- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
pláne ilyen indoklással
Az indoklás tényleg szar, de akinek 70 felett van az IQ-ja, az úgyis tudja, mi van mögötte.
Mellesleg ezzel az erővel nem csak az MS-t kéne szidni, mert ő csak a vevő volt. Az eladó meg a Remedy.A játékosok kb. 5 éve várják a címet PC-re
Amikor elkezdték várni ezt a címet PC-re, akkor annyit lehetett tudni róla, hogy Remedy és nem Max Payne.
Aztán meg annyit, hogy valós időjárás meg nagy terep meg szép grafika.
Ergo az egész vánnyadt játékot a grafika miatt várták 5 évig a PC-sek. Tényleg nem tudok együttérezni ez után senkivelaz igéret ténye felelősséggel jár. Olyan nehéz ezt belátni?
Ígéret?
Elkezdtek valamit fejleszteni, tények és kiadási dátumok nélkül.
Most nehogy már azt kelljen elfogadnom, hogy valakinek összeomlik az élete enélkül...Mindezektől konzumidiótának érzem magam.
Az a te bajod, hogy a PC előtt görnyedéstől meg nem, pedig effektíve egyik sem kutyább a másiknál
A Halo azért nem így járt anno, sőt, végül a 2 is megjelent. Igaz, 3 év késéssel.
És, ki mondta, hogy az Alan Wake nem fog megjelenni 3 év késéssel?
Egy szó, mint száz: igazat adok csomó mindenben, de túlspilázott nyafogásnak érzem ezt az egészet. Mindenki túl fogja élni, ha nem tud PC-n Alan Wake-ezni.
Az egész érzelmi alapú konzol vs. PC-t olyan nevetségesnek tartom, hogy az valami hihetetlen. Ez meg egy tisztán üzleti jellegű döntés, kár ide bármi mást keverni. -
Xaels
félisten
Akkor én kivétel vagyok. Bár sokat játszottam Diablo I-II -vel kimagaslónak sohasem találtam és a WoW sem tudott lekötni 1napnál tovább. Egyedül a Starcraft talán amire azt mondom, hogy mutatott valamit számomra (amennyiben elfelejtem, hogy W40K copy az egész). Jah tényleg és az örök kedvencem a Lost Vikings. Amúgy azzal nem értek egyet, hogy boldog boldogtalan veszi mint a cukrot a marketingnek és stb-nek hála. Valszeg tényleg van ott valami, ha évekig képesek 1 játékkal valakit odaszegezni a monitor elé. Korea - Starcraft
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest