok az 5 ezer környéki ár.
Amúgy igen, wikin néztem.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
H.Istvan25 #66 üzenetére
Hát bakker, szereztél pár vidám percet.
Egyrészt a "Szar a magyar mobilnet" beszólással. Ugye azt vágod, hogy a világon a 3. helyen vagyunk átlagos letöltési sebességben? Az állítólagos hiper-szuper lengyel net meg a kanyarban sincs hozzánk képest.
A miértje az mondjuk más tészta, de ez van.A másik meg, hogy "ccc, mit akarsz már az otthoni 100 megás domino neteddel? Itt lengyeleknél mindenki űber-hiper mobilnettel rohangál, meg itt milyen frankó a cat6-os telefon"
Utóbbi után még azt is megkérdőjelezném, hogy egyáltalán jártál kint, ugyanis keményen ettől a hónaptól érhető el lengyeleknél a cat6-os 300Mbps-es hálózat. Az is csak egyetlen szolgáltatónál.
(a húderatyi magyar mobilnet meg lassan egy éve tudja a t-mobile jóvoltából).
Egész eddig a fúdeszar 150 megás cat4-es hálózatot használta mindenki. Szóval el tudom képzelni, mekkora előny lehetett a gyorsabb mobilnet. Mert ugye kint az kevés. Ott mindenki menő.Mindegy. A hálózati kisokos megaszonta ezt is.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
janeszgol #46 üzenetére
Hmm? Mikor olvastál tőlem olyat, hogy kell a 6GB, meg a trillió pixeles kijelző?
Épp én hangoztattam, hogy bőven sok a FHD telefonba, meg hogy vígan elég lesz a 4GB még évek múlva is.
Na és hol mondtam én olyat, hogy ne fejlesszék a sávszélt? Mindössze annyit kérdeztem, hogy TELEFONON mire nem elég 150Mbps. Mert ugye ebbe kötelező belekötni egy 100 ezres telefon esetén.
Na nem baj. Elnézem, hogy benézted.És ahogy vártam is, kb. olyan kaliberű válasz jött, hogy "hááá én nem tok várni 50 másodpercet, amíg lejön egy videó. Nekem csak 25 másodpercem van".
Meg ugye teljesen mindennapos, hogy valaki napi 50 giga videót tölt le telefonra.
Ez a sávszélesség egy bizonyos határ felett legalább akkora ökörség telefonra, mint az általad említettek. -
<Lacy85>
addikt
válasz
H.Istvan25 #39 üzenetére
Persze azt még mindig nem sikerült elárulnod, mire nem elég 150Mbps. Mobilon.
-
<Lacy85>
addikt
Az komoly. A sony ezt a hardvert adja 2x ennyiért. Na melyik lesz jobb vétel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest