Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Csavard fel a szőnyeget! - Xiaomi Vacuum 5 teszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
Nekem pedig az Idol3 volt ,a nagyobb verzió és én azt imádtam.Egyedi volt és ügyes ,zeneileg csúcs .Soha nem volt baj vele .Szerintem az volt az Alcatel legjobb telefonja.Eladtam ,a gazdája a mai napig használja nagy örömmel.
Ez az uj alcatel pedig tényleg csinos.Ennyi pénzért pedig egyáltalán nem tűnik rössznak .
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest