Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
válasz
janeszgol #126 üzenetére
Persze hogy örül, piaci előny mindenképp!
De az Alcatel eleve be szokott kerülni a Voda kínálatába és az együttműködés és régi köztük!
Ott van pl. a Vodafone Smart II (Alcatel V860) ami szintén egy jól sikerült teló volt a maga idejében olcsón!Lehet, hogy szimplán spórolásról van szó, nem akartak árban feljebb menni, a VR-t meg mindenképp akarták valamelyikhez alapból?!
-
nickedez89
senior tag
válasz
janeszgol #123 üzenetére
Pont erről beszélek!
Egy "kis" pénzt megér, hogy a Vodafone márkajelzésű Alcatel-be legyen FPS a másikba meg ne!
Vagy pont az Alca gondolta ezt ki, hogy mindenképp ott legyen a szolgálatói kínálatba? Így értetted?
Vagy akkor mivel magyarázható, hogy az USA-ba meg benne van az Idol 4s-be?
-
<Lacy85>
addikt
válasz
janeszgol #46 üzenetére
Hmm? Mikor olvastál tőlem olyat, hogy kell a 6GB, meg a trillió pixeles kijelző?
Épp én hangoztattam, hogy bőven sok a FHD telefonba, meg hogy vígan elég lesz a 4GB még évek múlva is.
Na és hol mondtam én olyat, hogy ne fejlesszék a sávszélt? Mindössze annyit kérdeztem, hogy TELEFONON mire nem elég 150Mbps. Mert ugye ebbe kötelező belekötni egy 100 ezres telefon esetén.
Na nem baj. Elnézem, hogy benézted.És ahogy vártam is, kb. olyan kaliberű válasz jött, hogy "hááá én nem tok várni 50 másodpercet, amíg lejön egy videó. Nekem csak 25 másodpercem van".
Meg ugye teljesen mindennapos, hogy valaki napi 50 giga videót tölt le telefonra.
Ez a sávszélesség egy bizonyos határ felett legalább akkora ökörség telefonra, mint az általad említettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest